Gabi89 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Sziasztok! Van egy HD 2600Pro -m feljebb húztam Riva Tunerrel (csak 50mHz-et) És 0 terhelés alatt 71°-os Igaz Passzív hűtéses. Szerintetek meddig fogja bírni? vagy ez nem is olyan sok?? Hát passzív hűtéses kártyát alapból nem húznék. Szerintem sok mert ennyinek terhelés alatt kellene lennie. Ez ha játszol vele úgy felmelegszik 80-90fokig simán ami már azért necces. Bírja 115fokig is akkor lassul csak be legtöbb kártya csak nem egészséges neki szerintem. action294: Everest sem mutatja a hőfokot ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hali! Inkább csak kérdést tennék fel, nem vagyok biztos benne hogy ez normális-e vagy sem Szal van egy Gainward HD4870 1GB DDR5-ös karim. Az Everest azt mutatja hőmérsékletnek, hogyaszonnya: GPU dióda (DispIO) 56 °C (133 °F) GPU dióda (MemIO) 62 °C (144 °F) GPU dióda (árnyaló) 60 °C (140 °F) Alapon. Ez tök normális vagy sok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Az teljesen jó. Én is most tervezek új videokártyát és ilyen értékek nagyon is hogy jók. Bár ha játék közben 80-90 fok köré kúszik a hőmérséklet, akkor érdemes lenne egy erősebb hűtés neki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Köszi a választ, megnyugodtam Am. ha már feljött... erre a kártyára milyen hűtőt lehet rápakolni (egyszerű-e rárakni?) ami lényegesen jobb hűtést szavatol neki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakiricsi Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy a Shappire Radeon HD 4870-nél hogy tudnám beállítani, azt, hogy erősebben hűtsön? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d E x Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Catalyst-ban 8.12-esben, Ati Override menü,enable fan control(asszem így híjvák) előtt legyen pipa és ott állíthatod,nekem 60%-on terhelés közben nem megy 45fok fölé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakiricsi Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Köszi! Már megcsináltam és 44 fokos ha gamelek is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Sziazstok!!Fentebb olvastam h az everest 5ös auto. kijelzi a vga hőfokot ha van abba dióda.Egy AGP-s nvidia-ban szerintetek van?:)Kíváncsi lennék ....ha vki hozzá tud ehhez szólni kérem tegye meg!!Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 Hát szerintem nézd Everestbe hogy kijelzi-e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Tudom,ott néztem elsőnek én is...gondolom ha nem jelzi ki akkor nem képes rá a kártyám....különben régebbi típus,FX5600.....Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardramx Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 hello, van egy HD3540 videokártyám, passzív hűtés. terhelés alatt 68-72 fok között ingadozik, néha kicsit feljebb is mászik a hőmérséklet. ez sok? lehet bekéne ruházni valami rendes hűtésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Szia hardramx ! Nem szükséges. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 15, 2010 Share Posted Január 15, 2010 Sziasztok! A mellékelt képen látható módon szokott a létező összes játék bekakálni. Mindenki azt mondja, hogy azért mert melegszik, de van fenn a 8800GT kártyámon egy TwinTurbo hűtő, és 50 fok a max amire megy. Egyébként a screenshotot 20 másodperc game után készítettem. A legújabb driver van fenn meg minden, semmi egyebet nem tuningoltam. Segítsetek légyszi, mert már az agyvérzés kerülget az egésztől... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Január 15, 2010 Share Posted Január 15, 2010 Szia Andrew_Boy ! A VGA kártyán lévő memória modulok hőmérsékletét nézted már / miután beáll a hiba végig kellene tapizni mindegyiket, hogy mennyire meleg , már amennyiben hozzájuk férsz / ? Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 16, 2010 Share Posted Január 16, 2010 (edited) Helló! Az az igazság, hogy akkora a hűtő, hogy az egész kártyát elfoglalja, és nem igazanán lehet az összeset végigtaperolni sajna. Egyébként tényleg max 20 másodperc játék után annyira fel tud melegedni, hogy bajt okozhat? Vagy mi más lehet a probléma? Ezt az hibát a régi Colin Rally 2-nél is produkálja, az meg nem valami nagy igényű játék. A Dirt2 meg gond nélkül elfut... Tanácstalan vagyok, de a taperolást valahogy megpróbálom megoldani, és még írok arról, hogy mire jutottam. Módosította Január 16, 2010 Dadus Ne idézd a közvetlenül előtted szólót, jelen esetben engem /Szabályzat/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 17, 2010 Share Posted Január 17, 2010 Szasztok! Már jelentkezek is! A játékot(RBR) úgy próbáltam ki, hogy rögtön a gép indítása után. Megint a szakasz feléig sem jutottam el, és tönkrement a kép. A modulok egyáltalán nem voltak forrók... Most akkor vágjam a kukába az egész kártyát úgy ahogy van? XD Még egy kérdésem lenne, tudom, hogy nem ide kéne tenni, de anno nem válaszoltak nekem. Szóval a programok telepítése és törlése cuccban ott van a Microsoft net framework, visual c++, msxml. Ezekből legalább 4 van fenn és a verziójük mindnek különböző. Az lenne a kérdésem, hogy a régebbieket le lehet törölni, vagy ennek így kell kinézie? Elég zavaró, és sok helyet is foglalnak. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 22, 2010 Share Posted Január 22, 2010 A Microsoft net framework, visual c++, msxml kérdés megoldódott, mert kiderült, hogy mind kell... Hülye egy megoldás... ui. Még mielőtt megtalálank megint a moderátorok megjegyzem, hogy a szerkesztre mentem és mégis 600x beadja a amit leírtam, és nem is a módosítottat hanem az eredetit... Bocccs vagy warn ui. 2.0 Dadus mielőtt magadra vennéd, nem rád gondoltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Szevasztok! Nekem van egy GF 9500 GT-m (512mb), ami normál használatm mellett 75 °C-n ketyeg, de ha elkezdek sima HD filmet nézni, akkor felmegy olyan 80-85 fokra. De ha benyomok egy játékot, kb 1 órán belül felmegy 95 fokra, majd összeomlik a textúra, és lefagy, majd elsötétül a kép. Ezek után csak Restarttal tudom visszahozni a képet, mert semmire nem reagál. Csak hűtőbordái vannak (nincs külön ventije), és le is vettem a gép oldalát, hátha kap hűtést, de nem. A tápom az 450 Wattos, ugyhogy elvileg bírnia kéne. Ezek után meg szeretném kérdezni, hogy tudtok-e mondani valami "okosságot", amivel tudnám esteleg változtatni a hőmérsékletét? Vagy be fogja adni a kulcsot? Ezt csak azér kérdem, mert még van fél év garancia rá, ugyhogy még vissza bírom vinni. Azért szeretném a véleményeteket kérni, mert ez sztem elég beteges. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Azzz igen 95 fok, ott már valami nagyon gubancos hát az én HD4670-em megy fel MAX 60fokra pörög is rendesen a szerencsétlenje. Probálj egy mini házi ventit a gép felé fordítani és az hüti majd sufni tuning Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 A Sufnituning az nem megoldás! Már próbáltam úgy is, hogy tettem egy 12 cm-es ventit az oldallapra (van 2 hely is), de ugyanigy megnőtt a hőmérséklet, csak nem ennyire. De sztem még igy is hogy van 35 fok, nem kellene 75 fok fölé mennie (véleményem szerint), még játszással sem. Pláne hogy neked is alacsonyan röfög. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Pedig sajnos a melegek(nem a bzik) miatt van ennyire magas hőmérséklet a gépben :S, télen jó ha elérte játszással a 30-40fokot alapon meg 20fok volt majdnem lefagyott ! A lényeg hogy valami szakihoz jó lenne elvinni hátha tud valamit mondani, mert ha ez így megy tovább, félek nem fogja sokáig bírni de ne legyen igazam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Szerintem felhívom, vagy írok egy e-mailt az eladónak akitől vettem, és majd ő megmondja, hogy mi lesz vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagesz Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 hello. Gainward HD4850 512-es vid karim van. és aza baj vele hogy melegszik. 80fokos. raktam rá egy hűtőt. igy 64fok az átlag. mit lehet ne csinálni vele? meg olyat csinál. amikor bekapcsolom a gépet a vid kar ventije felpörög nagy hangja van meg van rajta vmi piros led és elkezd vilogni. de ez kb 3másodpercig tart utána lelassúl a venti. vmi megoldás? olvastam ilyen venti szabályzó progikat. azzal lehet kezdeni vmit? előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ez így teljesen normális, nem kell csinálni vele semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts