enyimehe Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Az a helyzet, hogy a mostani alaplapomnak (Asrock K8Upgrade NF3) van 1 igen jó tulajdonsága, az hogy 1 bővítőkártya segítségével a mostani 754-es processzor helyett tudnék rakni bele 939-set, plussz dual Channeles ram slot is van benne, de még nem találtam sehol ilyet, bár jó másfél órát ültem a google előtt. a bővítőkártyának sajnos tudtommal nincs külön neve ). ha valaki tudna segíteni, lehetőségem szerint viszonoznám. Előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Hali! Biztos, hogy létezik ilyen cucc? Nekem vannak kétségeim... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 16, 2007 Author Share Posted Január 16, 2007 (edited) biztos hogy létezik. 1 helyet már találtam Magyar o-n, de az nagyker... Módosította Október 15, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Ése szerinted megéri ez? Mármint nem terjedt el, így tuti drága is, szerintem egyszerűbb lenne eladnád a régit, és vennél egy új lapot, most a 939-es lapok és procik árai úgyis elég nyomottak Arról meg nem is beszélve, hogy képzelheted hogy fest ez az alaplapon, érdekesen nézhet ki, meg egy nagyobb procihűtőt el sem bír, anno a Slot1-el is voltak ilyen gondok, nekem egy miniATX házba nem fért el mellette a táp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 asrock érdekes megoldásaihoz tartozik ez is, csakúgy mint a pci-e, és agp-vel is szerelt lap..., szentem nem garantált, hogy működni is fog.., és az se utolsó amit Memnon mondott, szentem is inkább új lap... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Mik a tapasztalatok AsRockal kapcsolatban? Ez szerintetek jó lap? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA&s= Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Hát nem tom jónak tűnik. Bár én valami nevesebb gyártót választanék. Lehet hogy drágább de nem véletlenül! Amúgy attól függ mire akarod használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Asrock alaplapot inkább ne tudom Asrock olcsó ha nem a legolcsóbb de nem véletlen olcsó szóval már név alapján azt mondom ne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunfi Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 én nem venném meg egyrészt mert Asrock.... másrészt meg jobban jársz ha Pentium procihoz inkább intel chipsetes (MSI 945P - 22000) alaplapot veszel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 AsRock = nem túl minőség, inkább kerülni való, de azért működő, inkább codegen-re hasonlító izé ASUS, MSI, Gigabyte, Foxconn, nah ezek márkák..., AsRock, Abit nah az nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Ez egy kicsit elkeserített ,de nekem mindenképpen olyan alaplap kéne ami AGP-t és PCI-E-t is tud ja és 20,000 alatt van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 el kell, hogy keserítselek, de ilyen alapot, csak az AsRock gyárt..., mégpedig azért, mert nem megbízható és a minőségre, meg a stabilitásra megy..., ennyit erről..., az AsRock hibrideket meg kerülni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 inkább még gyüjts hozzá pénzt...aztán késöbb vegyél vmi normálisat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 (edited) Az lesz de kiderült, h nem is S775-ös kell hanem S478 + még azt szeretném kérdezni, h ha az alaplaphoz nincs odaírva h Core Duo (nem Core 2 Duo!!!) akkor azt nem is támogatja??? előre is köszi a helpet Módosította Október 15, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 a core duo a core 2 duo kistestvére..., ha ezt is viszi, az nem baj... , természetesen ettől menni fog a P4 és PD szériával is..., jah core 2 duo ill. quad csak 775-re létezik bocs, melléolvastam, ha nincs feltüntetve, akkor igen, nem viszi, de általában ezen bios-frissítéssel még lehet segíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendi Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 (edited) Amúgy találtam ASUS AGP/PCI-E alaplapot Módosította Október 15, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 jó, akkor ha még vkinek S478-as lap kell (mellesleg ilyen régi foglalatra feles pci-e, bőven elég az agp is, mivel ebbe nem mennek bele az azt kihasználó új procik), akkor ezt is lehet ajánlgatni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 26, 2007 Author Share Posted Január 26, 2007 kösz a segítséget, felvetettetek pár dolgot, ami nekem eszembe se jutott. Maga az ár nem vészes (7000ft), és azért nem terjedt el mert M.o-n mindössze 1 nagyker forgalmazza. Köszönöm a HSZ-eket, sokat segítettetek a döntésben. Vesszen az Asrock! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 hát igen az Asrock furcsa dolgokat tud kitalálni... de én semmi pénzért nem vennék Asrock alaplapot(rosz chipset van rajta...[általában]) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Nemvagy egyedül, Asrockot SOHA!!! 1 napig volt nekemis! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Hy all!Véleményeket kérnék erről az alaplapról.Az árához képest jó a tudása?Vagy melyik jobb ebben az árkategóriában?Mindenképp AM2-es legyen. THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ja?!Az ár: kb 15e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Én a helyedben nem vennék hibrid alaplapot. Valami ilyesmi lenne a jó választás: Asus M2A-MVP (kb. 16 ezer) vagy Gigabyte GA-M55S-S3 (kb. 16-17 ezer) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ez lehet h hülye kérdés lesz,de mit jelent h hibrid? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ezt még pár hete én sem tudtam. FlashHU mondta nekem. Idézem: "Vannak kretén megoldásaik, pl: S754 és S939 az egyben, AGP és PCI-E foglalat is van rajta, DDR1 és DDR2 is belemegy, stb." Ezért sokan nem szeretik. Persze attól még lehet venni, de így nem az igazi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefy85 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Aha,értem.köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Meg végülis azért a pénzért tényleg érdemesebb inkább venni egy ASUS-t, vagy egy Gigabyte-ot Az Asrock meg sztem egy kalap szar,mondjuk ha jól tudom azért mégiscsak az ASUS leányvállalata,de ez egyébként tényleg nem tudom biztosan. Egyébkként amit tkrisz007 ajánlott Gigabyte alaplapot az nagyon faxa.És nagyon jó a tuningolási lehetőségek benne,ha lenne rugóm én is olyat vennék,vagy S4-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 ASRock igen az ASUS alsó (nagyon alsó) kategóriás és szelektálatlan deszkái..., olyan, mint dvd-ből a RiDisc, ez TDK és Verbatim alapanyagból van, csak nincs kiválogatva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 no csak jól tudtam akkor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts