Pityu Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Akkor ha jól látom a második ami a 257-es az a sima vista 64bit nem a nem az sp1.és a 116-os hozzászólásban lévőt próbáltad már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Na megjött a proci hűtőm Artic Cooling Freezer 7 Pro.Na mostmár csak az a kérdés hogy új pasztát kenjek rá vagy hagyjam rajta azt a szűrkés vagy ezústös színú pasztát ami gyárilag van a hűtőn.Van nekem ezüst tartalmú is meg olyan fehérszínű zalman paszta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Sztem jobban jársz ha ujjat raksz rá bár te tudod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Akkor szerintem lehet hogy a zalmanét kenem rá azt mondják jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 ja még annyit lehet hülye kérdés de ugye intel core2 duo 8400-as proci akkor jó a vista 64bit alatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Azthiszem jó de nembiztos inkább ráhagyom a tapasztaltabbakra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Ezt írták róla és állítólag szimultán támogatja Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz kétmagos processzor # Órajel: 3,0 GHz # Dobozos -> hûtõvel # Technológia: 45nm # L2 cache: 6MB # 1333MHz FSB # Szimultán 32-bit és 64-bit üzemmód támogatása # SSE2, SSE3 utasításkészletek, virtualizáció # Csökkentett hõteljesítmény: 65W # Fejlett energiagazdálkodás: a CPU a cache nem használt területeit képes kikapcsolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 Igen támogatja.Ergó 64bites proci - visszafelé meg ugye kompatibilis. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Felraktam a 64 bites vistát de szemem fülem keresztbe áll.Elősször írja a meghajtón 15gb foglalt a vistának,felraktam pár igazán kis helyfoglalású programot erre már 20gb foglalt hogy lehet ez?Ha még fel teszek vagy 300gigányi programot ez még képes elfogyasztani az egész vinyót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Hát igen kell hely a vistának meg a progiknak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 (edited) Én azt elhiszem de pár száz megáért elrabol 5giga helyet ez kicsit fura.Ha felteszek egy játékot ami 4giga akkor lefoglal 30 gigát,na az lenne a szép,amúgy más bajom nincs is vele. Módosította Szeptember 17, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Azt akarom kérdezni megyeget itt nállam ez a 64 bites vista,de akármit csinálok mindíg hallom hogy a winyó dolgozik kicsit.Ilyet ezelőtt xp-nél nem hallottam.A másik meg hogy a 4giga memóriából a windows feladatkezelőt megnézve memória használat 1giga ez természetes vagy magas? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Vista alatt természetes sajna - persze ha csak a vista fut és se msn,böngésző,zene nem fut csak a vistás process-ek akkor sok legalábbis szerintem. Az meg,hogy a winyó állandóan megy szintén Vistás dolog mert folyamatosan kesseli (Szép magyar szó xD) a fájlokat.Cserébe viszont gyors lesz a géped egy idő után.Elvileg ki lehet kapcsolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 (edited) Úgy még nem is nézetem csak alap állapotban hanem böngészővel meg ilyesmi lehet akkor kevesebb ram kell neki.Szóval akkor ne agódjak a winyó ketyerése miatt.Nézegettem 64bites szoftvereket,firefoxban csak angolul találtam böngészőt,na mondom fel teszek egy magyar mozzilát ami állítólag 32bitre van és láss csodát királyul működik. Módosította Szeptember 18, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 Nem tudom feltörni a vistát most mitévő legyek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigetiek Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Üdv! Nekem olyan problémám adódott hogy letöltöttem egy Windows Vista Ultimatet 32 biteset ami angol volt minden jól megy meg minden csak nem tom lemagyarítani sehogy pedig leszedtem a nyelvi fájlt és semmi változás. Ha valaki tud vmi megoldást akkor azt megköszönném. Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Lehet hogy probáltad de a vezérlőpultban kell állitani a nyelvezeten pontosan hol azt nemtudom sajna mert még XP-t használok csak egyszer-kétszer tettem fel vistát!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigetiek Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Köszönöm a segítséget sikerült megoldanom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Vistának elég az 1GBram vagy várjak a 2GBramra?? (2x1gb ram) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ha nem játszol, csak netezel, chatelgetsz, fórumozol akkor elég neki az 1GB. Ha játékra szeretnéd használni akkor minimum 2GB de nem árt ha 4. Minnél több annál jobb. Ne ilyedj meg, ha kapásból a memóriád 50-60%-át megeszi a SEMMI, mert az nem fog gondot okozni a későbbiekben. Csak a kihasználalan erőforrást használja ki, De ha egy programnak szüksége lenne több memóriára, akkor egyértelműen a programnak van elsőbsége! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Akkor inkább várok a 2GB-ra minél több annál jobb de nem sokat jáccok sőt majdhogynem zéró játék!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ultimatehez minimum 1GB, ami azt jelenti hogy ha minden funkcióját ki akarod használni akkor 2GB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Nekem bőven elég a Home Premium, megvolt az ultimate de nem mondok róla semmit.Home Premium kell nekem, arról mondjatok valamit!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Home Premiumban nincs Aero ha jól tudom. Én mindenképp Ultimatet szereznék be, ha már Vista. De mindjárt olvasok róla valamit. Személyes tapasztalatom csak az Ultimate-tel van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 a Home Premium tartalmazza az Aerot szóval ez miatt nem kell agódnod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Tartalmazza? Ehh.. Akkor rosszul emlékszem. Biztos keverem valami vállalati verzióval. Pedig meg mertem volna esküdni róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 Én is ugytudom hogy tartalmazz az aerot de nekem az végképp nem fog kelleni mert csak a memoriát zabálja meg amugy is fölösleges sztem!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 4 Giga ramnál már nem számít, hogy van-e vagy sem. Csak kapjam már meg a fizetést, és had vegyem meg a gépem =( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Szeptember 29, 2008 Share Posted Szeptember 29, 2008 (edited) Hali! Windows Vista és XP rendszerem van fent két külön vinyón, de egy gépen. A Windows XP alól dolgoztam amikor elszállt a gép és egyik oprendszer sem volt hajlandó bejönni. Ekkor a Vista telepítőjét raktam be, így a Vista hajlandó volt felállni, de az XP nem. Ma rászántam magam és gondoltam "megszerelem" a boot fájlt, hogy fel tudjon az XP is állni. Igen ám, de a boot fájl megszerelésével a Vista deaktiválta magát, nekem meg sok fontos adatom a Vista alatt van, tehát semmiképpen sem megoldható, hogy újratelepítsem. Nagy nehezen találtam egy aktiváló cuccost, ami vissza aktiválta a Vistámat (legalábbis a kezdőpontba ez van írva), de a tálca felett még továbbra is ott található, a Windows ezen példánya nem eredeti bélyeg, ami eddig nem volt ott... Eléggé zavaró... Eltüntetni nem lehet valahogyan? Régebben Vista Loadert használtam, de ez most valami más cucc volt, mert a Vista Loaderrel már nem ment... De van Aero is meg minden, szóval a törés működni látszik. Edit: Pár reset után eltűnt és a Vista "aktiválva van" Módosította Szeptember 30, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ri.c Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 üdv! kérdésem lenne, eléggé zavar a bajom: kb 2 hete tettem fel új laptopra a vista ultimatum-ot és kb 2 óra folyamatos működés után se szó, se beszéd újraindul. Ez nem csak akkor bosszantó, ha pl netezek, hanem ha irományos dolgom végzem. mit tegyek? danke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts