nietzcko Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Szerintem hülyeség azt szembeállítani. Mindenkinek számit a külső. Nem kell persze bombázónak lennie ez csak a hülye filmekben van így. A belső is számít de az sem kizárólagos. Én nekem nagyon tetszik abarátnöm és szerintem aranyos meg kedves is. Fontosak a balső értékei de nem valoszinü, hogy megismerkedünk ha nem tetszünk egymásnak. Ahhoz hohgy egy első randi létrejöjön valamilyen vonzódásnak kell lenni köztünk. Ez nem lehet csak belsö mert amigy még nem ismeritek egymást ez nem derül ki. Azomban van olyan eset, hogy valaki nem igazán szép mégis szerelmes lehet belé az ember de ez csak ugy mehet, hogy ha régota ismered és a belső értékek miatt megszereted. Szerelmes akkor is csak ugy leszel belé ha a külsejét is szépnek látod. H szerelmes leszel lehet h. megszépül. mindenesetre szerintem mind2 fontos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Csak a csúnya fiúk/lányok hitegetik magukat azzal h a belső fontosabb... Nem igaz! A külső igenis nagyon fontos, de legalább oylan fontos mint a belső! Mind2nek lenni kell mert különben semmi... akkor lesz igazán jó kisugárzása egy srácnak vagy egy csajnak ha mindkettő megvan neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenyo Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 Mind a kettő ugyanolyan fontos szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Szerintem is mindekettő ugyanolyan fontos. Sokan mondják h nekik a külső nem számít. szerintem igenis számít hogy pl ápolt legyen egy fiú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srace Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 na én le irom az igazat a pláza cicák csak 1 éjszkára jok a sima átlagos csajok egész életre, a pláza cicék el vanak kényeztetve azok csak nyafogni birnak meg sik hülyék,a sima átlagos csajba meg találsz mindent ami ell belsöre!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Szerintem is mindekettő ugyanolyan fontos. Sokan mondják h nekik a külső nem számít. szerintem igenis számít hogy pl ápolt legyen egy fiú. Ezzel teljesen egyet értek. Kivétel annyi, hogy én a lányokat nézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Én úgy mondanám, hogy az összhangon van a hangsúly...lehetnek hiányosságok kül és belcsinben is, de a lényeg, hogy az egyik a másikat tudja mivel kompenzálni.. egy szó mint száz: hogy meglegyen az összhang... ...de tudom, hogy ezt Enzo kommentálni fogja...nem fogja szó nélkül hagyni:-)) már várom a reakciot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 Egyértelmű, hogy mindenki a külső alapján megy oda vagy nem megy oda a másikhoz, aki azt mondja, hogy nem így van az hazudik és magának is hazudik. A belsőjét az idők folyamán pedig megismered, s ezek után lehet már kevésbé számít az, hogy nem is olyan szép az a lány/fiú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo89 Posted Február 17, 2009 Share Posted Február 17, 2009 t az idők folyamán pedig megismered, s ezek után lehet már kevésbé számít az, hogy nem is olyan szép az a lány/fiú. Ott a pont. Enzo kommentálni fogja...nem fogja szó nélkül hagyni:-)) már várom a reakciot! Nem is vagyok ilyen= nomen est omen... Reakció...egyetértek azzal amit írtál, fontos, hogy meglegyen az a bizonyos szikra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Szerintem is mindekettő ugyanolyan fontos. Meglátni..megismerni..belészeretni... és a lényeg: s ezek után lehet már kevésbé számít az, hogy nem is olyan szép az a lány/fiú . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 Köszönöm enzo89 és ARMIN FAN, hogy osztjátok a nézetem, hogy ti is így gondoljátok, ahogy én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Ez a kérdés hogy ''Külső vagy belső számit jobban?'' igy nem az igazi. Mert én úgy gondolom hogy egyikből következik a másik, kezdve onnan hogy egy ronda nőhöz nem valószínű hogy odamész, de ha a nő szép akkor odamész és onnantól derül ki hogy mi van belül. Szal kb ezt gondolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronos Posted Március 9, 2009 Share Posted Március 9, 2009 Egyik sem fontosabb mert ugyanarról beszélünk: Róla. Nem övé a teste, hanem Ő a test (is). Akinek a test kell az csak a testért megy oda. Nem azért mert szeretné, hanem mert az ideálok élnek a fejében. Viszont ha szeretsz valakit akkor egyszerűen nincs olyan dolog amit nem szeretnél rajta/benne. Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 nálam a kettő nincs meg egymás nélkül. aki szép és buta, ugyanúgy esélytelen mint az aki csúnya de intelligens. számomra igen is fontos hogy a barátnőm / esetleges nőjelölt jól essen a szemnek és az agynak egyaránt. persze attól is függ miről van szó, meg kinél egyéjszakásnál természetesen nem arról fog szólni a dolog, hogy a partner atomfizikus-e? de egy hosszútávú kapcsolatnál szerintem elengedhetetlen a lelki egyensúly s az hogy a felek jól megértsék egymást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FedeMan Posted Március 16, 2009 Share Posted Március 16, 2009 Két eset lehetséges. Utcán megismered, kapásból látod és ha gondod van a külsejével egyszerűen máshogyan kezeljük. (ilyenek vagyunk mi férfiak ) Egyre gyakoribb az internetes társkeresésé, mindenképpen beszélgetés a kezdete ezeknek a kapcsolatoknak és, ha tetszik a jelleme, a gondolatai a külső már másodlagos lesz....szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Hát szerintem igen is számít mind2!! Mert legalább annyira nézzen ki jól mint én... Bár ez kicsi nagyképűen hangzik... Ja meg annyira legyen intelligens mint én. És ha ilyet találok akkor azt tuti nem engedem el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 hát ez kicsit sem volt nagyképű noccika... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noccikaa Posted Március 18, 2009 Share Posted Március 18, 2009 Jolvannna:D De ez az igazság.... Szerintem ezzel mindenki így van:D vagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M0sY Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Szerintem a kulso es a belso oszhangja a lenyeg meg hogy jolerezzetek egymast egyut, persze azert banyarem se legyen meg sminkcicababa sem persze kinek mi az esete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
titi1209 Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 A külsőt és a belsőt együtt kell nézni! Ez a két dolog elválszthatatlan!!! A belső és a külső egyformán számít!! Először nyilván mindenki a külsőt nézi, és ha a külső tökéletes, akkor lép egyet az ember, és próbáljuk megismerni a másikat! Ha belsőre is megfelel akkor bele kell vágni abba a kapcsolatba, mert akkot tuti biztos, hogy boldog leszel mellette!! De ha valamelyik nem stimmel akár külsőre, akár belsőre nem érdemes belevágni, vagy legalábbis hosszútávra tervezni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Én pl. csak a nekem tetsző (külsőleg) lányokkal foglalkozok. Próbálom megismerni őket - tehát egyformán fontos számomra mindkettő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 A pillantás meg a mosoly az külső vagy belső dolog? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Szerintem a kulso es a belso oszhangja a lenyeg meg hogy jolerezzetek egymast egyut, persze azert banyarem se legyen meg sminkcicababa sem persze kinek mi az esete A bányarémnek nem ellentéte a cicababa. Egyáltalán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
geratar Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 ki mondta hogy az? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotzo Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Ahogy a régi görögök mondták: A KÜLSŐ MEGFOG, A BELSŐ MEGTART. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 teljesen egyetértek jotzoval... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Hát most mit kezdjek vele ha szép meg minden, de nem lehet vele értelmesen beszélgetni? Azon kívül, hogy villoghatok vele az utcán... Szerintem a belső számít, külső csak minimálisan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Május 10, 2009 Share Posted Május 10, 2009 Két eset lehetséges. Utcán megismered, kapásból látod és ha gondod van a külsejével egyszerűen máshogyan kezeljük. (ilyenek vagyunk mi férfiak ) Egyre gyakoribb az internetes társkeresésé, mindenképpen beszélgetés a kezdete ezeknek a kapcsolatoknak és, ha tetszik a jelleme, a gondolatai a külső már másodlagos lesz....szerintem Ez nagyon igaz!Bár ha ismeretlenként veszed fel, pl myvip,vagy iwiwről akkor azt se tudja ki a fene vagy.Kérdezősködsz, küldessz pár képet magadról azt alig ír.Az a jó,ha láttad már élőbe, és ő is tudja,hogy te hogy nézel ki valójában.Aztán mehet a szédítés.Egy volt barátnőm szerint előbb msnen kell "megismerni egymást" aztán ha tetszik a fiú lelke akkor találkozni vele. Ahogy a régi görögök mondták: A KÜLSŐ MEGFOG, A BELSŐ MEGTART. Sose hallottam még ezt ,de egész délután ezen gondolkoztam.Egyszerű tény,mégis bonyolult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Én úgy vagyok vele, hogy egy kicsit csúnyácskább lánnyal (persze nem padödö) lehet járni. A lényeg a kisugárzás, hogy téged megfogjon benne valami amit nem tudsz leírni konkrétan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 vendeta: igaza van nooccikának...tehát egy vele egyenrangú partnert keres...nem hülyébbet és nem csúnyábbat...ettől nem egós a hozzászólása...nem is jó az ha párunk hülyébb tőlünk...legalább legyen annyira okos mint mi, és az sem jó ha csúnyább...legalább legyen olyan szép mint mi...és ez ettől nem egós... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts