hajnika9 Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 jaja, lux elvírának hívtak... és igazad van, nem fontos...de jó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 szerintem jobb nyalni, de a cumi is élvezetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Szerintem az gáz, hogyha nem mondod el a másiknak, hogy nem jól csinálja. Mindig el kell mondani, hogy mire van szükséged és hogy hogy a legjobb neked, mert ha nem vagy őszinte, akkor szart sem ér a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Szerinted az gáz, ha valaki előrébb helyezi a párját önmagánál? Nekem fontosabb volt az, hogy ő nem tökéletesen csinálja ugyan, de örömmel, stb... Inkább nem akartam elrontani a kedvét egy olyannal, hogy "sz.rul sz.psz picim"... És mint mondtam már, nekem amúgy sem lételemem a dolog... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Szerintem adni és kapni is ugyanolyan fontos és mind a kettőben nagy örömét leli az ember és nagyon jó dolgok ezek....hmm.... ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Inkább nem akartam elrontani a kedvét egy olyannal, hogy "sz.rul sz.psz picim"... inkább úgy kéne, hogy : "várj, így csináld...(és itt elmondod neki, hogy jó neked...) szerintem ha az ágyban sem vagytok őszínték egymással, akkor a kapcsolatotokban sem!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMEncore Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 Én megmondanán neki, hogy rosszul csinálja, és akkor megpróbálja máshogy/jobban, és akkor máskor már jó lesz szerintem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 Szerintem az tényleg gáz, hogyha nem mondod meg a párodnak, hogyha rosszul csinálja, szerintem tök egyszerüen el lehet mondani, hogy neked hogyan lenne jó, vagy rávezetni. Neki is jobb lenne, mert akkor nagyobb élvezetet lát, meg neked is mert akkor jobban élvezed. Az nem jó, hogyha nem vagy őszinte és csak színészkedsz, azzal nem mész semmire sem, de ez csak az én véleményem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Május 2, 2007 Share Posted Május 2, 2007 (edited) ebben igazad van cukibea Módosította Május 27, 2007 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 A tény h mindig el kell mondani h mi a jó és mi a rossz abban ahogy a párod csinálja.Így lehet a csaknem tökéletesre fejleszteni a technixet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Azóta új barátnőm van, és Ő még nem igazán próbálta a dolgot eddig. Azt mondta, hogy írtózik a gondolattól is, de a múltkor kérés nélkűl csinálta. Szuper jó volt így első nekifutásra is, mi lesz ha még gyakorolja is ?! Cukibea: hol írtam én olyat, hogy színészkedtem? Attól mert nem kértem rá, az még nem jelenti azt, hogy: nem őszinte kapcsolat, vagy hogy színészkedek, megjátszok... inkább úgy kéne, hogy : "várj, így csináld...(és itt elmondod neki, hogy jó neked...) szerintem ha az ágyban sem vagytok őszínték egymással, akkor a kapcsolatotokban sem!!! Ez nem őszinteség kérdése.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoops Posted Augusztus 5, 2009 Share Posted Augusztus 5, 2009 Tőlem semmi sem idegen, ha a barátnőm ettől jobban elélvez. Ő is így van ezzel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts