bubi87 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 Nokia!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 én most fogom a Sony Ericssonomat lecserélni Nokia-ra... Nagyon jó telefon a SE, csak ne lenne az a fránya joystick... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Szerintem is SE csak a joystick ne lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Nekem Sony Ericson K550i-m van és sokkal többet tud mint az ugyanolyan árkategóriájú nokiák, nem beszélve arrol h szebb. A nokiának csak a nevét kell megfizetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 SE powa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 NOKIA párti vagyok ,úgyhogy voks a Nokiára ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 valamikor ez valamikor az most sony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Nekem volt Nokia-m meg perpill SE-m van. Szerintem a Nokia messze jobb mint a SE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Szerintem a nokia az a megveszed és villogsz vele kategória... Míg az SE a megveszed és tuningolod... Eddigi tapasztalataim alapján minden se telóból lehet jobbat csinálni kis frimwarezésel vagy valami patchal vagy ha nem még akkor is nagyon testre lehet szabni nokiáknál ilyenel még nem találkoztam. amm tuning alatt pl a flash menüket értem amit alapból nem nagyon szeretnek az se telók persze van még számtalan módja a tuningnak http://www.youtube.com/watch?v=JesIKFP52zs&feature=related Ami miatt még az se mellet szavaztam az az hogy könnyen lehet elvégezni otthon a software frissítést ez azért jó mert ha nincs már gari a telódon és tod hogy software hibája van akkor kb 20 perc alatt felvarázsolhatsz rá egy gyári softot ami nem t mobilos vagy vodás pannonos. szal szerintem SE powa persze a nokiának is biztos megvannak az előnyei Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 copyxyz, szvsz inkább az SE a villogósabb: cybershot mobil, walkman mobil, egy egy hangzatos név, felirat a telón, közben ugyan az mint a többi.. a szoftvert frissíteni a nokiakon is lehet ugyan úgy házilag (a gari lejártát sem kell megvárni), a testreszabhatóságra pedig csak annyit mondok, h symbian... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Bubu Posted Április 15, 2008 Share Posted Április 15, 2008 Nos Nokia forever volt már SE-m meg Sharp-om is meg még Samsungom is volt meg Nokia is és szerintem a Nokia ezerszer sokkal jobb mint az összes többi nekem speciell Nokia N95-8Gb-osom van és nagyon jó kis teló!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 copyxyz, szvsz inkább az SE a villogósabb: cybershot mobil, walkman mobil, egy egy hangzatos név, felirat a telón, közben ugyan az mint a többi.. a szoftvert frissíteni a nokiakon is lehet ugyan úgy házilag (a gari lejártát sem kell megvárni), a testreszabhatóságra pedig csak annyit mondok, h symbian... egyrészt nem parasztvakításnak van a Cyber-Shot és a Walkman, télleg többet tudnak mint a nem brandolt SE-k másrészt Nokiának is vannak brandolt telói (Xperess Music). copyxyz nem azt mondta h nem lehet Nokiákat frissíteni házilag hanem azt hogy bonyolultabb, nem ugyanaz. (nem mellesleg ezt már mástól is hallottam, hogy bonyolultabb szal valószínüleg van is igazságalapja.) az megin hülyeség h Nokiákon van Symbian így meg úgy, mert SE-ken is van és am meg itt is félreértetted copyxyz-t mert ő tunningolásról beszélt nem testreszabhatóságról. Flash menü, VKP patchek, ELF fájlok, Ikon és menücsere, Driverek kicserélése, stb... ilyeneket te nem csinálsz se Symbiannal se Nokiával, ehez SE kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 fajtája válogatja. pl. a p1 nem walkman mobil, a zenelejátszója, hangzása mégis tök ugyan az. a nokiánál is van, csak h mennyi az a nem mindegy SE-nél lassan már minden harmadik teló "walkman mobil", mert így jobban eladható az SE szoftverfrissítési rendszerét bevallom nem ismerem, a nokianál abból áll, h a szoftverfrissítő progiban 3x vagy 4x rá kell nyomni a továbbra, nem tudom ebben mi a bonyolult tuning, testreszabhatóság, attól függ ki hogy értelmezi. a lényeg ugyan az: a symbiannal nem kell semmit hackelni patchelni a telón, egyszerűen letölti az ember a programot amire szüksége van, feltelepíti és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 SE F500i-m most lesz 5 éves , csak az aksija sz@r , amugy tökéletes ... de most vettem egy SE W300i-t , én megvagyok vele elégedve .... Szal a SE-ra szavaztam ... Szoftverekhez meg ilyenekhez nem értek ... Nem is szoktam cserélgetni rajta.... Ugy használom/használtam mindig , ahogy megvettem ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 mctanker: Nem kell ahhoz N95, hogy érveljünk az mellett, hogy a Nokia a jó telo. Pl én csomó üzlet embernél + fontos embereknél láttam Nokia 6310-t, ha olyan jó az SE akkor miért nem azt választják, mert a Nokia, a 6310(i)-zel megalkotta a legmegbízhatóbb telot Sztem meg ne veszekedjük azon, hogy melyik jobb, mert mindenki olyan telot vesz amilyet akar, tellik rá + attól is függ mire használja. Nekem 6 éve csak Nokiam vannak, nekem be vállt és nem is veszek más telot Nokian kivül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 hát SE... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 nokiám van(6288), drága volt, de le akarom cserélni SEP990ire... sokkal többet tud ugyanennyi pénzért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 nem tudom, h azóta h állnak a szoftverfrissítések ióta én akartam venni, de ha nem akarsz egy bugos telefont, akkor p990i-t ne vegyél. inkább gyűjts még a pénzedhez, és egy p1i-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Sony Ericsson... a nokia megbízható, de elavult. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 6, 2008 Share Posted Május 6, 2008 A sony ericsson nem csak jobb,d olcsóbb is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 mind2 naon jó márka de mivel nekem is ez van: Sony Ericsson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 nokia forever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 sony.... pfffff főleg a poros joystick egy kis tűvel kell majd idővel jobbra vinni nokia sem a legjobb , mert azok olyan hamar tacccsra megy az akis hogy csak na most szerintem a menő a samsung és a motorola Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon93 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 sony ericson, eddig szinte csak sonym volt, és soha nem volt vele gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOTYA10 Posted Június 3, 2008 Share Posted Június 3, 2008 én szerintem Nokia sokkal jobb volt sony ericsson nem sokáig pirta most van már egy fél éve Nokia N95 és anál nincsen jobb telefon szóval Nokia yeeeee Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nekem eddig csak Sony Ericssonom volt, és az is lesz mindig! Nekem most a piac egyik legjobb op rendszeres mobilom van, a K850i! 5 megapixeles kamera, nagyon jó kis gép! Azis érdekes h az osztályomban akinek Nokiája volt, az lecserélte Sony Ericssonra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 a k850 nem oprendszeres teló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nokia soha nem volt, és nem is lesz SE-m! Árban kár is összehasonlítani őket, mert a Nokia lényegesen drágább, de még mindig ott van a szekrény aljában a 3310 MŰKÖDŐKÉPESEN!!!! Mutassatok már egy 8-9 éves sony-t vagy ericcsont, vagy akár egy SE-t ami kifogástalanul működik????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts