Jump to content
PirateClub.hu

Olasz Foci

akft
 Share

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Venheidem

Én is csak lestem, amikor szombat este oda kapcsoltam és 2 góllal vezetett a Torino. Balotelli meg... jobb lenne nélküle az olasz válogatott és a Milan. Top csapatoknak semmi szüksége kis hisztis gyerekekre. Arra is gondolok amikor a torinoi védő kiöklözte a labdát, akkor is dühébe bele bikázott a labdába.. Csoda, hogy nem kapott sárga lapos figyelmeztetést. Az Inter meg kellemes csalódás. Nem akarom elkiabálni, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy az Inter lesz idén Milánó első számú csapata.

Venheidem

Nos.. A múlt hétvégét mind a két milánói gárda hatalmas pofonnal zárta. A remény hal meg utoljára, de remélem, hogy a Milan és az Inter jövőre bejut a BL-be. Jön a Rómába egy sérülés hullám és egy ellenféllel kevesebb lenne. A Nápoly pedig megpróbálna minél tovább szerepelni nemzetközi kupába annál fáradtabb játékosai lesznek. A Juventussal meg nem lehet mit kezdeni, sajnos Ő az olasz Barcelona...

anti141

A Milan szerintem nem fog bejutni a BL-be, mert már nagy hátrányban vannak, és szerintem most sokkal erősebbek a csapatok, mint tavaly. A Juventus jó, de én eddig úgy látom nem mutatnak olyan jó teljesítményt, mint tavaly. És akkor bemásolnák egy friss hírt az Inter felől.   Immáron Indonéz kezekben az Inter, szép korszak következhet!Hosszas tárgyalások után Indonéz kezekbe került az Inter. Erick Thohir ugyanis megvásárolta 300 millió font ellenében Massimo Moratti klubelnök 70%-os részesedésé

Király Gábor a Livorno kapusa lehet a nyártól!

Menedzsere szerint, Király Gábor neve felvetődött az olasz Livorno csapatánál!

kiraly.jpgA bordó-fehér gárda első számú kapusa, a világbajnoki kerettag Marco Amelia, aki elképzelhető, hogy távozik az idény végén az egyesülettől, s ha ez így lesz, akkor előtérbe kerülhet a magyar portás szerződtetése, akinek megállapodása a nyáron lejár a Crystal Palace-nál. Az angolok három esztendeje szerezték őt meg a Herthától, de csupán egy idényt sikerült az élvonalban tölteniük, a következő két évben a feljutásért küzdöttek a másodosztályban. Mivel idén is kudarcot vallottak, Király valószínűleg nem marad tovább a szigetországban.

„Nem tudom, milyen lesz a jövő a Crystal Palace-nál - nyilatkozta a közelmúltban Király az angol csapat internetes oldalán. - Fel akarnak-e jutni, és a rájátszás lesz a cél, vagy maradnánk a másodosztályban és teljesen új csapatok építenének? Ha nem jelzik felém a jövő évi célokat, akkor új klubot keresek. Nyugodt vagyok, nem maradok csapat nélkül. A Premier League-ből is érdeklődnek, másodosztályú együttesek is jelezték, hogy szívesen látnának, de bejelentkezett több Bundesliga-csapat is.

messina 0 - inter 1

Hidden Content

Give reaction or reply to this topic to see the hidden content.

palermo 1 - roma 2

Hidden Content

lazio 1 - livorno 0

Hidden Content

milan 0 - fiorentina 0

Hidden Content

chievo 1 - parma 0

Hidden Content

empoli 2 - catania 1

Hidden Content

atalanta 3 - siena 1

Hidden Content

sampdoria 0 - reggina 0

Hidden Content

cagliari 2 - udinese 1

Hidden Content

torino 1 - ascoli 0

Hidden Content