Jurgen Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Sziasztok Laptopra melyik vistát érdemes felrakni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Na nem baj inkább a HomePrémiumot raktam fel az ultimate szerintem 1 kicsit sok lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chester66 Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 (edited) Feltelepítettem a Vistát eddig minden oké. Meglátjuk, hogy működik?! Módosította Február 5, 2008 chester66 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadarn Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Üdv ha valaki közületek esetleg használ: Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x64.Integrated.January.2008.OEM.DVD-BIE erre a névre hallgató verziót /hogy honnan van az nemszámit/ megtudná mondani hogy tiszta-e? nem szeretnék keyloggeres vistát felpakolni egyáltalán sztetek van rá esély hogy van benne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil-k Posted Február 7, 2008 Share Posted Február 7, 2008 (edited) Pfff... Minden Windows (beleszámítva a VISTA is) amit nem a boltból veszel, hanem letöltöd és "keyloggeres" az hamisítvány, vagyis nem jogtiszta. (vagyha jobban tetszik, nem eredeti) Módosította Február 7, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted Február 10, 2008 Share Posted Február 10, 2008 ....én épp most tettem fel a Vistához az SP1 -t. Eddig nagy változástokat nem tapasztaltam, az OEM-s törést használom hozzá, telepítéshez 7GB szabad hely és kb. 1óra szükséges, telepítés után kb. 2GB -tal nőtt a rendszer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 roberto! Esetleg egy linket közzé tudnál tenni honnan szedted le az SP1-et? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj-jambor Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 Nem tudjátok, hogy van-e már olyan emulátor program ami fut vista-n? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave Bachinsky Posted Március 8, 2008 Share Posted Március 8, 2008 Szerintem a Vistával még várni kell, SP2-ig mondjuk.Nekem tetszik,de számomra nem elég megbízható.Xp sem tökéletes,hiszen Microsoft csinálta mind a kettőt , Linux sokkal jobb lenne,ha a kompatibilitás dolgon javítanának.Különben a Linux szebb is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangstaMan Posted Március 10, 2008 Share Posted Március 10, 2008 Lehet, hogy egy kicsit off, de valaki nem tudja megmondani, hogy ehhez a Vista-hoz:Microsoft.Windows.Vista.x64.SP1.OEM.DVD-BIE honnan tudnám letölteni a magyar nyelvi fájlokat?Az update mért nem mutat nyelvi fájlokat letöltésre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted Március 13, 2008 Share Posted Március 13, 2008 ÜDV! akadt egy problémám vistával : p5k+2gb ram + 7900gs és nem megy fel a vista.. nv4dis.dll vagy .sys -tehát valószínüleg driverhiba miatt. ugyanez a vista av8 3200+a64 9550 512ram -mal ment már! azon kívül h megint szedjem le vagy vegyem meg más megoldás?? esetleg valakinek hasonló hibajelenség? 6600gt-vel sem jutok tovább a telepítőben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giguere Posted Március 21, 2008 Share Posted Március 21, 2008 Próbáld meg a mellékelt zip fájlban található ACTIVATE.EXE fájllal (További infó: http://www.mydigitallife.info/2007/03/19/download-vista-loader-212-oem-bios-crack-emulator/ ACTIVATE.zip Köszönöm szépen a segítséget!Működik!Király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni hogy az tényleg izaz hogy ha van egy pendriveod és az pl:8gb-os akkor annyi ramod lesz a gépben ha van vistad? Mert nekem egy gyerek ezt mesélte.Választokoat eléőre is köszönöm ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Nem pont így, tudja használni memória cache-ként (nem memóriaként, hanem inkább a swaphez hasonló vmiként), de felesleges. 1: a merevlemezek olcsók, azokat is ugyanígy swapnek lehet használni, ráadásul gyorsabbak mint az usb-s flash meghajtó 2: a flash meghajtókat nem arra találták ki, h akár percenként GB-okat írjanak rájuk 3: nem javítja lényegesen a rendszer teljesítményét, mert nem memória, csak cache/swap. Arról, h a memóriával egyenértékű legyen, ne is álmodjon senki. Az USB 2.0 max sebessége 480mbit/s (60MB/s), a rendszermemória pedig akár 12GB/s sebességgel írható/olvasható (DDR3 - 1600) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Köszi az infot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Március 26, 2008 Share Posted Március 26, 2008 lehet túdni mikor jön az sp1-es vista magyarul?...mind a 32-es és a 64-es is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kory24 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Hali! Régebben már egyszer feltettem a Vistát,akkor még voltak kissebb hiányosságok driverekből.Aztán meguntam és letöröltem!Kb. két hete megint feltelepítettem mert sikerült leszednem az összes drivert ami szükséges a gépemhez plusz az SP1-et a Microsoft oldalról!Nagyon király!!!Igaz az SP1-et majd 1 órán keresztül telepítette,de megérte!Nagyon tetszik,most pláne,hogy minden fut rajta!!! Aztán akadt egy kis gondom,mert az SP1 már kiszűri a crackelt Vistát.De szerencsére a ''polgarpeti'' féle aktivator mindent megoldott!!! Ezúton is szeretném megköszönni!!Simán aktiválta a rendszert, nem a visszaszámlálást állította meg!!!Pedig már megilyedtem,hogy 15 napon belül lejár a Vista! Köszi mégegyszer! Ajánlani tudom mindenkinek aki felteszi az SP1-et!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 lenne 2 kérdésem.honnan lehet leszedni?és hogy magyar az sp1? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyson Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Nem tudjátok miért van, hogyha 3D gyorsításra van szükség mindig kijön a kékhalál és az ati3dual.dll file-ra hivatkozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan_wake Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 köszönöm cory fel is telepítettem.egész gyorsan ment 40 perc alatt.jó lett ez az sp1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmetti Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 nekem vistám van sp1-el nem olyan rossz nekem nagyon bejön szentem sokkal jobb mint az xp lehet hogy több hely kell neki de akkor is jobb szerintem ha van olyan géped amin hibátlanul fut simán át álnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sukik Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 hello bocsi tudtok segiteni nekem egy amd 64-es procim van 3200+ 2gb ram 8600gts kártya mejik vistát rakjam fel? 64 vagy 32bit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hali nem tudja valaki miért van az hogyha frissíteni akarom a hálózati driverekt akkor meghal kék halállal a vista ? nForce 590 SLI chipset van az alaplapon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazoli Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Ezen a gépen: Gigabyte EP35-DS3, 2 gb ram, 9600GT, Intel Core 2 Duo E4600 mennyivel lenne lasabb a Vista mint az XP? Melyik Vistát ajánljátok erre a gépre? És 32 vagy 64 bitest? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 A két magos procikat jobban kezeli a Vista szóval elvileg (kopp kopp) gyorsabb lenne vagy legalábbis nem lenne lassabb. A VGA-d támogatja a DX10-et az meg csak Vistán van szóval ha DX10-ben akarsz játszani akkor megint csak Vista. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Én speciel semmilyen gépre nem ajánlom a vistát gyorsaság szempotnjából. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazoli Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 És 2 giga RAM elég? Nem kéne több? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Látod ezért nem jó a vista mert már ugy kérdi az ember hogy mennyi giga ramot vegyen hozzá hogy menjen rendesen. Xp forever úgy hogy már próbáltam a vistát és nem jött be. Ki lehet az xpét is cicomázni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sazoli Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Nem baj, azért felrakom, már félig letöltöttem. Két vinyóm van, az egyiken marad az XP, a másikra megy a Vista, úgyhogy ha nem tetszene, a másikon ott az XP, nem kell újra felrakni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 2GB ram elég még játékhoz is max a Crysis-hoz nem.Mellesleg a 32bites Vista ugy se kezel sokkal többet mindenkinek más ,de valahogy 3-,2Gb-nál van a határ.Csak 64bites rendszerek képesek többet kezelni.Meg a Vistában is ugy van elvileg,hogy egy process (feladat) -nak nem tud 2gb-nál többet osztani.Tehát ha egy játék akar se tud 2gb-nál többet zabálni ez xp alatt biztos így van,de én ugy tudom Vista alatt is.Játékra DX10 miatt jobb a Vista még ha drágább gép is kell alá,de hát aki jászik annak ez a gép nem probléma álltalában.Aki meg nem játszik egyáltalán annak Linux nem pedig Vista max XP aki mégis maradna a Windows mellett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts