lilaboy Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 NPetee én a VSO-t tudnám ajánlani,királyul kezeli a feliratokat!! nagyon jo progi,imádom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyekiAttila Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Szassztok Mindenki! Általános kérdésem a következő: Kellene egy progi, ami két CD lemezes divx, vagy xvid filmet összetud fűzni úgy, hogy egyetlen fájlt alkosson és DVD formátumban ki tudjam írni, mint egy egységes filmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glialka Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 VSO ConvertXtoDVD-nek ezt a tulajdonságát nem ismertem.Az biztos, hogy a feliratot egyszerűen felvarja a dvd-re Viszont hiába választom ki a Jó minőségű kódolást az is gyengébb mint amit a VisionExpres csinál. A Visionnal az a gondom, hogy nem tudom se pörgetni a filmet se léptetni a már felirt DVD-n.Nincs erre valami trükk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seahawsk Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 én amikor betallózom az AVI-t azután nem csinál semmit a sáv(0MB,0sec) am nekem 3.5-ös verzió van ha ez számit vmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Punkye Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 VSO ConvertXtoDVD-nek ezt a tulajdonságát nem ismertem.Az biztos, hogy a feliratot egyszerűen felvarja a dvd-re Viszont hiába választom ki a Jó minőségű kódolást az is gyengébb mint amit a VisionExpres csinál. A Visionnal az a gondom, hogy nem tudom se pörgetni a filmet se léptetni a már felirt DVD-n.Nincs erre valami trükk? Nem tudom, h. csinálod , de valószínűleg nem raksz rá csaptereket (részeket). Jobb gomb az avin miután betallóztad, itt lehet átnevezni, fejezetet létrehozni., törölni. Én 8-10 percenként szoktam csapterelni. De van valami auto felosztás is, ami jelenetérzékelére apellál. (Nagyon sokáig csinálja.) Szeretem kézzel belőni oda ahova én akarom.+ lehet menüt csinálni (több gomb között lehet választani), animálni a gombokat, animáció hosszát beállítani. Kicsit lassú a picinyem, de a lényeg: sima sztereó hangból 5.1-et is tud, audiót normalizálja. Két Barbi avit menüvel kb.:4 óra alatt teszi fel egy 4.7 gb lemezre 2xkódolással. Nero 7 Vision exprest próbálgattam. SAS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hungarian13 Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Kössz szépen a leírást. Azt a progit hol lehetne letölteni? Mármint azt amelyikkel a konvertálást lehet csinálni? Nem a PUnkye-ra gondolok hanem az első hsz-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loky Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Például: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...15&hl=ulead Vagy benézhetsz a Nagy Ulead Témában is: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...31&hl=ulead Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts