Kronos Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Srácok valamiért szar a hang a gépen de megy pl a zene csak olyan mintha vízben halgatnám, szal kipróbáltam és nem a hangfal a hibás .... Szerintetek mi a gond ? lehet hogy a hangkártyával van valami ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Vagy a hangkártya vagy a drivere szórakozhat, de anno nekem is volt ilyen problémám, akkor a hangkártya programja állítódott el. Először próbáld a programot átállítani vagy újra feltenni, ha nem segít, akkor a programot + driver-t is, ha lehet, keress újabb drivert... Mindkét esetben takarítsd ki a registry-t, nehogy valami beállítási bejegyzés véletlen ott maradjon... Ha ez sem segít, akkor Winfos reinstall, ha ez se, akkor a kártya a hibás szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts