euzkadi Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 Hát nem is tudom. Lehet ilyen szépeket mondani, hogy a belső a fontos stb... de első alkalommal nem a belsődet fogja meglátni... Szerintem 80% dominál a külső. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 A külső is fontos, ha nem fog meg külsőre a csaj akkor nem is érdekel a belső. Sajnos ez a helyzet. Soha nem szerettem a tökéletes alakú pláza cicákat de azért viszonylag normálisan nézzen már ki, gondolok például arra, hogy ne legyen túlsúlyos. Én sem vagyok kövér akkor a csaj se legyen az. Meg az alap, hogy borotválja a látható részeket. Régen randiztam egy csajjal akinek az egész karja be volt borítva 3 centi hosszú fekete szőrrel. Az ilyen az eszméletlenül igénytelen. Komolyan mondom szégyelltem pedig amúgy szép arca volt. A belső fontosabb ha hosszú távra tervez az ember. Külső 30%, belső 70%. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 az én külsőmel 2 gond van és nem tudom ti tudtok e rá valami megoldást vagy esetelg volt e veletek ilyen, vagy nem tom 1. Testalkat : olyan se kövér se sovány szóval azért egy kis has (erre mondjuk ott a sport az oké mondjuk) 2. Patanások: na erre használok krémet meg mindenféle lötyöt de nem válnak be Valaki tud valami tanácsot ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Én 182 cm/72 kg vagyok, most én is azon vagyok, hogy kicsit erősítsem magam bár a barátnőm mindig mondja, hogy ő így szeret de ilyen az ember, hogy soha nincs megelégedve magával. Én most ezt csinálom: http://100fekvotamasz.hu/elso-het.php Ajánlom neked szerintem hasznos. Pattanások ellen meg kozmetikus sokat ér úgy 3 havonta. Bár én még soha nem voltam, mert annyira nem problémás a bőröm de barátnőm anyja kozmetikus és ő a Dermofil kenőcsöt ajánlja. A körömvirág kenőcs is jó, mert csökkenti a gyulladást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WarriorXX Posted Augusztus 22, 2010 Share Posted Augusztus 22, 2010 Én úgy vagyok vele hogy ha a külső nem passzol, akkor a belső se nagyon érdekel. Max barátkozás céljából. Nincsenek hatalmas elvárásaim, ne legyen rondább lányba mint én fiúba, ápoltság, jó humor, (anélkül lehetetlen nálam) legyen kicsit bohókás (én is az vok ) stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 Hát szerintem ne legyen csúnya de buta se! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theftman Posted Szeptember 20, 2010 Share Posted Szeptember 20, 2010 én úgy vagyok vele hogy a csaj nézzen ki valahogy (nem kell moddell szintűnek lennie de azért 1 alap szint legyen meg), akkor már elkezdek vele ismerkedni. és ha nemis annyira világszépe de rendes és jófej már a jelleme is rengeteget dob a dolgon. szal egy átlagos kinézetű, de jófej csaj is lehet akár a nagy Ő szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petit :) Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Szerintem meg egy kapcsolatnál saját magadat kell elfogadnod oanak amien vagy és akkor a másikat is könyeben el tudod fogadni. Az öszhang számít ami a belső és külső együtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Ha egy mód van, ne legyen "bányarém", tehát akár el lehessen menni vele bárhová, nem szólnak meg érte. A "nagyon szép" lányokkal talán hosszú távra meggondolandó a kapcsolat, mert ritkábban! fog sikerülni, mint a közepesen s:épekkel! Tehát: inkább egy átlagos kinézetű, de belsőkben "gazdag", jó érzésű legyen a választott, mint egy "gyönyörű" de butácska, vagy beképzelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feher-farkas Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Érdekességként: nemi kromoszómarendelleneségként fellépő "Szuper nő" szindrómában szenvedő nőknek tripla. vagy még ennél is több X kromoszómájuk van. Ez miatt az átlagnál sokkalta szebbek, nőiesebbek. A gond az, hogy amiből a természet többet ad, másból elvesz, így ezek a nők általában értelmi fogyatékosak is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Hát szerintem a belső fontosabb de a külő ugyan ugy számít, de az kevésbé . Az elöző bnőmre azt mondtam még annó hogy ő lenne az utolsó akivel összejövök, mert hát nem éppen volt gyönyörű. Aztán pont születésnapomon összejöttünk és rájöttem hogy nlehet hogy nem szép de annyira szeretni való hogy az csak és teljesen beleszerettem. Viszont nem tartotta magát szépnek és ez eléggé idegesített hogy egyfolytába azt mondta hogy milyen ronda stb ami lehet hogy más szemében így volt de nem nekem. A vége mondjuk az lett hogy külső nyomásra muszáj volt szakítanom vele. Azota is megbántam hogy másokra halgattam mert most szenvedek ettől a döntéstől Utána meg össze jöttem egy gyönyörű lánnyal erre meg ő is elkezdte mondani hogy csúnya Mi van a lányokkal hogy ennyire nem tartják magukat szépnek ???? Hiába mondom hogy gyönyörű meg minden mintdig a válasz nem is és hazudok és stb WTF. De sztem hiába valaki szép kívülről ha belülről egy Tajparaszt/örömlány. Na meg mindig hallgassunk a szívünkre és ne mások véleményére halgassunk mert porúl lehet járni vele és csak a szenvedés marad a rossz döntés után .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Január 26, 2011 Share Posted Január 26, 2011 Én úgy vagyok vele, hogy hiába a csodás lebilincselő belső.Az elején amikor megismered azt nem látod.Mindenki külső alapján ítél először.Aki nem az hazudik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Január 26, 2011 Share Posted Január 26, 2011 Én belső alapján döntök. Szerintem az sokkal többet nyom a latban. Lehet egy lány gyönyörű és vonzó, ha a személyisége visszataszító. Ugyanakkor ennek a fordítottja is igaz: egy átlagos lány lehengerlő stílussal abszolút befutó tud lenni. (nálam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 14, 2011 Share Posted Március 14, 2011 Mind a kettő nagyon fontos, a külső és a belső egyaránt! Hiába néz ki nagyon jól egy pasi, ha közben nagyon bunkó, és fordítva is igaz, hiába kedves és aranyos, ha nem tetszik :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts