traki.balint Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Sztem közepesek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Hello! Én segítségeteket szeretném kérni: egyik ismerősem, szinkronizálni akar ( ezzel nyaggat :I), sé azt akarom kérdezni h neki van e esélye rá? Mondjuk szeritnem nem, de megkérdezlek titeket is kösz előre is:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Az esély mindenkinek megvan de hogy a tehetség az elszántság meg-e van azt nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Április 6, 2009 Share Posted Április 6, 2009 Nekem bejönnek a magyar szinkronhangok , szerintem ebben "profik" vagyunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 Közepes,mert átlagában jó,de vannak ritka szar szinkronjaink is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Szerintem közepes, mert a vígjátékokat nagyon jól megcsináljuk de a horror filmek valami iszonyatosak magyarul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Nekem eddig mind megfelelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Szerintem ez változó, jobbára szinkronosan nézem meg a filmeket, de például a Hősök sorozat 2 évadját feliratosan láttam, és utána nem tetszett/fura volt a szinkronos verzió Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 a nagy többsége el van cseszve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Összes anime magyar szinkronja pocsék. Viszont filmek között van néhány egész kellemes. Éppen ezért a közepesre szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Változó, van hogy jól eltalálják, de van, amikor nem. Van akitől kifejezetten kiráz a hideg ha meghallom, nem akarom megnevezni de amikor meghallom Buci hangját, na akkor el is kapcsolok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Vannak filmek amiknél egész jó,vannak filmek amiknél elmegy és vannak filmek amiknél egyszerűen borzasztó. Sokszor inkább jobb megnézni egy filmet az eredeti nyelven mint szinkronosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Pusi Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 Szerintem rosszak mert láttam néhány olyan filmet amitől még a hajmis égnek állt,pl: a Transformers az baromi jó film de csak angolul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Április 24, 2009 Share Posted Április 24, 2009 szerintem a szinkronok többsége ugy el van cs*szve ahogy van komolyan, mintha a szinkronrendező nem nézné meg a filmet, csak szövegkönyvet kapna, amit a legminimálisabb instrukciók nélkül adna tovább a szinkronszinészeknek! legalábbis a legtöbb szinkronhang teljesen más az eredetihez képest, sokszor teljesen elüt a kettő hangszine, hát még a hanglejtése... de nekem nem ez a legnagyobb problémám a magyar szinkronnal (bár lehet ez általános dolog, nem csak a magyarral van igy) hanem hogy a színész akárhol van, akár egy kis szobában, akár egy hatalmas tér közepén (amiknek persze elvileg teljesen más lenne az akusztikája), a szinkronhangra teljesen nincs hatással a környezet, pl a hangerőssége mindíg ugyanakkora, és sajnos nemcsak hogy ugyanakkora, hanem irreálisan hangos a háttérzajhoz képest. annyira érződik, hogy egy stúdióban van felvéve a főszereplők hangja, míg a kisebb háttérzajok (pl autó, vagy a szereplő mobilja, vagy bármi ami életszerűvé tenné a filmet) annyira halkak hogy az valami hihetetlen épp a eurotrip-et nézem tv-ben, amit volt szerencsém angolul is látni, és annyira felháborítóan szar a szinkron, hogy muszáj volt irnom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Április 25, 2009 Share Posted Április 25, 2009 Én szerintem egész jók a magyar szinkronhangok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Az igazság az, hogy valahol a közepes és sa jó között. Mert nem mindig jó egy szinkronhang egy adott karakterhez pl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 Közepesre szavaztam mert van sok jó illetve sok rossz szinkron is. A nagyobb kasszasikerek általában jól szoktak sikerülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raz1el Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Alapvetően nincs vele probléma, de ha először eredeti nyelvén nézed a filmet, akkor elég illúzióromboló tud lenni. A halálos Iramban-t(az 1. rész) tudom felhozni példának, nagyon gáz volt szinkronosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Szerintem közepes -> van amelyik jó, és van amelyik nagyon el van cseszve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Háát most kinek mi a jó..nekem a szinkronok 70%-a bejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 15, 2009 Share Posted Május 15, 2009 nekem semmi bajom nincs vele, szóval jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts