dani Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 Szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
THX Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 NOKIA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 Akkor már Nokia, bár az T610 és a T630 nagyon király a sony ericsonnál! A Samsung miért nem szerepel a listán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Július 16, 2005 Author Share Posted Július 16, 2005 Fúúújjaujujajajauj nem is ismerlek titeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 Sony Ericsson! Itt a két legjobb bizonyíték, és az a tény, hogy tavaly és idén is a Sony Ericsson lett a legjobb mobilokat gyártó cég (ha jól értesültem ezidáig). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 Fúúújjaujujajajauj nem is ismerlek titeket! 10363[/snapback] Hát jobban átgondolva... S.E.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Július 16, 2005 Author Share Posted Július 16, 2005 Azért ámmm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
corci Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 Én maradok a nokiánál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 16, 2005 Share Posted Július 16, 2005 (edited) Szerintem több mobilmárkát is benyomhattál volna, amúgy a SE egy nagy sz*r, mindig lefagy meg írtó lassú, legjobb mobil a SAMSUNG :non_banana1: :victory: Módosította Március 21, 2006 nagypisty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Július 16, 2005 Author Share Posted Július 16, 2005 Pff de gáz, samsungok elég gagyik, divattelefonok de semmit nem tudnak...sony gyors és kira! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Július 17, 2005 Share Posted Július 17, 2005 Szerintem több mobilmárkát is benyomhattál volna, amúgy a SE egy nagy szar, mindig lefagy meg írtó lassú, legjobb mobil a SAMSUNG Egyetértek, lehetett volna egy nagyobb szavazást lebonyolítani több telefonmárkával. A régi Sony-k (a T230-as és T290-es generációkig) tényleg lassúak voltak, de hogy lefagytak volna azt nem lehet általános jellemzőnek venni semmiképp. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
muCSAcso Posted Július 17, 2005 Share Posted Július 17, 2005 Nokia ruleZ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crystal Posted Július 20, 2005 Share Posted Július 20, 2005 Sony E K700 az a legjobb telo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tefuka Posted Július 23, 2005 Share Posted Július 23, 2005 SonyEricsonon még nem volt, most Nokiám van, ezért Nokia a nyerő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Július 23, 2005 Share Posted Július 23, 2005 Pff de gáz, samsungok elég gagyik, divattelefonok de semmit nem tudnak...sony gyors és kira! 10400[/snapback] Én azért ezt nem általánosítanám minden samsung készülékre! Tény ,hogy vannak olyan telói, amelyek valóban keveset tudnak (ez főként az árukhoz viszonyítva értendő!), de azért akadnak kívételek (pl: ez is! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Július 23, 2005 Share Posted Július 23, 2005 Nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted Július 26, 2005 Share Posted Július 26, 2005 SonyErcsson D750i a Legjobbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibiole Posted Július 28, 2005 Share Posted Július 28, 2005 Pff de gáz, samsungok elég gagyik, divattelefonok de semmit nem tudnak...sony gyors és kira! 10400[/snapback] Fogadjunk nemvolt még Samsungod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fezo Posted Július 31, 2005 Share Posted Július 31, 2005 Sony Ericsson Z600 rulz, meg amire kell, arra pont elég...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox6 Posted Július 31, 2005 Share Posted Július 31, 2005 mostanában egyre jobb a sony ericcson Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_AdEe Posted Augusztus 8, 2005 Share Posted Augusztus 8, 2005 nekem n6230am van és tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 8, 2005 Share Posted Augusztus 8, 2005 samsung rulez!!!! októberben lesz 2 éves az e700-am és mondahtni semmi baja!!! (kopp-kopp, lekopogtam ) voltak nokiáim is, azokkal is elvoltam... a siemenseket megnéztem volna mekkorát pattannak vissza a 10-ről.. ez a második samsungom... és kitartok mellette!!! azért valljuk be, 2 év szolgálat a modern telefonok világában szép kis idő, főleg, hogy "szeret repülni" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Augusztus 14, 2005 Share Posted Augusztus 14, 2005 az én telóim java részének is volt már része szabadesésben: -statisztika-: siemens (c25)--->KO: a kijező eltört, és be se lehetett kapcsolni (kb egy emeletnyit zuhant) nokia (3310) ---> eccer véletlenül a kocsi tetején felejtettem majd egy pillanatban hiányérzetem támadt :hol a telóm? , ahogy ezt kimondtam, abban a pillanatban láttam lefricskázni a telcsit, ami az aszfalton landolt. Mindez kb olyan 60-70 es tempónál történt.( a poén az, hogy a még jónéhány km-t furikáztunk a városban anélkül, hogy leesett volna ). Mondanom sem kell, hogy a lehető legtöbb részre hullott szét (elő- hátlap, akksi, sim, gombsor...). miután megkerestük a darabokat összeraktam és láss csodát hibátlanul müködött! samsung (c100) ---> bicajozás közben kiesett a zsebemből, de ennek se lett semmim nyűgje sony ericcson (t100) --->ezt az egyik ismerősöm kisöccse nézte focinak, de birta a strapát. hát kb ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 29, 2005 Share Posted Augusztus 29, 2005 én a sony ericsson párti vagyok és ténleg feljön a mert egyre jobb mobilokat gyárt és nem olyan drága mint a nokia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
charna Posted Augusztus 29, 2005 Share Posted Augusztus 29, 2005 SE! a nokiák gagyik! a legtöbb rendszerhibás alapból! most sajna nokiám van, 2 év után, nem jó az aku, a SIM érzékelő, a kijelző! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Augusztus 29, 2005 Share Posted Augusztus 29, 2005 A Nokia a jobb szerintem. Nem véletlen, hogy egy Nokia 6680 kapta a világelső 3G telefon kitüntetést... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakovics Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 NOKIA!!!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Sony Ericsson, de a Samsung szerintem is jobb nála. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Sony Ericsson 4ever!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted Október 19, 2005 Share Posted Október 19, 2005 Nokia, mert jól bevált, nem volt vele gondom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts