akft Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Hajrá Olasz Foci, és persze hajrá Inter Itt csak olyasz foci van mindenki beszélgessen róla remélem jól társalogtok majd. Ha van kérdésetek írjátok le én majd segitek... 1. Inter 54 Pont 2. Roma 43 Pont 3. Palermo 39Pont Most az olasz futball ban ez épenséggel a tabella így áll... (Jó szórakozást...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 ForZa ItaLia!! Jó h nyitottad a topicot nagy Olasz Foci fan vagyok és persze Inter!Amugy van Inter topic is ha nagy fan vagy gyere!A 7vége nem volt vmi góldús de azért az Inter-Fio nagy meccs volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Forza Milan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Forza Italia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Éljenek a farkasok!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Kezdődik a Milan - Parma találkozó!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Fiorentina-Livorno 0-1 Atalanta-Catani 1-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 ezek szerint nem is olyan gyenge a Livorno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Hát én nem hiszem h ez marad a vége.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 hát remélem is.. Forza Fiorentina! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 Mutu & Toni Powa..Mivan már nem Roma,Fio? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 28, 2007 Share Posted Január 28, 2007 na azért csak a Roma!!! de a fiorentina az "olasz lilák" és ezt egy ujpestinek kötelessége szem elött tartania Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Serie A, 21. forduló:AC Milan-Parma 1-0G.: Inzaghi a 75. percbenAS Roma-Siena 1-0G.: Vucinic a 62. percbenAtalanta-Catania 1-1G.: Zampagna a 30., illetve Morimoto a 88. percbenCagliari-Reggina 0-2G.: Vigini a 46., az 58. percbenChievo-Empoli 0–0Fiorentina-Livorno 2-1G.: Toni a 68., Jörgensen a 82., illetve Lucarelli a 27. percbenMessina-Ascoli 1-2G.: Parisi (11-esből) a 75., illetve Paolucci a 89., a 90. percbenSampdoria-Inter 0-2G.: Ibrahimovic a 38., Maicon a 75. percbenPalermo-Lazio 0-3G.: Rocchi (45., 78.), Siviglia (52.)Torino-Udinese 2-3G.: Abbruscato (78., 90.), ill. Obodo (18.), Barreto (32.), Asamoah (61.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 nagy nehezen legyűrtűk a siena-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Catania - Palermo no comment... http://www.youtube.com/watch?v=aP4FPIyTdI8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Hát ez szép... Már azthittem, hogy megfullad a bíró... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 a bíróért kár lett volna, de ha ilyenek történnek az olasz fociban, akkor jobb is, ha beszüntetik egy időre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 de az sem a megoldás, amit mondanak, h akár egy egész évre is.. :S:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Mondjuk elég könnyen még egy bombát is bevihettek volna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Üdv! Elis marad az összes meccs a mostani fordulóban..mik folynak Olaszba..nem lennék ott szurkoló.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 ez még a kissebbik probléma, csak a kormény azt is kilátásba helyezte, h ha nem oldódik meg a huliganizmus problémja, akkor akár egy évre is betiltják a focit.. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 akar mennyire is elitelik/elitelitek a huliganizmust, megis csak velejaroja a focinak. huliganok nelkul nem lenne foci a foci. Velemenyem szerint belefer 1 kis dobalozas sot talan meg sok mas is, persze amikor mar olre mennek az mar sulyosabb. magamat ismerve en is ott dobaloztam volna, mert, mert, ugye milyen jo amikor szetaramlik az adrenalin a szervezetetben, es nem vonnak majd felelossegre tetteidert?? lehet h majd lehurrogtok majd, de tuti h ti is csinaltatok mar valamit amit nem lett volna szabad, es elveztetek hagy ne kelljen elolvasnom a "rongalasok,piro forumot" bocs ha kicsit erthetetlen voltam, de nagyon faradt vok. tisztabb fejjel majd talan könnyebben leirom mit is akartam mondani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 nem értek egyet.. a foci szóljon csak a fociról.. aki meg adrenalint akar, az menjen és üzzön vmi extrém sportot.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 akar mennyire is elitelik/elitelitek a huliganizmust, megis csak velejaroja a focinak. Részben egyetértek. De sztem azért ennek is van határa, a huligánok se gyilkolni járjanak meccsre, ez már egyáltalán nem fér bele. Az, h 1 héten belül két ember meghalt az olasz foci botrányai miatt, eléggé elgondolkodtató! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Foci = Foci Huliganizmus = Huliganizmus Sztem nem muszály hogy mind2 legyen egyszerre az hogy valamilyen szinten együt van a kettő az vmilyen szinten igaz (itt Mo-on végképp) de NEM helyes. És azt meg soha nem tudhatod h felelőségre vonnak-e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Én Milán fan vok, de vhol "jól jött" ez nekünk az EB rendezés szempontjából. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Ez az állapot tarthatatlan. Megölnek egy ártatlan rendőrt, aki csak a munkáját végezte. 12 éves korom óta nézek focit, azóta mindig mindenkinek azt mondtam, hogy a Serie A-nál nincs jobb, egyszóval olaszfocib*zi vagyok. De ha ilyeneket csinálnak, akkor akármennyire is fáj, és akármennyire is magamnak teszek rosszat, én azt mondom, hogy ha az a megoldás, akkor ne legyen idén Serie A. Akkor majd megtanulja a sok k*csög, hogy hogyan kell emberi módon viselkedni... Igaz, hogy onnantól feleannyi focit sem néznék, amíg újra nem nézhetném az olaszokat, de ez így nem állapot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 nem is tudom hogy melyik olasz meccsen történt,de olasz meccs volt az tuti. Egy robogó!!! repűlt be a pályára!!! hihetetlen hogy hogy tudott az bejutni a stadionba.... :blink: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Inter meccs... (jellemző) De olyat is csináltak h lepisálták az ellenfél szurkolóit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 no,. azért nem a pályára, hanem a nézőtéren dobták "csak" egyel lentebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 a lényeg a lényeg,hogy bejutott a nézőtérre,de hogyan... lehet hogy bevitte a kabátja alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts