coollaca Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 Aki olyan nagy Nokia rajongo annak azt ajanlom vegyen a kezebe egy Sony Ericsson K750i-t s utana szoljon hozza ehez a temahoz! Ilyen telefont Nokia fel ev mulva ha gyart majd s akkor is az ara szinte a 2X-ese lessz!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latkó Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 Nokia a király. Kezelőfelület, megbizhatóság, dizájn, stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurta Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 Nokia bár én is jobban örültem volna annak ha több márka lenne felsorolva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 !!! NOKIA !!! Mobilok között az uralkodó a maga 150országával, 33%-os globális piaci részesedésével, 12éves magyarországi jelenlétével, felhasználóorientáltságával, nemzetközi Gyártói jótállásával... és még egy csomó dolgával, amivel kiemelkedik a többi gyártó közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted Október 29, 2005 Share Posted Október 29, 2005 nekem Sony ericcson k750i-m van!!! SONY ERICCSON RuLeZ!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deviance Posted Október 30, 2005 Share Posted Október 30, 2005 Egyértelmüen NOKIA sony erikcson nem éri utol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Október 31, 2005 Share Posted Október 31, 2005 NOKIA Jelenleg a harmadikat gyűröm már és soha semmi baj nem volt velük! Pedig estek elég szépen, áztak is párszor és csak dolgoztak szépen tovább... Ráadásul a mostani 6680- asomnál több tudást még senki se préselt telóba! Csak egy masszivabb telóm volt a 198-as Ericson az 96 óta müködik, csak az aksija nem bírja már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Akkor is Sony Ericsson a kiraly!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Az én véleményem összetettebb: A Nokia a legstabilabb telefon amit Mo.-n kapni lehet, viszont megkérik az árát is. Az egyik legnagyobb bajom velük h az egyes típusok közt dizájn ügyileg nem nagy az eltérés, őt vmikor semmi. Nem nyújt kimagasló szolgáltatásokat sem. De egy Nokia az Nokia lesz 3-4 év múlva is. Nahát a SE hát az meg...pfhhh...Igaz h dizájn ügyileg fasza, dehát sem a Sony sem az Ericsson sem tudott tf-kat gyártani annak idején De azért annyira nem akarom fikázni mer a legszarabb telefonok az LG meg a Sagem. Igaz hogy a Sagem az egyik legnagyobb Mobil Kamera gyártó, de attól még fos az amit összeraknak. Visszatérve a SE-ra: rövid élettartam, az anyag választása meg tök gáz. Hiába gyárt K750i-t attól még az is a szarrá megy mer SE-n. Amikor bennt voltam a t-online központ szervízébe akkor is tele volt SE-kel, ja meg Motorolával, ami elég durva volt mert mivel ugyanabból a típusból legalább 15 db volt bennt. Szóval az én véleményem: ha azt akarod h a mobilodat ne kelljen eldobni egy két éven belül akkor go buy Nokia, ha dizájnt akarsz meg extrát (ami tök fölösleges egy mobilnak) akkor buy SE. Ui.: Nézzétek meg, hogy melyik cégnek jelent meg az első 3G-s tf.je, segítek Nokia... Ui.2: 2évig telekommunikációt tanultam és nézegttünk egy pár SE és Nokia telcsit GSM Testerrel. Csak hogy tudjátok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Mostanában a nokia elég gagyi telókat nyomott ki sajna ezek a divattelefonok nekem nem jöttek be! de nem vonom meg a bizalmat így NOKIA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dazed Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Nekem Nokia Jön be. A Sony Ericcson Eleinte Lassú Telókat Gyártott, De Látom ezt a hibát kiküszöbölték és egész jó lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PyFree Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 szerintem a sony ericcson a jobb de ezen lehetne vitatkozni volt sok nokiám és semmi baj nemvolt vele jokis telcsik azok de most sony ericcsonom van és slusz pasz most ez jön be kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
23Tomi23 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Pont most vettem új telót nokiát szóval most nálam az a favorit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladikusz Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Nekem azok a telefonok jönnek be legjobban, amin teljesen átlátom, hogy mit csinál, miket rak a fájlrendszerbe, mik futnak. Sow, symbian. (most h nokia, v sony-ericcson, az mind1). pl barátom motorola V3-asán nincs egy normális fájlkezelő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergely999 Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 SonyEricsson nekem sokkal könnyebben kezelhető szerintem, mint a Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 SonyEricsson nekem sokkal könnyebben kezelhető szerintem, mint a Nokia! 39351[/snapback] Sztem mind a kettő jól kezelhető... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mera Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Az én szivemhez valahogy a sony ericson áll közelebb, bár körülöttem mindenki a nokiáért van odáig . A nokia sem rossz telefon azért . Megsúgom, a sony bizonyította, hogy egy alapos forró fürdőt is simán túlélt anélkül, hogy bármi baja lenne azóta . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latkó Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 Mult hétig nokiás voltam, majd vettem egy SE-t. Atudása tényleg király. De a kezelhetősége......, és ez a joystic......... Ja, és szombat óta ugynéz ki holnap kell harmadszor töltenem az aksit, míg a 2,5 éves nokia 6610-esem 1-1,5 hétig birja szuflával. Szóval kicsit csalódtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Az én véleményem összetettebb: A Nokia a legstabilabb telefon amit Mo.-n kapni lehet, viszont megkérik az árát is. Az egyik legnagyobb bajom velük h az egyes típusok közt dizájn ügyileg nem nagy az eltérés, őt vmikor semmi. Nem nyújt kimagasló szolgáltatásokat sem. De egy Nokia az Nokia lesz 3-4 év múlva is. Nahát a SE hát az meg...pfhhh...Igaz h dizájn ügyileg fasza, dehát sem a Sony sem az Ericsson sem tudott tf-kat gyártani annak idején De azért annyira nem akarom fikázni mer a legszarabb telefonok az LG meg a Sagem. Igaz hogy a Sagem az egyik legnagyobb Mobil Kamera gyártó, de attól még fos az amit összeraknak. Visszatérve a SE-ra: rövid élettartam, az anyag választása meg tök gáz. Hiába gyárt K750i-t attól még az is a szarrá megy mer SE-n. Amikor bennt voltam a t-online központ szervízébe akkor is tele volt SE-kel, ja meg Motorolával, ami elég durva volt mert mivel ugyanabból a típusból legalább 15 db volt bennt. Szóval az én véleményem: ha azt akarod h a mobilodat ne kelljen eldobni egy két éven belül akkor go buy Nokia, ha dizájnt akarsz meg extrát (ami tök fölösleges egy mobilnak) akkor buy SE. Ui.: Nézzétek meg, hogy melyik cégnek jelent meg az első 3G-s tf.je, segítek Nokia... Ui.2: 2évig telekommunikációt tanultam és nézegttünk egy pár SE és Nokia telcsit GSM Testerrel. Csak hogy tudjátok! 38047[/snapback] Ha a SE olyan sz*r akkor mert van az h 2 vagy mar 3 eve megis azt valasztjak az ev telefonjanak? Na erre mit talalsz ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Január 16, 2006 Share Posted Január 16, 2006 SE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gholu Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 a siemens megbizhatóbb!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 hát én inkább nokia párti vagyok, bár a k750i-vel készült fotók láttán - összehasonlítva az n90-el - azért elbizonytalanodtam. de szerencsére itt az új nokia n80 megerősített abban hogy a nokia a király itt egy angol nyelvű teszt: http://www.mobile-review.com/review/nokia-n80-en.shtml Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K3C$K3 Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 A telefon a legkevesebb...de ha muszály, akkor Nokia és 3310 PoWaA!!! Kb 10szer hozzáb***am a falhoz, és nem lett semmi baja. Egy béna SonyEricsson azonnal szétesne... A szolgáltató számít igazán, abszolút nem érdekel az, hogy 1 megapixeles fotókat készítsek, mivel arra ott van a fotógép. Az internetet meg amíg nem tudják normálisan megoldani, addig nem érdekel az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 Nem vagyok mobilőrült, de NOKIA. Miért? Mert a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik, megbízható. Telefonálsz, és meg akarod nézni valaki számát és duma közben belépsz a telefonkönyvbe. Ezt a vetélytársak nem igazán tudták... És sokkal egyszerűbben kezelhető és nem kérdez rá hatszor, hogy bizt hogy ki akarja törölni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Január 23, 2006 Share Posted Január 23, 2006 sony e... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Szerintem a Sony Ericsson a jobb! Régen mondjuk volt 2 Nokiám is, és nem volt velük semmi baj, az egyik még egy habpartyt is túlélt! Sajnos, mostanában viszont elég sok a gyárihibás Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolli Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 SE, márcsak a testreszabhatóság miatt is, amiről sokan nem tudnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 NOKIA 4 ever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 :powaa Nokia :powaa de a S.E. is nagyon jó telefon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts