zoli5 Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Hello!!! A következő problémám lenne a vistával(remélem tudtok segíteni): A gép bekapcsolása után kb.: 5 másodperccel bejön egy ablak ami azt irja hogy "a windows intéző müködése leállt" és ezután nem enged semmit csinálni csak azt engedi hogy kilépjek az ablakból akkor pedig az egész kezdödik elöröl. Elöre is kössz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffity Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Hello! Segitsetek légyszi.fent van a vista ultimate sp1 és activation key-t kér.nem tudna esetleg vki adni vmi használható code ot? Köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korpa-2007 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Azt szeretném megtudni ,hogy Vistánál hogyan lehet gyorsan egymás után letőlteni rapidrol ? Előre is kőszi szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lenssver Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Sziasztok ma tettem fel először a 32 bites magyar vistát,hát igy elsöre nagyon megtecet.Van 1 problémám ha le akarok tölteni valamit mondjuk u torrent klienst akartam leszedni ,de nem tudom leszedni mert aszt irja hogy engedély kell a rendszer gazdától és csak a c re engedi.Ha valaki tud segitsen mert még elég láma vagyos vista ügyben. Ui:közbe megoldotam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
prototype Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Az volna a kérdésem hogy a configomra milyen vistát tegyek. CPU: 2.6 Celeron D RAM: 512 MB (DDR1) Csak azért mert az Ultimate 1 kicsit izmos neki. Elöre is kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Erre se milyet ,de öszintén. Celeron elég gyenge bár ha nagyon nem játszol még elég is lenne na de 512MB + Vista igen rossz párosítás mikor maga a Vista 400mb körül zabál. Ha még is akarsz egy nagyon lassú rendszert (mert ennyi memória mellett az lesz) akkor Home Premium ebbe már az AERO is benne van ami szintén lassítani fogja a rendszert egy ilyen gép alatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 A konfigomon menne a Vista Home Premium akadás mág bármien ehez kapcsolodó hiba nélkül?Játékokkal mivan mennének(max 1-2 játékkal ha jáccok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Akadás nélkül ne hiszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 és ha leveszem az Aerot?vagy meikre mondtad hogy akadás nélkül nem hiszed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Vista + AERO szépen fog futni,de a játékok már nem.Attól függ milyen játékokról beszélünk.Mert a VGA-d nagyon gyenge főleg a ddr2 ramja miatt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Aero kell a F@sznak nem használom jó nekem a sima kinézet is meg játékokkal most per pill. az age of3-al jáccok kine találjátok hogy minimumba akadásnélkül ne menne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasili Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Valaki feltudna nekem rakni egy termékkulcsot sürgősen. Nagyon hálás lennék érte. Előre is Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokostamas Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Helló! Most letöltöttem egy kisebb méretű Vista-t, kb. 750 megabájt. És úgy gondoltam, hogy nem írogatok, hanem megpróbálom pendrive-ról feltenni. Le is töltöttem, át is másoltam a cd tartalmát, a pendrive-ra, majd be is állítottam, hogy USB-ről bootoljon. Fel is ismerte, hogy Datatraveler 2.0, majd mikor indítaná, akkor nagyon sok betű meg minden zagyvaság ugrál a képen, tehát valami gond van. Vagy lehet inkább írjam ki dvd-re, aztán úgy tegyem fel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Azt szeretném megtudni ,hogy Vistánál hogyan lehet gyorsan egymás után letőlteni rapidrol ? Előre is kőszi szépen. A vistais igy egy op rendszer most attól, hogy nem XP az nem azt jelenti, hogy jobban fogsz letölteni Rapidról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Aki csak azért rakja fel a Vistat, mert csillog akkor inkább rakja fel az Ubuntut és a compizt állítsa be El fog ájulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
graffity Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 (edited) Nagyon hálás lennék ha valaki feltenne egy serialt vagy vmi megoldást egy vista ultimate service pack 1 hez.előre is köszi Módosította Július 16, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Használd már picit a keresőt, pár példa: http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342559150 http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342568636 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Én úgy tudom, hogy a vista ultimate service pack 1-hez nem szükséges serial? Biztos, hogy azt irja ki? Nem lehet, hogy a szervízcsomg a baj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolti15 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Valaki tud nekem segiteni hogy hogyan menne a Vista(home premium) a gépemen??Játékok mennének rajta??(GTA SA) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Gabi89 már írta, ne számíts ezzel a konfigurációval nagy játékélményre. Játékok mennének rajta? Persze, attól függ milyen játékok. Újabb játékok szerintem még XP alatt sem. Te konkrétan a GTA San Andreast említetted, az még talán menne rendesen, mivel nem egy mai darab. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coulthard Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy Vista SP1 alatt lehet e a boot screen-t megváltoztatni? Én próbáltam, de nem jártam sikerrel, igaz máshol már olvastam említést róla, hogy nem. Ehhez szeretnék csak megerősítést vagy cáfolatot. Illetve keresgéltem a neten már létrehozott boot képeket, de nem igazán találtam. Ha esetleg tud valaki olyan helyet, ahol vannak mások által készített betöltőképek, azt is szivesen venném. Persze, csak ha SP1 alatt műxik a csere. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hali! lenne egy nagyon fontos kérdésem. vezeték nélküli hálózatot nem enged a Vista csinálni.. azt írja ki hogy nincs telepítve a hálókártya, pedig k**vára fel van, és már többször is próbáltam, és egyszerűen nem engedi :S ötlet valakinek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valak Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 nekem van egy nagy problémán, hogy a bootolás az valami nagyon lassú itt van egy jelentés róla: EventData BootTsVersion 2 BootStartTime 2008-08-02T18:45:32.656Z BootEndTime 2008-08-02T18:48:10.535Z SystemBootInstance 1250 UserBootInstance 1238 BootTime 85495 MainPathBootTime 68095 BootKernelInitTime 15 BootDriverInitTime 12053 BootDevicesInitTime 20773 BootPrefetchInitTime 33110 BootPrefetchBytes 309702656 BootAutoChkTime 0 BootSmssInitTime 13918 BootCriticalServicesInitTime 458 BootUserProfileProcessingTime 557 BootMachineProfileProcessingTime 322 BootExplorerInitTime 15405 BootNumStartupApps 1 BootPostBootTime 17400 BootIsRebootAfterInstall false BootRootCauseStepImprovementBits 0 BootRootCauseGradualImprovementBits 0 BootRootCauseStepDegradationBits 0 BootRootCauseGradualDegradationBits 0 BootIsDegradation false BootIsStepDegradation false BootIsGradualDegradation false BootImprovementDelta 0 BootDegradationDelta 0 BootIsRootCauseIdentified false A Windows elindult: Rendszerindítási idő : 85495ms IsDegradation (Volt-e sebességprobléma) : false Esemény időpontja (UTC) : 2008.08.02. 18:45:32 Az alábbi alkalmazás a szokásosnál lassabban indult el, ami a rendszerindítási folyamat teljesítménycsökkenését eredményezte: Fájlnév : explorer.exe Felhasználóbarát név : Windows Intéző Verzió : 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205) Teljes időtartam: : 3097ms Okozott késés : 4443ms Esemény időpontja (UTC) : 2008.08.02. 18:45:32 EventData StartTime 2008-08-02T18:45:32.656Z NameLength 13 Name explorer.exe FriendlyNameLength 15 FriendlyName Windows Intéző VersionLength 39 Version 6.0.6000.16386 (vista_rtm.061101-2205) TotalTime 3097 DegradationTime 4443 PathLength 24 Path C:\Windows\explorer.exe ProductNameLength 39 ProductName Microsoft® Windows® operációs rendszer CompanyNameLength 22 CompanyName Microsoft Corporation itt a jelentés róla vista64bit e6420@3.2ghz 4gb ram a gépem 1éve még nagyon gyorsan bootolt mostanában meg valami iszonyt lassú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNCoder Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Üdv! Nekem olyan problémám van, hogy mikor fentvolt a Vista SP1 64x bites akkor hangkártya driver telpítés közben kiírt egy oylan hibát hogy nem 32 bites környezet..vagyvalami hasonló...de akkormég egy ideig volt hang.Aztán eggyátalán nem... Valaki tud esetleg egy ujabb ( lehetőleg vistára fejlesztett ) drivert egy Creavive Soundblaster Audigy 2 hangkártyához ? Most éppen azzalpórbálkozom , hogy letöltöm a 32x bites SP1 es vistát ... és reménykedek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexweaver Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Sziasztok! Volna egy kis problémám Most vettem új notebookot és vistát raktam rá mert amit adtak vele driver cd az mind vistához való. Felraktam az ultimatet meg a drivereket és full polírul működik minden. Egy porblémám van hogy nem tudok rajta netezni! Az asztali gépemen xp van az egyből felismerte nem kellet vele szenvedni. A vista felismeri hogy bedugtam a netkábel csak nem tudok rácsatlakozni. Mikrós netem van úh van egy vevőegység és abból jön kábellel a cucc:D valaki tudna segíteni pls? Előre is kösszépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyndus666 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Sziasztok! Van arra valakinek valami ötlete,hogy miért indul újra a rendszerem változó időközönként? Vista sp1 (32bites) van fent, néha kiírja,hogy a licensz 0 órán belül lejár...aztán minden figyelmeztetés nélkül újraindul a rendszer. Van,hogy a lejáró licenszes dobozt nem mutatja előtte. Gondoltam már arra,hogy túlmelegszik a proci,de nem az a baj. A táp se lehet kicsi (elméletileg),mert akkor el se indulna a rendszer (vagy igen?). Légyszi,ha valakinek lenne ötlete,hogy most oprendszer baj van,vagy más,segítsen! Köszi előre is! Üdv:Linda Konfig: Intel Pentium Dual Core 3.00Gh ASUS P5B alaplap NVidia Geforce 7300 GT 256MB 2Gb RAM 220Gb vinyó (60+160) 350W táp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 Használj valami loader-t hozzá, ahogy látod az a baj, hogy lejárt a licenc-ed. Csodálom, hogy egyáltalán elindul. http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342559150 http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...mp;p=1342568636 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexweaver Posted Augusztus 4, 2008 Share Posted Augusztus 4, 2008 plz help me! amit feljebb írtam, abban valaki tudna segíten? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Sziasztok! Van arra valakinek valami ötlete,hogy miért indul újra a rendszerem változó időközönként? Vista sp1 (32bites) van fent, néha kiírja,hogy a licensz 0 órán belül lejár...aztán minden figyelmeztetés nélkül újraindul a rendszer. Van,hogy a lejáró licenszes dobozt nem mutatja előtte. Gondoltam már arra,hogy túlmelegszik a proci,de nem az a baj. A táp se lehet kicsi (elméletileg),mert akkor el se indulna a rendszer (vagy igen?). Légyszi,ha valakinek lenne ötlete,hogy most oprendszer baj van,vagy más,segítsen! Köszi előre is! Üdv:Linda Konfig: Intel Pentium Dual Core 3.00Gh ASUS P5B alaplap NVidia Geforce 7300 GT 256MB 2Gb RAM 220Gb vinyó (60+160) 350W táp Szia, Szerintem próbáld meg újratelepíteni a Vistát, ha ezután is baj van, akkor Everest -el nézd meg a hőfokokat, ha itt is minden rendben, akkor érdemes lenne a HDD-t megnézni/megnézetni szakemberrel szerintem. (barátom problémája is ugyanez volt, neki is újraindult a gépe, és a Hitachi HDD adta meg magát) Gondolom nem ír ki hibát ami előtt restartol, szal azért gondolok erre ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coulthard Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Helló! Lenne egy kis gondom. Sajnos nem tudom hogyan sikerült, de kitöröltem a Start menüm összes elemét és ezt szeretném visszaállítani. Szerencsére csak azok a mappák voltak benne, amik a telepítés után belekerülnek alapból. A rendszervisszaállítás jelen esetben nem megoldás, de ha valakinek meglenne az a mappa ami tartalmazza a start menü alap elemeit (windows defender, kellékek, indítópul, stb...) és elküldené az jó lenne. Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts