totoka Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Ezt a témát azért csináltam, mert kiváncsi vagyok hogy vannak-e itt a pirateclubon olyan elvetemültek mint én, hogy ilyenbe belekezdjenek. Amugy nekem már nemsokára készen van, majd rakok fel róla képeket. Jó lenne ha leírnátok tapasztalataitokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 ez érdekelne mondjuk nem kisérleteznék a 2,4es procimmal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoka Posted Január 21, 2007 Author Share Posted Január 21, 2007 nekem 3,2-es Intelem van. Bevallom egy kicsit tartok a szivárgástól : itt egy jó kis site: http://www.mrhow.fw.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 és ha elszáll a proci? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoka Posted Január 21, 2007 Author Share Posted Január 21, 2007 Hát akkor HARAKIRI De Szigorúan le lesz tesztelve a vízhűtés rendszer mielőtt berakom. Már amúgy bent lenne ha a Skoda 120 l fűtőradiátora nem lett volna szétrepedve. Amúgy azon kívül minden része szivárgásmentes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBigman Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 nem tudom mit annyira parázni. Egy proci kibírja, ha 1-2 órát is akár hűtés nélkül. Egyébként nekem is valszeg lesz vízhűtésem. Röviden: Réz tömb (ki kell maratni a procihoz és amihez akarod) Rézcső (elég sok) Egy akváriumi vízforgató Egy vödör És a legfontosabb: VÍZ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts