jégrém Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Egyébként ez az elérési útja az ikonoknak: c:\Users\*****\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benga007 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Nos rákerestem és nem talált ebben a topicban ide vonatkozót. így kerestem rá: Vista crack 100. eredmény semmi. Az összes vistához jó a crack!!! Saját up! http://rapidshare.com/files/162968916/Vista-Crack_100__guaranteed_working.rar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermause Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Hali! Nem találkozott már valaki olyannal, hogy a 64Vista Ultimate hun nem működteti a mikrofont az integrált audió vezérlőről(bár hangkártyárólse).Asus M2n-E+6400Be+Msi3870oc+4gb geil ram környezetében?Az agyamra megy, mert semmilyen driver csere nem segít.Se az ASUS,se az MSI homelapokon nincs semmi értelmes.Nincs valakinek ötlete..?Nagyon megköszönném. Ja,még ide tartozik hogy települ minden driver,eszközkezelőben minden rendben,a másik vinyon levő xpsp3 alól megy a mikrofon tehát nem hardver probléma...lehetetlen egy helyzet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kys Nácy Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hello ! nekem lenne egy olyan próblémám , hogy elösször is nem nagyon értek a bootoláshoz de addig eljutottam hogy kiírtam a Vistát egy cd-re és arról bootoltam! Itt következett a probléma egy darabig irogatta a dolgokat és megált! Egy A betű és utánna>: ide most be kéne írnom valamit vagy mit kell csinálni kérlek segítsetek mert már nagyon jó lenne ha működne a dolog! Egy hozzáértő kérem magyarázza el nekem mert nekem nem megy ! Előre is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermause Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 A biosban tiltsd le a flopy-ról való bootolást,valamint a harddisk-ről való bootolást is(disable)!Az "A" betű mindig a flopy meghajtót jelenti,de te dvd-ről telepítesz .ezért kel letiltani a flopyt+a vinyót,hogy onnan ne is keressen semmit.Utánna ha már települt az op rendszer,engedélyezned kell a vinyóról való bootolást(enable).Azért hogy ne csak a dvd-ről tudjon felállni a rendszer ,hanem a vinyótól is....A biosba úgy jutsz be hogy a mikor bekapcsolod a gépet, folyamatosan ütögeted a del.(delete )->boot menü stb stb . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Sziasztok!!Az lenne a gondom, hogy a Vista Ultimate SP1 nagyon lassan töltődik be, és nem tom hogy miért!! :S Ha tudnátok vmi progit vagy vmit amivel kicsit gyorsabb lehetne, akkor pls segítsetek!!!! Előre is köszi a válaszokért!! Config(ha kellene): C2D E8400 GA-P35-DS3 2*2 Gb Kingston 800 Mhz Gainward HD4850 500 Gb Sata II Samsung HDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taeko Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 áááhh a vista csak jól néz ki...de sokan mondják hogy nagyon szar...meg hogy nem ajánlják...suliba nekünk is vista van...de szerintem az xp jobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Hali! Lenne egy problémám most raktam fel 32bites vista ultimatet és sp1 felrakása köben ezt a hibát írja ki 0x80070002 és leáll a telepítés.Tudjátok mi a gond mert eléggé zavaró, hojava script:bbc_pop()gy nem tudom felteni az sp1-et. hali. nekem is ez a problémám de a microsoft-os link-ből nekem nem derült ki semmi. valaki tudna segíteni? már próbáltam egy csomó féleképpen. a telepítés eljut a 3/4-éig és kiírja ezt a hibaüzenetet nekem is. mit tudnék neki csinálni? pls nagyon fontos lenne. előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 ezt a hibát adja ki nekem. valaki tudja hogy mi lehet a cink? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fonok Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az az alábbi gondomban: Különböző gépeken, különböző Vistákra telepítve bizonyos programok (pl: Vista Manager, Sol Suite) a beírt reg kulcsokat látszólag elfogadják, és kérik a program újraindítását. Újraindítás után regisztrálatlanok maradnak. Pl: A Sol Suite XP alatt ua regkulcsal hibátlanul működik. Egy ideje már próbálok a megoldásra rálelni, de nem jött össze. Kérem akinek van megoldása ossza meg itt velem. Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 most veszek majd egy uj gépet 4 gb memoriaval, és azt szeretném kérdezni hogy a windows xp x64es kezeli- e mind a 4 gb-ot, és ha nem meik vistat érdemes leszedni, 32bit vagy 64bit-eset? köszi szépen elöre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manóvari Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 (edited) a 64-bites vista 8g-át tud kezelni minden verzió, a 32 bites csak 3g-át a starterrel csak 3 programot tudsz futtatni egyszerre és még itt is érdemes szétnézni http://lacy.hu/windows_vista/memoriakorlatok_32bit_64bit Módosította December 16, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Honnan tudok az Sp1-es Vistához magyarosítást letölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Helló 7 Heads Dragon!! Nyomsz egy Windows Updat-et -->Az elérhető Frissítések megjelenítése -->Windows Vista ...... Language Packs --> Ott kiválaszotd a magyart és telepíted Aztán enjoy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tisza_ Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Sziasztok! Nekem beszart a Vista-m és Szeretnék egy újat húzni a LapTop-ra. Tud valaki Vista telepítöt nélkülözni? Az privátba írjon. Am:! Boldog Karácsonyt mindenkinek ! Módosította December 26, 2008 Gabi89 mail címet nem adunk meg nyilvánosan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 kisember07: És legközelebb ha újra kell raknom , akkor ugyanez? Nem lehetne ezt valahogy lemezre menteni és nem kéne mindig update-lni? A Downloads Center-ben nem találom sehogy se. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Hát sajnos azt nem tom hogy le lehet-e menteni, de ha újrarakod akkor tuti meglehet csinálni így megint! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Vista-hoz is jó az Nlite nevű progi? Vagy milyen progi van amivel módosított telepítő lemezt tudok létre hozni. Köszke előre is. kisember07: tényleg igazad volt. Így biztos lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Nlite az XPhez van.Vistához Vlite van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
7 Heads Dragon Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Vlite Köszi. Na most az én magyar vistámból + Sp1-gyel + némi gyomlálás után lett egy lemez. Fel is ment szinte majdnem minden jó is. Kivéve azt hogy az aktíválos crack nem jó egyenlőre Sp1 alatt. Ha esetleg tudna valaki rá megoldást. Pedig az eredeti vista alatt ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nhorbee Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Lenne egy kis problémám cs nemtudtam h hova írhatnám,szal bocsi ha nemide kellene. Windows Mail-el lenne egy kis problémám. Ezt írja ki mindig mikor szinkronizál.: "A(z) "[Gmail]" mappa fejléceinek letöltése nem fejeződött be. "[Gmail]" kijelölése sikertelen az IMAP-kiszolgálón. Megpróbálhatja frissíteni a mappalistát az IMAP-kiszolgálóval való szinkronizálás érdekében. Fiók: 'imap.gmail.com', Kiszolgáló: 'imap.gmail.com', Protokoll: IMAP, Kiszolgáló válasza: 'Unknown Mailbox: [Gmail] (Failure)', Port: 993, Biztonságos (SSL): Igen, Hibaszám: 0x800CCCD2" Már megpróbáltam mindent de tanácstalan vok már.Ha vki tud vhogy segíteni írjon pls.Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Sziasztok!! Azt szeretném kérdezni, h a 64bites vista programkompatibilitása megoldódott már, vagy még mindig kevés a 64bites progi? És a játékok mennek a 64bites rendszeren? A válaszotokat előre is köszi. És engem is érdekelne, h az eddig letöltött vista frissítéseket holtalálom meg a gépemen, mert akkor tuidnám integrálni vlite-al.Köszi szépen:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 (edited) Én már egy ideje 64 bites vistát használok és eddig minden játék ment rajta gond nélkül csak ugye az ősöreg játékok nem indúlnak de hát ki játszik olyan régi játékkal.Program meg mennek rajta rendesen a 32 bitesek,egyedül eddig egy program nem indúlt el rajta de az nem egy lényeges program van ezernyi más ugyanojan ami használható.Én merem ajánlani a 64 bites vistát amit csak lehet szerzz meg 64 bitesben amit meg nem az mehet fel 32 bitesen. http://www.start64.hu/ ez az oldal tele van 64 bit hez való cuccokal. Sok sikert. Módosította Január 7, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Köszönöm a választ Pityu!!!Hamarosan kiis próbálom, már elkezdtem tölteni egyet:) De most olyan gondom van, h ma fogta magát a Vistám és bejelentette h őt aktiválni kell.Pedig eddig ment szépen.És letöltöttem hozzá sokféle cracket, de egyikel sem megy.Mondjuk érdekes, h ujraindítás után a képernyőfelbontás 640x480, aktiválni akar és ha választom az aktiválás késöbb sort, akkor elindul, de nincsen meg a háttér sem.Fekete háttér van.Olyan érzésem van, mintha ujraindítás után nemtörténne semmi, azaz h visszaáll vmi alaphelyzetbe, de én nemértek hozzá.Ha valakinek volt hasonló gondja, vagy tudja miez, akkor segítsen legyenkedves. Köszi mindenkinek:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Szia Rena76! Nem tudom hogy Updatelted-e a Vistád, de ha igen akkor valószínűleg az lőtte ki a cracket mivel van egy frissítése a Windowsnak ami kilövi a crackek nagy részét!! A várakozással és a fekete háttérrel nem tudsz mit csinálni, de ne aggódj mert ez azért van mivel az SP1-es Vista ezt csinálja ha nem eredeti, hogy várni kell bejelentkezés előtt, meg fekete lehet csak a háttered, meg néha majd felugrik egy kis ablak hogy "valószínűleg szoftverhamisítás áldozata lett", de bezárod és megy tovább!! Míg meg nem tudod valamivel újra törni addig sajna ez lesz, de ettől tudod használni ugyanúgy a Vistád! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 (edited) Köszönöm a választ Pityu!!!Hamarosan kiis próbálom, már elkezdtem tölteni egyet:) De most olyan gondom van, h ma fogta magát a Vistám és bejelentette h őt aktiválni kell.Pedig eddig ment szépen.És letöltöttem hozzá sokféle cracket, de egyikel sem megy.Mondjuk érdekes, h ujraindítás után a képernyőfelbontás 640x480, aktiválni akar és ha választom az aktiválás késöbb sort, akkor elindul, de nincsen meg a háttér sem.Fekete háttér van.Olyan érzésem van, mintha ujraindítás után nemtörténne semmi, azaz h visszaáll vmi alaphelyzetbe, de én nemértek hozzá.Ha valakinek volt hasonló gondja, vagy tudja miez, akkor segítsen legyenkedves. Köszi mindenkinek:) Hát most egy ötletem van mert én még így nem jártam vistával de ha ez se működik és ugyanúgy szórakozik tovább akkor szerintem újbóli telepítést próbálni. Ez meg eredetiség ellenörző http://rapidshare.com/files/181482288/GenuineCheck.exe.html ja és ha csak sima vistád van akkor érdemes hozzá megszerezni az sp1-et és telepíteni,az meg már könnyen megy. Módosította Szeptember 17, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Köszönöma válaszokat:) De az a baj, h ez még 32 bites Vista.Másrészt pedig eddig nemvolt vele baj, mert olyan a telepítőm, h nem kellett aktiválni eddig és ráadásul mostanában nem frissítettem.Sztem a káros szovtver eltávolító eszközre gondolsz ugye Kisember?Mert azt soha nem szoktam felrakni, direkt.Pedig először arra gondoltam, h a kulcsom feketelistára került és h mások is mondják majd (innen közületek) h neki is ezt csinálja.Mert eddig sosem volt még bajom vele.Azaz h már régóta ezt a vistát használom és soxor felraktam már ezt és soha nem volt ilyen gond.De köszi mindent...És sztem újrarakom hamarosan, ha lejön a 64bites Vista. Pityu! Ha jól értettem, akkor a 32 bites programok is futnak a 64bites rendszeren? Mert ha igen, akkor nagy baj nemlehet:) Ez az eredetiség ellenörző is 64biteshez van? Ennek mi a lényege? Mert ilyet még nempróbáltam:P Kisember07 Régebbi hozzászólásod a lassú sp1es vistához...Nos nemtom, csak tippelek, de 32bites, vagy 64.Mert látom h 4giga ramod van és lehet h ez a baj? Nemtudom, de mindenesetre a VistaBOOTPro-t ajánlanám a figyelmedbe.Nállam gyorsított az induláson . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Köszi a választ, kipróbálom Am meg igen a káros szovtver eltávolítóra, meg a KB940510 HOTFIX-re [ mert közben megtaláltam ], mert ez a frissítés előszeretettel öli meg a crackeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Köszönöma válaszokat:) De az a baj, h ez még 32 bites Vista.Másrészt pedig eddig nemvolt vele baj, mert olyan a telepítőm, h nem kellett aktiválni eddig és ráadásul mostanában nem frissítettem.Sztem a káros szovtver eltávolító eszközre gondolsz ugye Kisember?Mert azt soha nem szoktam felrakni, direkt.Pedig először arra gondoltam, h a kulcsom feketelistára került és h mások is mondják majd (innen közületek) h neki is ezt csinálja.Mert eddig sosem volt még bajom vele.Azaz h már régóta ezt a vistát használom és soxor felraktam már ezt és soha nem volt ilyen gond.De köszi mindent...És sztem újrarakom hamarosan, ha lejön a 64bites Vista. Pityu! Ha jól értettem, akkor a 32 bites programok is futnak a 64bites rendszeren? Mert ha igen, akkor nagy baj nemlehet:) Ez az eredetiség ellenörző is 64biteshez van? Ennek mi a lényege? Mert ilyet még nempróbáltam:P Kisember07 Régebbi hozzászólásod a lassú sp1es vistához...Nos nemtom, csak tippelek, de 32bites, vagy 64.Mert látom h 4giga ramod van és lehet h ez a baj? Nemtudom, de mindenesetre a VistaBOOTPro-t ajánlanám a figyelmedbe.Nállam gyorsított az induláson . Igen a legtöbb 32-bites szoftver fut a vista 64-biten,nekem eddig egyetlen egy szoftver nem futott de az jelentéktelen volt találtam sokkal jobbat helyettem.Igen az eredetiség ellenörző a 64 bithez van de ha gondolod megpróbálhatod a 32bitnél is de annál nem tudom hogy működne e. Az eredtiség ellenörzőről leírás:Megkerülhető a MS eredetiséget ellenőrző alkalmazása Egy szoftverbiztonsági szakember szerint megkerülhető a Microsoft szoftvereinek eredetiségét vizsgáló alkalmazása, ráadásul éppen egy a cég által kifejlesztett termék segítségével. A Debasis Mohanty szoftverszakértő által nyilvánosságra hozott módszer a MS "GenuineCheck.exe" nevű másodlagos eredetiségigazoló eszközét használja arra, hogy megtévessze a "Windows Valódi Előny" online a... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rena76 Posted Január 10, 2009 Share Posted Január 10, 2009 Már egy csomó activatort, meg Genuine activatort (ha jól írom)-t töltöttem le, de egyiksem jó.nemértem.csak újra kell rakni.És mindent köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts