gulya Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Akkor okés, nem izgulok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Nekem eddig kb 10 perc játék után 102C - Sapphire 1950 xt, én vok a csúcstartó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 ha gyári hűtővel, gyári órajeleken, gyári fesz-szel meg, akkor nem okozhat pajt sztem. De lehet h ha leveszed a ház oldalát jobb lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
godside Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 nekem ASUS EN 8800GTX figyel a gepbe es en is ketsegbe voltam esve hogy alapban 65-70 fokon jart terheles alatt akar 90 fokosra is felmelegedett 1680*1050-be jatszok mindent maximalis reszletesseggel. Aztan mikor terhelve volt a cucc olyan hangja volt a ventinek a hazba mintha fel akarna szallni. Regen is vizhutessel mukodott a gepem es most is beujjitottam egy Zalman 8800GTX/Ultra blokkot es a procihoz is. Azota terhelve is es alapban is 50! fok alatt uzemel a kartya, es nincs olyan hangja mintha fel akarna robbanni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Mennyibe került a Zalman 8800GTX/Ultra blokk vízhűtése? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hjw Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Nekem is hasonló volt a problémám, ráadásul, még le is fagyott. Próbáltam kimondottan Nvidiás drivert,de még rosszabb volt. Felraktam a 158.27-es drivert, fagyások megszüntek a hőfok is jócskan visszaesett, de még nem eleget. Ha van a házad oldalán venti, rakd vissza az oldal falat mert az is segíti a levegő cserét. Értelem szerűen ott befelé fújja a levegőt. Míg ezeket meg nem csináltam a gép alja és a hátulja veszett meleg volt, szinte megégette a kezem. Most 3DMark 06 alatt húzva 647-900 max 75 fokig megy fel. Reggel hétkor teszteltem 69 fok, most lehet 75.Gondolkodom egy Raidmax o2-es házon 23 cm-es oldalventi, mert a geil ramok is fűtenek rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valak Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 az én 8800GTS-em is kb 80 fokon megy de még nem volt semmi baj sem vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
amd64 Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 hi! Nekem is van 1 8800gts-em, és Én is RIVA TUNER-el szabályzom a venti fordulatát Manuálisan. Az lenne a kérdésem hogy, hogy lehet benne beállitani azt hogy ha: mondjuk 50°C akkor 65% menjen a venti fordulata ha 55°C 75% ha 60°C 85% ............. szóval autora? (tudom hogy van ott 1 auto gomb, de hogy lehet azt belőni ahogy leírtam?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Azért érdekes, hogy most ebben a hideg időben csak 55°-on megy alapban, ellentétben a nyári hőségben 69°-on ment terhelés nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 hát a hőmésrséklet már csak ilyen... ha meleg van kinn... bennt is melegebb van (mármint a pc-nek)... égyébként nekem 7600 gs-em van passzívos volt... 80-95°C között ingadozott, amióta felpihentettem rá egy finom 8as ventit azóta 55°C a max. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 császtok.énis a minap vettem egy asus 8800gt-t és eléggé forrónak bizonyult.megnéztem az everest-el és alapból 58 fokos a gpu.letettem tálcára a progit és futtattam egy játékot és felment 78 fokra.ez normális dolog egy 65 nm-es vgá-tól?úgy tudom hogy nemszabadna annyira melegednie.meg tök halk a ventije is,és simán megtudom állítani kézzel.(na ezt csak egyszer próbáltam nem akarom elcseszni).egyszóval lassan pörög a venti.mégvalami bekapcsolásnál meg felpörüg baromi hangoasra 1 mp-ig,utána elhalkul.remélem nem fog megsülni.túdnátok valami progit ajánlani amivel feljebb tudnám kapcsolni a fordulatszámát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momo2828 Posted Január 12, 2008 Share Posted Január 12, 2008 Nekem is ilyen az x1950gt-m, hogy alapon 54 fok terhelve 72. Nem tudom, hogy neked normális-e de, a ventit tudod állítani ati toolsal és riva tunerrel is. (Nekem is felpörög a venti induláskor, és visszaáll 40%ra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 császtok.énis a minap vettem egy asus 8800gt-t és eléggé forrónak bizonyult.megnéztem az everest-el és alapból 58 fokos a gpu.letettem tálcára a progit és futtattam egy játékot és felment 78 fokra.ez normális dolog egy 65 nm-es vgá-tól?úgy tudom hogy nemszabadna annyira melegednie.meg tök halk a ventije is,és simán megtudom állítani kézzel.(na ezt csak egyszer próbáltam nem akarom elcseszni).egyszóval lassan pörög a venti.mégvalami bekapcsolásnál meg felpörüg baromi hangoasra 1 mp-ig,utána elhalkul.remélem nem fog megsülni.túdnátok valami progit ajánlani amivel feljebb tudnám kapcsolni a fordulatszámát? Nem adnak hozzá vmi driver cédét, amin ilyen program van? Én személy szerint egy Gainward gyártmánnyal rendelkezek, ezen kétslotos hűtés van, és mellékeltek egy driver cédét is hozzá, amin lehet szabályozni a venti sebességét. Amúgy ha referenciakártya akkor ne csodálkozz hogy könnyen melegszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 köszi igen van rajt egy venti szabályzó.a Smart doctor amit adtak hozzá,most felnyomtam 75%-ra a venti sebességét és most alapon 43-44 fok.terhelve meg alig éri el az 50-et.ez szerintem teljesen jó,csak hát most meg kicsit zajos de ott egye a rosseb. csak remélem 1.5 napos folyamatos terhelés alatt nem érte semmi károsodás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edimax Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Ventillátorral van bajod rosszul működik lassan pörög itt a megoldás Rivatuner szabályozható ventillátor! én is ezzel nyomom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 köszi igen van rajt egy venti szabályzó.a Smart doctor amit adtak hozzá,most felnyomtam 75%-ra a venti sebességét és most alapon 43-44 fok.terhelve meg alig éri el az 50-et.ez szerintem teljesen jó,csak hát most meg kicsit zajos de ott egye a rosseb. csak remélem 1.5 napos folyamatos terhelés alatt nem érte semmi károsodás. Az tökéletes hőmérseklet. És azt mondom inkább legyen egy kicsit hangosabb, de működjön, mint hogy ott álljál VGA nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 a lassitási küszöb nvknél 115-125 fok, szal ha lassul ott nagy baj van igen, ez így van ergo addig nincs baj. a 80 fok bven jó egy videokarinál, az én új inno 8600gt-m is, fél óra ut3 terhelés után 78-80°C-os, az ég világon SEMMI baja nincs ennyi hőtől, nem CPU-ból van. haverom nyáron 100°C-os 6600gt-vel tolta, és ment utána is, most cserélte le ő is újra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 kösz mindent akkor megnyugodtam.akkor még a sebességét se kell állítani a ventinek.(erről meg azt hallottam ha gyorsabra állítom akkor hamarabb behal). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 Sziasztok ! Vélhetőleg hamarébb meghal, de ha rendszeresen /kb. 6 havonta/ kitakarítod a géped belsejét ecsettel, majd sűrített levegővel, vélhetőleg tovább tartanak a ventillátorok, továbbá kevésbé fognak melegedni az alkatrészeid. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Ez a sűrített levegő tényleg csodákra képes. Én is ajánlom mindenkinek, iszonyú mennyiségű por tud lerakódni egy gépben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 én az a fajta vagyok aki nem szarja le a gépét/dolgait.a cd-dvd-imet is meg lehet nézni nagyító alatt és ha valaki talál rajra 1 karcot is annak benyalok.na nem szó szerint.egyszóval igényesen bánok a dolgaimmal,így a gépemet se hanyagolom el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prince008 Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 nem kell félni az én 1950xt-m 2 óra Test Drive Unlimited után 105°C-t dobott. Gondoltam megfőzöm a vacsorám de hamar lement:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darknoisia Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 szerintetek mien hütést kéne vennem egy Sapphire x1950 pro PCi -ex VGA ra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 Szerintem semmilyet, de ha mindenképpen pénzt akarsz szórni, akkor egy Arctic Cooling Accelero S1-est. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Március 14, 2008 Share Posted Március 14, 2008 Van egy Geforce MX440, 64 MB-os videokártyám. Már lassan 5 éves lesz, de amire nekem kell arra tökéletesen elég. Egy gondom van vele, hogy a gyári hűtő nagyon hangos. Valahogy megszeretném csinálni passzívhűtésre. Nézegettem a boltba kapható bordákat, de annyi pénzt nem ér meg nekem. Így körül néztem itthon régi számítógép alkatrészeket kutatva és ráleltem egy régi réz procihűtőre. Csak nem vagyok benne biztos, hogyha rárakom akkor eltudja-e vezetni a hőt. Csináltam róla két képet: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolli Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Hali Srácok! Lenne egy gondom!Valoszínű szarakszik a geeforce 5600xt 128Mb-s karim.Annyi baja van hogy ha bemelegszik jó,de mikor kihül bebootol a windows szétesik a windowes képwernyője fagyogat.Kb 10 Perc járás után jo akkor ujraindítom és akkor is jo. Ehhez mit szóltok,hallottatok ilyenről már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Automi. Én 2 dolgot csinálnék a helyedben. Kezdem először a legdrágábbal: Vagy vennék egy 6600 GT-t (agp-set), ami már nem olyan drága (5-6000 Ft max), vagy megvenném magamtól az MX 440-es videokarit! Ha érdekel, akkor dobok fel róla képet. Üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Szia ! Ez valószínűleg kontakt hiba lehet. Próbáld meg egy párszor ki-be rakni a VGA kártyát és a memória modulokat. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Sziasztok! Van egy HD 2600Pro -m feljebb húztam Riva Tunerrel (csak 50mHz-et) És 0 terhelés alatt 71°-os Igaz Passzív hűtéses. Szerintetek meddig fogja bírni? vagy ez nem is olyan sok?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
action294 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Sziasztok! Miért van az hogy az Inno3D 9800GT-mben nincs hőszenzor? (legalábbis nem érem el) Kicsit idegesít, nemtudom meddig húzhatom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts