zatyi_ Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 hali sracok lattam jo s rosszat is a hsz ekben ... :)nekem az a velemenyem hogy semmi penzert nem raknam fel .. valahogy nem fexik .. nem ragad meg ahogy viselkedik .. nem tudom hogy jol erezze magat a vista en szerintem ... min 1 G ram legalabb nekem 2 g ram van .. es hat nem mondom megeszi de hagyhata nmeg belole ime egy erdekes link aki nem ugy fogja fel hogy cool a vista http://www.youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 sztem pár komment miatt hülyseség ilyet kijelentetni, h semmi pénzért nem tennéd fel, de ahogy gondolod.. a video, meg már fen van itt ~30 kommentel lentebb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 akkor elnezest a videoert de nem tagitok az xp mellol ... hasznaljak nyugottan nem zavar csak leirtam mit gondolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 faja a vidi nagyon Osztálytársam kemény 1 hónap után kijelentette: Ezen a sz@r vistán semmi sem megy? Nemtok játszani nemtok semmit se csinálni, tedd vissza az xp-t nekem Az elején elmondtuk neki h a vistán nem fognak menni a gagyi játékai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 télleg gagyik lehettek, mert nekem eddig mind ment amit próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 de azért elég érdekes dolgot fedeztem fel. a fifa2003 ment rajta meg a fifa99 a carbon nem ment, a most wanted meg igen. Am. neki az ultimate van felrakva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oroszm.89 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Fúúúú remélem tud valaki segíteni... az a helyzet h felraktam a vista ultimatet és be crackeltem hogy befagyasszam a 30 napot hogy ne járjon le és másnap csak annyit vettem észre hogy eltünt a lomtáram az asztalról Ha valakinek volt már hasonló ügye és tudja hogy hol lehet megtalálni a lomtárat az lécci válaszoljon rá mert sz*r így h lomtárba teszi de nem tudok üríteni... van crackem ha kell... de nekem eltünt tőle a lomtáram de lehet h nem a crack miatt...befagyasztja a maradék napot és nem számol vissza am rendesen működik tőle minden csak mondom a lomtárat nem tudom h mivan vele... am ha tudna valaki segíteni hogy hol lehet a lomtáram vagy hol lehet megkeresni akkor az lécci segítsen már mert szar h nem tudom kiüríteni és csak foglaja a helyet az anyag... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 az elővarázsolását vista alatt így hirtelenjében nem tudom megmondani, majd megnézem vistaban h van, de ideinglenes megoldásként egyrészt törölhetsz shift+delete-el, így nem kerül a lomtárba a cucc, hanem rögtön törlődik, másrészt pedig a sidebar-hoz van egy lomtár gadget, abból is tudod törölni ami benne van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 A lomtárat igy tudod visszahozni: Jobb klikk az asztalon -> Testreszabás -> bal oldalt felül "Asztali ikonok módosítása" -> ott meg bejelölöd a lomtárat és ok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 én nemrég raktam fel vistát és eddig minden majdnem jó csak nem megy rajta az f1CT2007 és néha amikor zenét halgatok befagy a zene 3-5 másodpercre és zrrrrrrr ien hangot ad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Hi Nekem olyan bajom van a vista ultimate-tel hogy nem engedi a win könyvtárarat irni. Vagy lehet csak nagyon macerás. Hol lehet nála kikapcsolni a fájl védelmet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisbakos Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 2 napot volt fennt a gépen utána delete rengeteg program el sem indúl rajta ami fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Sziasztok! Most lett meg az új gépem és feltettem az új Vistát.. hát, nem tom, nekem annyira nem jön be, de ha minden progi, ami nekem kell megy rendesen, akkor marad.. Az lenne a kérdésem, hogy Vistára milyen codec packot érdemes feltenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Felraksz egy DivX-et, egy AC3Filter-t, meg a BSPlayer-t, eddig nem nagyon volt amit ezekkel ne tudtam volna lejátszani. (Mondjuk fent van még a PowerDVD-is, az is telepít valami codec-et ha jól néztem). Egyszer volt codek pakkom (még XP-n), szét is közösülte a rendszert... Meg ha még sok játék trailert nézel (amit én nem) akkor kellhet a QuickTime. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 pontosan, a kodek pakkok nem az igaziak (talán egyedül a k-lite nem olyan rossz) nem tudom mi megy fel ezek közül vistára, de én így nézek filmet: DivX 5.2.1 Pro lejátszásra XviD 1.1.2 kódolásra AC3-ACM kódolásra AC3Filter lejátszásra FFDshow az x264-ek lejátszásához programnak pedíg a Media Player Classic-ot vagy a VLC-t ajánlom (mindegyik free, ellentétben a BS-el, amiből az ingyenes spy-os...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 De ha VLC Playert raksz fel, akkor nem kell kodek, csak konvertáláshoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Köszönöm a válaszokat! Viszont most gonban vagyok... Adobe Premiere cs3, minden működött, legalább is azt hittem... elkészítettem egy filmet, kiakarom exportálni, de nem megy... mindig valami hibát ír ki.. dvd kiírásnál meg a beállításokra kattintva kifagy hibát észlel és be akarja zárni... Ez ellen mit lehet tenni? Vista a hiba okózója? Hogy lehetne kijavítani ezt a hibát? Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Köszönöm a válaszokat! Viszont most gonban vagyok... Adobe Premiere cs3, minden működött, legalább is azt hittem... elkészítettem egy filmet, kiakarom exportálni, de nem megy... mindig valami hibát ír ki.. dvd kiírásnál meg a beállításokra kattintva kifagy hibát észlel és be akarja zárni... Ez ellen mit lehet tenni? Vista a hiba okózója? Hogy lehetne kijavítani ezt a hibát? Köszönöm előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Érdekesség képpen küldeném Nektek tapasztalatomat a Vista rendszerrel kapcsolatban egy pár hónap után, és értetlenül állok eme problémák előtt: - Futó alkalmazással megtörtént, hogy megfagyasztotta a Vista-t, de csontra - még az egér sem ment (DVD Decrypter, Corel Photo Paint X3) - Vista nem tud bezárni néha néhány futó alkalmazást a feladatkezelőből :PPP (DVD Decrypter) - többszöri próbálkozás után SEM ))) - Másolás kis fájlok esetén is hosszúra nyúlik (vajon miért ??) - Eltelt idő kiiratása MÉG MINDIG nem teljesen jól működik (a Win98 óta) !! - Elfelejt MINDEN MAPPA beállítást - akkor miért vannak a beállítások ??? - enyhén irritáló - Parancsikonok sorrendjét önkényesen állítja, még nem sikerült manuálisan sorbarandeznem úgy, hogy meg is jegyezze - Az indexelő szolgáltatása kiritkán aluli - a kiválasztott mappák NEM KERÜLNEK szinkronizálásra, hiába próbálok meg keresni valamilyen fájlt a START menü alján található kereső ablakban :PPP - Vista telepítés után a rendszer neki áll indexelni és a proci 100%-on megy, minden megáll, nem lehet semmit csinálni (2 procinál MINDKETTŐ 100%-on megy) - A Vista rendszerrel nem kompatibilisek az előző Windows rendszer illesztőprogramjai ( HURRRÁÁÁÁ :PPPP ) - NAGYON SOK XP kompatibilis szoftver hibásan fut Vista alatt - akkor minek a kompatibilitásra törekedni? És minek a "kompatibilitás" fülecske a Tulajdonságok panelen?? - NAGYON LASSÚ a Vista AERO felülete még erős hardveren is :PPP - hiába az 1 GB RAM vagy két processzor normál (nem lassú) videokártyával - Induláskor lezabálja a memória több mint felét 1 GB fizikai memóriánál !!! (Vista Ultimate) - Az asztalon lévő ikonok frissítése win98 óta kritikán aluli !!! - állandóan marad vissza valami le nem törölt vagy nem frissített rajz a képernyőn :PPP - Nagyon bonyi lehet az algoritmus, ha ennyi hibát tartalmaz... - Miért kell várni sokat a START menü felugrására (még mindig) ??? Talán a floppy-ról lapozza be?... - a Notepad MÉG MINDIG tele van hibákkal, Pl.: a kurzor elugrik egy másik helyre kimentés után (lásd: Ctrl + S), vagy a visszavonás funkció nem megfelelően működik - KÖNYÖRGÖM, EZT ILYEN BONYOLULT MEGOLDANI ??? - Ugyanaz a C fordítású program 35%-kal gyorsabban fut LINUX környezetben ugyanazon a hardveren, mint Vista alatt (saját tesztelés - a program a gép belső órájával mérte a sebesség-különbséget) - A windows media player MÉG MINDIG nem tud DVD-t lejátszani - Miért "áll meg" a rendszer, ha behelyezek egy lemezt az optikai meghajtóba? Mire kell vajon várni? Miért nem ér rá jelezni akkor, amikor már beolvasta? - Legalább 4x produkált a rendszer kék halált is.. És végezetül, miért kell még ezért PÉNZT ADNI? Ui.: a problémák nem egyszer fordultak elő precedensként, hanem időről időre "VISSZATÉRNEK...." - VAGY MINDIG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 Én 2 hete használom a vistát és semmi bajom vele... nekem nem lassú, sztem jobb mint az xp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Lécci valaki árulja el hogy tudom megszüntetni a 30 napos lejárati időt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi001 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Aki nekem szidni meri a Vistat, az nagyon nagy balfasz. Nekem a Vista Ultimate, és egy XP Extended van fönnt, és az XP-vel több bajom volt mint a vista-val. A Vista szépen csöndben megcsinál mindent magának, nem úgy mint az xp. És egyáltalán nem zabálja annyira a gépet,mint mondják a nagyokosok, akik nem hajlandók elfogadni a változásokat. Gyönyörű grafika, egyszerű kezelhetőség. Már-már a Macintosh-ra hajat egyébként a Vista, de ez csak jó neki. Akinek meg ilyen programos gondja van, hogy nem működik rendesen, nem zárja be, az nézze meg, hogy hány millió éves a progi, és hány hónapos a Vista. Bár nemtom, lehet hogy az ilyen gagyi Vista Home Basic az téll szar, de az Ultimate a legfaszább op. rendszer amit csak használtam. De persze csak a Macintosh után. . . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopo22 Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Lécci valaki árulja el hogy tudom megszüntetni a 30 napos lejárati időt! itt van egy cack nekem ment. Két lépés Step 1 újrainditja a gépet és a rendszert utánna step 2 ezután kapsz 3 üzit és regisztrálva is van. Windows_Vista_Crack.zip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Figyu papi001, azt akarom kérdezni, hogy írd le pontosan te melyik verziójú Vista Ultimate-t használod (1.az angolt (ami előre aktiválva van) és utána rakod rá a magyar nyelvet) vagy (2.A magyar Vista Ultimate-t amit be kell regelni) vagy melyiket? Énis fel akarom rakni!(Hát egyszer már felraktam, de amikor nem nagyon mentek rajt a régebbi játékok (pl.:WoW) le is szedtem, de különösebb bajom nem volt vele, csak még annyi, hogy ugye olyan nem szokott lenni, hogy rányomok, hogy másoljon aztán csak másol,másol nem történik semmi mert 1-szer nekem is csinálta!?Amgy már tölthető a Vista SP1 Beta-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi001 Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Gangsterking! Magyar Ultimate-m van, amihez szereztem crack-et. Én is játszok rajta, és minden játékom tök jól megy rajta. Csak be kell kapcsolni a kompatibilitási módot és kész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 Figyu Age of Empires 2 megy Vistán? Vagy tudsz valami oldalt ahol le van írva mi indul Vistán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi001 Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Nem tudom. Én az Age of 3-mal játszottam rajta, mindenféle probléma nélkül. Amúgy nem tok semmi olyan oldalt, ahol találhatsz olyan listát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Na énis felraktam és tényleg nagyon jó az Age of Empires 2 is elindul rajt akit érdekel szóval régi játékok is mennek rajt, javítottak is rajt, mármint a Vsitán, mert amikor kijött és felraktam rohadt instabil volt, de most nagyon f*sza lett ajánlom mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Figyu Age of Empires 2 megy Vistán? Vagy tudsz valami oldalt ahol le van írva mi indul Vistán? lista: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangsterking Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 A Vistában hol tudom átállítani a kompatibilitási módot? etooo kössz a linket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts