M78 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 2 gondom lenne 1. majdnem 8 óra alatt csinálta meg 2. meg van a film és vagy 2 percig van rajta hang azután meg semmi csak a film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 Milyen géped van mert valószínű,hogy gyenge azért 8óra.Ugyanis a konvertálás processzor függő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IQQRIQ Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 fairuse.rar Ezt a fájlt 6-szor letöltötték Állományméret 6.02 MB, amit 28 perccel ezelőtt 20 órát 45 napot feltöltöttek Ezt a fájlt törölték a következő okért: túl öreg. többet olvas salnálom de ez van pedig megnéztem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donatello Posted Május 12, 2007 Share Posted Május 12, 2007 Végre egy nagyon zsír program!! Ajánlani tudom;) Köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 salnálom de ez van pedig megnéztem volna Próbáld meg letölteni a honlapjáról, én is onnan használom és tök jó. http://www.fairusewizard.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charmed Posted Október 16, 2007 Share Posted Október 16, 2007 Érdekelne, hogy mivel csináljátok azt a rippet, aminek 5.1-es hangja marad a DVD to AVI konvertálás után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 giggs írta h. elég az .ifo file-t hozzáadni...nh de melyiket??? csak mert nálam van olyan film amihez 3 vagy 4 is van IGen ez az én gondom is. Most megpróbálom az elsővel, de túl sok jövőt nem jósolok neki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phill Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 A FairUseWizard-ra esküszöm én is . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 [2008.03.22. 16:50:13] AutoGK 2.45 [2008.03.22. 16:50:13] OS: WinXP (5.1.2600).2 [2008.03.22. 16:50:13] Job started. [2008.03.22. 16:50:13] Indexing input for preview. ************************************* EXCEPTION: Bad index file. ************************************* [2008.03.22. 16:50:13] Job finished. Total time: 0 seconds Nekem ezt írja ki,valaki segitsen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szambaotto Posted Április 2, 2008 Share Posted Április 2, 2008 Helló Project! Nekem csak egy bajom van ezzel az egésszel. Mindent megcsináltam, betöltögettem a proginak a konvertálnivalót, beállítottam minden szösszenetet, mégsem jelöli ki a START gombot hogy rá tudja kattintani. Miért van ez? Mit rontok el? Köszi a segítséged! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 látom mostanában nemnaon írnak, de én egy kicsit elakadtam... van kb. 10 fájl és nemtom h melyiket kell rippelni, mert csak a nero játsza le ami trial verziós volt és pont lejárt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 vettem egy eredeti DVD filmet és divX-be akarom konvertálni, akkor ezt a dr.divixel megtudom csinálni?? és egy db AVI film lesz belölle?? wááá nagyon hülye vok, sorry ha baromságot kérdeztem lécci segítsetek előre is köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodax Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 dr.divxet nem ismerem,de pl winavi-val meg lehet oldani(File/Convert/Any to AVI) és akkor kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 yo, majd megpróbálom azzal, köszi a segítséget!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyekiAttila Posted Augusztus 14, 2008 Share Posted Augusztus 14, 2008 Köszi az Auto Gordian Knot-ot. Nagyon bevált számomra, tényleg ügyes is program, bár előtte én Fairuse Wizard-ot próbáltam életre kelteni, de ahányat letöltöttem, mindegyik vírusos volt, legalábbis az AVAST visított rájuk. Ez minden problem nélkül felment és szerintem, sokkal egyszerűbb a felhasználói felülete. It's a great! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 10, 2008 Author Share Posted Szeptember 10, 2008 Helló Project! Nekem csak egy bajom van ezzel az egésszel. Mindent megcsináltam, betöltögettem a proginak a konvertálnivalót, beállítottam minden szösszenetet, mégsem jelöli ki a START gombot hogy rá tudja kattintani. Miért van ez? Mit rontok el? Köszi a segítséged! Bizonyára kifelejtettél rámenni az Add Job-ra... látom mostanában nemnaon írnak, de én egy kicsit elakadtam... van kb. 10 fájl és nemtom h melyiket kell rippelni, mert csak a nero játsza le ami trial verziós volt és pont lejárt... Mindig a VTS 01.VOB fájlt kell rippelni... vettem egy eredeti DVD filmet és divX-be akarom konvertálni, akkor ezt a dr.divixel megtudom csinálni?? és egy db AVI film lesz belölle?? wááá nagyon hülye vok, sorry ha baromságot kérdeztem lécci segítsetek előre is köszi!! hát az attól is függ, hogy milyen kódolású az eredeti DVD is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Üdv! Láttam, hogy már más is feltette azt a kérdést, amire én is szeretnék választ kapni, ami így szólt, hogyan lehet DVD-ből úgy AVI-t készíteni, hogy az 5.1-es hang is megmaradjon rajta. Én még annyival kiegészíteném a dolgot, hogy csak jelenetet (chapter) szeretnék kivenni egy koncertfilmből, aminek van 5.1-es és sztereó hangja, de bármilyen progival próbáltam, mindig csak a sztereó hangot rippelte, elég sokat szenvedtem eddig vele, így megpórbálok most vmi segítséget kérni valakitől. Ja, több koncertből akaor csinálni egy válogatás DVD-t, a kirippelt jelenetekből, de ez már asszem menni fog, csak jusssak el a 6 csatornás avi-ig :S Remélem kapok is Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 18, 2008 Author Share Posted Szeptember 18, 2008 Hát az 5.1-es hangot az autómatikusan csinálja...Chapter-t viszont nem tudsz reppelni, de ha lerippeled az egész filmet akkor az Absolute Video Splitter Joiner-el kivágod azt a részt amit szeretnél... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Van olyan progi, amivel lehet Chapter-eket rippelni, és még a hangsávokat is felsorolja, ki is lehet választani, de aztán mégis csak 2 csatornásba küldi :S Egészet meg nem nagyon akarom berippelni max minőségben, mert ha minden koncertről egy számot akarok levenni, akkor két és fél órányi anyagokat kell feltegyek, ami egyenként legalább 3 órát jelent míg csak felrakom, aztán még szerkesztgetni :S Majd próbálok még érdeklődni vhol vagy progit keresni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szdaniel94 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Na köszi. Mindjárt próbálom is csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi136 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Köszi a feltöltést remélem mondjuk nem kellem majd sokat használni!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakec01 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Chapter-eket lehet rippelni a Fairuse Wizard nevű progival csak az indexelésnél kell kiválasztani, hogy ne csak a fő filmet mutassa hanem a többit is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts