phz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 20% Egyébként most hogy hogy 20-asával megy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 20% 50% 70% majd bann ! SZERINTEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
H@nGm@N Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Nekem most 60%, szóval sztem az 5. warnra kapsz bannt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 20-asával megy a szavazásba is úgy van szal nincs bent 50 meg 70 csak 20, 40, 60, 80 majd bann Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 régebben nem így volt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 20%, de ez hogy lehet?? 25 volt, mongyuk nagyon örülök neki, nem erről van szó, de én úgy tuttam, hogy 25% 50% 75% lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 20 %-on állok ,először töltöttem fel , mindjárt figyelmeztetésben részesítettek, amivel nem igazán értek egyet. Újonc voltam ,szerintem nem mindjárt figyelmeztetni kellett volna,hanem priviben egy kis"ennye-bennye"; és legközelebb már figyeltem volna az ilyen "vétségekre". Az oldal szabályzatában minden rögzítve van, s azért vannak a normatívák, hogy igazodjunk hozzá, s h. megmaradjon a színvonal. Nem lehet szubjektív mérce alapján mérlegelni, csak az objektív szabályzatmérlegelés és az egyenértékű elbírálás ill. retorzió dominálhat minden esetben... Magyarán: ha elolvasod a szabályzatot, akkor nem kerül sor a vétségre Egyébként az 5 warn = kitiltás szisztémára álltunk át (20% 40% 60% 80% 100%=bann - persze a radikálisabb esetek továbbra is azonnali kitiltást vonnak magukkal (spamelés, stb... )) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Akkor ez megmagyarázza, hogy miért 40%-os most a szintem. A legegyszerűbben segítséggel lehet warn szintet csökkenteni, de ehhez ugye kell egy kis tudás egy adott témában A feltöltéssel az a baj, hogy sok a villanyszámla és lassan megy fel 1gbyte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Figyelmeztetés? Az meg micsoda? még 0, de a másik felhasználóónevemmel 75% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Akkor ez megmagyarázza, hogy miért 40%-os most a szintem. A legegyszerűbben segítséggel lehet warn szintet csökkenteni, de ehhez ugye kell egy kis tudás egy adott témában A feltöltéssel az a baj, hogy sok a villanyszámla és lassan megy fel 1gbyte Ajánlom figyelmedbe a reportolási akciót a Music-ban.. és ott bőven van halott link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom95 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 25% OFF miatt de most töltök fel vmi csak lassú a netem remélem majd lejjebbviszi! OFF:Örünétek estleg egy teljes feliratos Doktor House 4. évadnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Na most már csak 0% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 60% nem vagyok rá büszke de csak kisebb kihágások miat pl rossz idézet, rövid megköszönés stb. Azért mostmár jobban vigyázok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 40%xD és azért kaptam mert egy témában kétszer is hozzászoltam egy nap alattxD igy volt:) tök jo hogy feltetted a filmet! nagyon köszi, huhh nagyon jo film volt tényleg ajánlom mindnekinek, és a kép is nagyon faja! nah... és azért kaptam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 most nemrég kaptam warnt : Figyelmeztetésben részesülsz, a kultúrált társalgási módnak nem megfelelő hozzászólás miatt! pedig csillagoztam.. ugyh most 20% Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 szabálysértőnek minősül akkor is: • A moderátor átszerkesztheti azokat a hozzászólásokat, amelyek kirívóan kulturálatlanul lettek megírva, de a hozzászólás eredeti tartalmát nem érintve. • A *-ozás, vagy más jellegű, jelentést nem módosító nyelvezeti eszközök használata ($ S helyett, pontok beleillesztése, @ a helyett stb.) esetén. Magyarán, mivel a jelentéstartalom, a sértő, vagy nem megfelelő közlés ugyanúgy jelen van, ezért az sem elfogadható (lásd szabályzat ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 40% hogy lehet lejjebb tornászni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 feltöltéssel (1GB/-1 warn), vagy pl halott link jelentési akciókkal... minden témában más és más az elvárás a halott linkek számának megfelelően.. a musicban pl. 20 report/-1 warn, de ott jóval könnyebb találni annyi témát.... Mindezek mellett még a folyamatos segítségnyújtással, kérések teljesítésével, építő közösségi tevékenységgel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 én a sport rovatban mindig építő jellegű tevékenységet folytatok szóval azért levonhatnátok a hibás linket kinek kell jelenteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 no-no ennek megítélése nem a te reszortod (ha így lenne akkor mindenki nyújtogatná a kezét már 10 hsz-nél is ) a halott linkeket simán jelentheted a jelentés gombbal... ami az alap skinnél pl. így néz ki: oda csak a jelentés okát kell írni, a hozzászólás/témát onnan mi tudni fogjuk, h. hol találjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Most 40,de régebben 75 volt,de Tibiole csökkentette a feltöltések miatt!(Köszi Tibi! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nekem 20% És mind rasszizmusért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Jelenleg 0 %-on áll ,nemrég csökkentettem le egy kis "linkvadászattal" a zenék között. Másnak is szívből ajánlom ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Most 40%, de volt 0% is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 0% azok voltak ám a szép idők Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Hál' Istennek 0% Mindig igyekszek szabályszerű lenni. Egyszer kaphattam volna szabálytalan feltöltésért warn-t, de az egyik modi rendes volt velem, és inkább átírta a szabálytalan részt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ica Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 40%xD és azért kaptam mert egy témában kétszer is hozzászoltam egy nap alattxD igy volt:) tök jo hogy feltetted a filmet! nagyon köszi, huhh nagyon jo film volt tényleg ajánlom mindnekinek, és a kép is nagyon faja! nah... és azért kaptam... Nem egészen fedi a valóságot! Sőt semmi köze az általad leírtakhoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 20% de én mindig valami "hülyeségért" kapom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 mostmár 40, ma kaptam, és tulajdonképpen nem értem, hogy miért..... mind1 kösz.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Kérdezz meg egy modit. am a hsz-ednél ha rákattintasz a figyelmeztetések melletti számra, akkor megtudod miért. Nekem amúgy most 20 %. Csodálkozom, mi ez az új rendszer, hogy 20 %-os warnok vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts