Pisti Junior Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 tény hogy a Nokia a strapabíróbb, de a Sanyi még mindig jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Nokia sokkal minőségibb, igaz sokkal drágább is, de jobb. Igaz SE-om van Árban jobb és a tudással is megelégszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 a k850 nem oprendszeres teló... öööö... sorry elírtam, op rendszer nélkülist akartam írni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 nokia-connecting people Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 Egyértelmmű hogy a Nokia jobb nincs olyan Sony amit meg közelíti a csúcs Nokiát, de irreálissan drágábbak mint egy hasonlú tudású SE. Ezért a szavazatomat a Sony Ericsson kapja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 mostanában a sony jobban bejön (mostanában=1 éve), mert a sony ericcson-ból kapsz 20-ért egy olyan telót amit nokiába 40-ért...meg alapból jobb... de azért egy nokia n95-öt elfogadnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 hát ez a 2 márka sztem a legjobb de nekem inkább a sony dizájnja jobban bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 a nokia jobb de a minőség drágább.tehát sokan SE-t vesznek mert olcsobb(nem csk ez miatt).amugy nekem SE-m van jah és a sony ericcson enyre jobb sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommiee2008 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Sony Ericsson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 sony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Mindkettő... nehéz szülés után : SE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Sony-ra nyomtam, mert nagyon szeretem a mostani W300i-met. Amúgy volt egy nokia 6020-am is, az pedig arról volt híres, hogy sehogyse lehetett tönkre tenni. Történetesen egyszer leesett a negyedik emeletről és semmi baja nem lett, csak a hátlap karcolódott meg. Egyszer meg árment rajta egy motor, és semmi Azt a nokiát csak azért szerettem, amúgy nekem annyira nem jött be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 nokia a legjobb de a sonyeicson az szerintem inkább ien divat teló mert nem olyan nagytudású csak 1 olyan hétköznapi használatra való de mondjuk nekem semmi bajom nincs vele mivel sokáig volt se-m is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Nokia. Mindenki sonyt vesz most, mert walkman teló meg húúú. Lehet, hogy jobb a hangzása, de van Mp3-am külön és így nem a mobil akksija merül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Corrs Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Nokia. Mindenki sonyt vesz most, mert walkman teló meg húúú. Lehet, hogy jobb a hangzása Jobb a hangzása? háth nemtom mióta jó hangzás a hangosan recsegő magashangú hangszóró, oylan mint a szokolrádió... Nokia, már szavaztam régebben. De egyértelmű, lehet hogy a Sony olcsóbb, de a Nokia minőségileg, és tudásilag is 100szor jobb. pl. múltkor nem irtam fel a buszmenetrendet, letöltöttem pdf.-ben és már ment is a telefonomra...nah ezt egy Sonynál sem lehet megcsinálni. esetleg vmi szoftvermódositó, vagy mire esküsznek...de ez is egy nagy sz*r, csomót kell vele kínlódni... wókmenmóbile...udejó két napig... aztán megunod... vagy leejted és viheted a szervizbe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolli Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Igen ízlés kérdése. A Nokia mindig is inkább az üzleti szférára volt nyitottabb az SE pedig a fiatalokat akarta kiszolgálni, az SE összeszerelési minősége tényleg gyenge volt de mondjuk manapság egyre jobb (PL, a P1-emen gyönyörű minden illesztés nem recseg-ropog. De a K750-em mindig is recsegett nem volt jó érzés megfogni ki kell mondani.) A Nokiát meg nem a 15-18 éves korosztály veszi. (Vagyis már azért nyitnak a divattelefonok felé is) A SE-t pedig sokan veszik mert a pénzéért egy jól dizájnolt "menő" telefont kap. Ennyi... Kinek a pap, kinek a papné. Szavazatom az SE-é. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Sony Ericsson. Sokkal jobban tetszenek mint a Nokiák. Nem használnám ki a symbiant szóval minek fizessek többet? Meg azért a SE is strapabíró. K750i-t kb. 20x leejtettem betonra és csak a sarkán lett egy kis karc. Szervizbe is egyszer volt de csak tisztítás miatt eladás előtt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Sony Ericsson,mert sokáig bírja, olcsóbb, több mobilt gyárt a SE. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Sony-Ericsson, mert a designe-ja jobban bejön . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 Eddig 3 Sony Ericsson-om volt. Még mindig mükődik az összes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 egyértelmű, hogy Sony Ericsson. Nekem most egy SE k800i-m van. Nagyon szuper kis telefon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Én a Sony Ericsson-ra szavaztam, mert szerintem a telefonjaik jobb minőségűek és megbízhatóbbak, mint a Nokiák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 Nokia 6120 az Isten:D am a sanyi serikszont a dzsojsztik miatt nem szeretem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 SE... olcsó és sok minden tud, meg a Nokiának sztem béna a menüje, csúnya a betütipus, meg olyan négyszögletes.. nincs kidolgozva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Ez nem kérdése: NOKIA! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 20, 2008 Share Posted Augusztus 20, 2008 Sony Ericsson TuTi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Sony Ericsson a legjobb!! 2 éve az van és eddig semmi bajom nincs vele, de mást se hallottam, hogy panaszkodna róla. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Sony Ericsson.Az első mobilom Nokia volt, nem is bírta sokáig pedig nem vágtam földhöz és nem is dobtam vízbe Most Sony Ericsson van már 1 éve és kutya baja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucius666 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Sony Ericsson, ehhez kétség sem fér! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts