blox Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Az ember génjeibe van kódolva az ismeretlenhez való vonzódás, s így mindannyiunk számára megmagyarázhatatlan kötődést jelentenek a természetfeletti erők. A témához kapcsolódó filmek és sorozatok éppen ezért mindig nagy népszerűségre tesznek szert. A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik! Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 2x láttam!! Nem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armi Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Én a Cool tv-n láttam egy ugyanilyen nevű sorozatot. csak 6 részes volt és vége.. meghalt a főszereplő (valószinűleg..[sorozatban]) az is jó volt amúgy. Erről senki nem tud semmit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts