a_grave_man Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Csak a Nokia! Tettem kitérőt más telók felé is, de visszatértem a jól beválthoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Sony Ericsson a jól bevált márka. Már megszoktam, a Nokia-t nem tudom megszokni. Nem megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Ha már választani kell akkor csakis a nokia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borotva Posted Június 20, 2009 Share Posted Június 20, 2009 Az 1. telefonom Nokia volt a 10. születésnapomra kaptam.(Akkor hol volt még a színes kijelző? Egy színes kijelzős telefon akkor kb.60-70 ezer volt és a mostaniakhoz képest a fasorba se lenne.) Viszont a 2. telefonom Sony Ericsson és szerintem jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Sony Ericsson G502 a telefonom, de a NOKIA® sem rossz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 hali! én a nokiát kedvelem,évekig nokiám volt,de most vettem egy sony ericsson-t mert olcsó volt de hát egy hulladék így maradok a nokiánál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Eddig SE párti voltam, de most, hogy a második SE mobilom ment tönkre (W300i, W610i), a Nokiára szavazok. Mivel a W610-im szervízben van, ezért most a régi kb. 5 éves Nokia 6020-as telefonomat használom, és még mindig működik, stabil, semmi baja nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pauleta7adam Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 szerintem a nokia sokkal megbízhatóbb és strapa bíróbb mint a sony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Már a második SE telefonomat nyúzom, de a következő nem hiszem, hogy SE lesz. Nem vagyok vele megelégedve. Leginkább az idegesít, hogy képtelenek egy normális áron kapható Symbian-os telefont csinálni. Az olcsó kategóriában az SE a győztes, de a középkategóriát egyáltalán nem uralja. Ami még idegesít, hogy mindenki oda van, mert Cyber-Shot. Egy címkét én is ráragasztok egy fakockára! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Nyilvánvaló, hogy Sony Ericsson! Nekem most W610i-m van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Szeptember 26, 2009 Share Posted Szeptember 26, 2009 SE D750i -m volt 3 évig, nagyon szerettem jó kis teló volt! Most Nokia N95 8Gb-om van és nem lehet összehasonlítani a 2.... ég és föld! Nokia! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csecse Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 3 évig sony-m volt...1 hete váltottam nokiára, és sokkal jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 27, 2009 Share Posted Szeptember 27, 2009 Most SE Cyber-Shot telóm van és szerintem tökéletes. Szóval SE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Nekem eddig mindig SE-m volt, de a legutóbbi teló elvette a kedvem tőle, szóval most áttérek a Nokiára szerintem. Haavernak az van, nekem jobban bejött mint a Nokia. Meg az SE-nél már unom, hogy az állandó menü, állandó programok, funkciók. Újjat nagyon nem tudtak mutatni eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feerke Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 Sony Ericsson mert szerintem a Nokia mostanában elég gagyi és drága Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 Ha lehet irni akkor LG...Sokáig SE teloim voltak k750,k800,de váltottam és az LG sokkal jobb..mind anyagminőség mind kezelés mind ár...stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 01Petya bazki ne a d750i-vel hasonlítsd össze az n95-ötöt!!Hanem hasonlítsd össze például a SE w960-nal azzal szembe semmi esélye sincs!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Október 27, 2009 Share Posted Október 27, 2009 :lol: Akár melyik SE-vel hasonlítom össze MIND elbújhat, kivéve a Satio... Az a típus amit te írtál 3,2mpixel, gps nélkül meg sem közelíti a nokiát nemhogy fordítva! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Október 28, 2009 Share Posted Október 28, 2009 http://mobilarena.hu/teszt/nokia_n95_vs_se_k850i_5_megapixeles_csata/resztvevok.html Akkor ezt tessék elolvasni sürgősen. ( itt most konkrétan "csak" a kameráról van szó, a szoftveres részt én erősen szubjektíven kezelem, a gps meg megint csak marketingfogás, ráadásul havidíjas, és fagyizik is.) A 960 as hasonlítás is sántít mert az meg jó 20 ezressel olcsóbb mint a nokia...És ez azért elég súlyos összeg ( legalábbis annak akit nem finanszíroznak mások....). Annyiban azért egyet értek, hogy a mostani SE felhozatal igencsak gyenge a régebbi szériákhoz képest ( k750-w800-w810, k510 és k310 igen népszerű volt, ugyancsak a w300 is pl) de jönnek az új "messiások", Személyes kedvencem az Aino és Yari. Fantáziadús nevek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Október 28, 2009 Share Posted Október 28, 2009 ja de az n95-be hol van érintő képernyő???inkább a nokia bújhat el meg sony sokkal olcsóbb meg jobb is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandy1992 Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Én maradok a NOKIÁNÁL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecso.franci Posted Október 29, 2009 Share Posted Október 29, 2009 Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matze Posted Június 27, 2012 Share Posted Június 27, 2012 Egyértelmű, hogy a Nokia. Mivel nekem is rengeteg Nokia-m volt. Az első egy 3310-es volt. Jelenleg egy 1616-om van és megvagyok vele elégedve. A Nokia-k megbízhatóak, strapabíróbbak (főleg a régebbi modellek). Sony Ericsson-om is volt egy rövid ideig (T105-ös), hamar megváltam tőle, mert inkább visszatértem a Nokia-hoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 27, 2012 Share Posted Június 27, 2012 Alap, hogy Sony Ericsson . Xperia Live Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 28, 2012 Share Posted Június 28, 2012 Régen Nokia. Most már Sony! A Nokia már évekkel el van maradva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 29, 2012 Share Posted Június 29, 2012 Hali ! Maximálisan egyetértek az előttem szólóval ! A Nokia az aki elbukta a mobil versenyt ! Mind a Sony mind a Samsung sokkal előrébb jár a finneknél ! Az új Win7-es mobiljaik is csak erölködések ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 30, 2012 Share Posted Június 30, 2012 sokáig nokia párti voltam. lumia 800 is nagyon bejön. viszont túl sok a kötöttség. ha majd jön megoldás amivel rendesen és mindent lehet "nyitni" majd vissza állítani talán veszek is egyet. viszont jelen esetben se. nemrég vettem egy ray-t ami szeretett e72-öm váltotta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts