lilaboy Posted Február 23, 2007 Author Share Posted Február 23, 2007 láttam már embert beállni töle... húúúúú... nem volt egyszerű látvány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 A fagyasztóban van majd 8ezer Huf értékű sajtal töltött pulykamell! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 Anyám is szokott offolni. Kloffolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 A fagyasztóban van majd 8ezer Huf értékű sajtal töltött pulykamell! ne légy smucig,osztd meg velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Author Share Posted Február 24, 2007 kisütve,krumplipürével és uborkával Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 na most megéheztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Hallása milyen? Római Katolikus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 valami elkezdődött... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 valami most kezdődik ez az ami a véred fűti fel pfff Cozombolis :\\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 "...hát ilyen értelemben énekeljük el azt,hogy vége,nem járunk ki többet rétre..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 Anyád hasában nem volt krokodil... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 25, 2007 Author Share Posted Február 25, 2007 minden jó,ami nem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Jobb, mintha rosszabb lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Minden rosszba van valami jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Minden jó, ha a vége jó, meg az eleje is jó, meg ami közötte van az is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 szerintem minden jó,ha zöld-fehér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 nem minden lepény tehén,viszont minden tehénlepény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 27, 2007 Author Share Posted Február 27, 2007 atomjaimra vagyok szétesve az illesztéseimnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Emberek! Izotópos bogárlábnyomkeresőt szeretnék vásárolni...Ha esetleg van valakinek eladó, szóljon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 Nekem van egy fölösleges, de nem adom oda, mert irígy vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 OFF:jujj az nekem is kellene ON:basszus megint hazaértem azt fater vett egy fasza tv-t 60.000.-ért? jesszus ehhez ne szoljatok hozzá!!! HÁ MILLYEN MÁR?!?!émmeg rágom a küszöböt fakk!!! értitek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 téged nem szeretnek otthon bazz emelik a netem,csak nehogy félúton abba hagyják,rakhatnának rá még egy ötöst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Szürkeszemmel, lila nyuszik eladók melyek hasonlítanak Dodó kacsára. És van belőlök az extra változat amely képes kőből sajtot sajtol-ni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riskabocee Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Ma magyaróra előtt vmi projektort kellett összeszerelni, én éppen a vászonnal szarakodtam, nem figyeltem oda, egyik srác megkérdezte tőlem h hova tegye a hosszabbítókat az asztalról, én meg mondtam neki h: "b*szd le oda a p*csába" (bocs a csúnya szavakér dehát ezt mondtam) csak ugye nem figyeltem oda, háttal álltam mindenkinek, és nem vettem észre h bent van a magyartanár is a teremben.. kb 10 mp néma csönd mindenkiben, mindenki mozdulatlan, aztán mindenkiből kitört a röhögés, kivéve a tanárból :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Egy kis töri: 1941. december 12-én mi a hatalmas hadsreggel és gazdasági fölénnyel rendelkező magyarok, a második világháború nevű nemzetközi rendezvény keretében hadat üzentünk a kicsi és gyenge Amerikai Egyesült Államoknak!! Na ez a LOL!! Valszeg ezután ők kerestek egy atlaszt és megnézték, hogy hol is van ez a Hungary.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Ma magyaróra előtt vmi projektort kellett összeszerelni, én éppen a vászonnal szarakodtam, nem figyeltem oda, egyik srác megkérdezte tőlem h hova tegye a hosszabbítókat az asztalról, én meg mondtam neki h: "b*szd le oda a p*csába" (bocs a csúnya szavakér dehát ezt mondtam) csak ugye nem figyeltem oda, háttal álltam mindenkinek, és nem vettem észre h bent van a magyartanár is a teremben.. kb 10 mp néma csönd mindenkiben, mindenki mozdulatlan, aztán mindenkiből kitört a röhögés, kivéve a tanárból Biztos nézett, mint a BAGOLY! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rydertool Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Ha elkezd viszketni az endoplazmatikus-membránotok szedjetek sok B vitamint és akor semi gond nem lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Ja és nagyon hálás lennék, ha mindenki leoltaná a villanyt, mielőtt kimegy a szobából! Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matee100 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 A fémek a földön csak vegyületeikben fordulnak elő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 mielött kiugrassz az ablakon nyisd ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts