cerh2 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Zene nélkül felakasztanám magamat. Igen és én a zenére gondolok, a szintetizátor és dobgép kíséretes pénzről és nőkről szóló dumára, meg a 6 órán át ugyanazt az ütemet játszó mosógépfrekvenciára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 mióta nem láttunk, nem lettél intelligensebb.. sajnálom zene nélkül valószínűleg ez a világ is sokkal rosszabb lenne.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Ha zene nem lenne, nem tudnék jó Nightwish-t és Queen-t halglatni egész nap. Bocsi, de ennek a 2 bandának a zenéjében éneklés van, és nem beszélgetés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 beszélgetés zenében? ez nekem új.. a hangoskönyvekre gondolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Hát néha halálra unnám magam. Ha nem lenne ki kéne találni. De szerencsére van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Bahazahazd meg, már ezt a topicot is ennek használnod? Ne legyél már ennyire hülye!!! Csak lejáratod magad... Szánalmas... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Igaza van cerh 2-nek. Én mondjuk elfogult vagyok, mert gitárral a kezemben, a Nightwish számait játszva születtem, mert már akkor tudtam, hogy lesz, és a világ legjobb zenéit fogja játszani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Käosz lenne a földön... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 nem lenne káosz, mert azt sem tudnánk, hogy mi az, és amit nem ismerünk azután nem is sírunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 csaty.ádám: és ha holnaptól nem lenne zene? nemtom mit csinálnék nem gitározhatnék a bandánkban, szörnyű lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ha nem lenne zene, az egész emberiség kihalna. Komolyan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 csaty.ádám: és ha holnaptól nem lenne zene? ilyen meg nincs ne kötekedj ;p Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Én kinyirnám magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Ha nem lenne ki kéne találni. Ott a pont! Igazad van! A zene egyidős az emberiséggel. Ha lehetne zene nélkül élni, az ősember biztos nem találta fel volna. Ez olyan dolog, amit ki kell találni. Hát,én se bírnék zene nélkül élni, de a kérdés, hogy a süketen született emberek tudnak? A válasz: Sztem nem. Nekik is van a szívük mélyén valamilyen dallam, tény hogy ők se tudnának meglenni. Ehheh anno láttam egy pár süket emberkét, akik a parkban dúdoltak Szal összefoglalva zene nélkül nincs élet...! Vagy ha igen, úgy nem is érdemes élni! Ha nem lenne zene, az egész emberiség kihalna. Komolyan. Meg tudom érteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 velem? semmi. szószerint létezni nem bírnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Szeptember 15, 2008 Share Posted Szeptember 15, 2008 hát én beledögölnék.. zene nélkül nincs élet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 nagy hiánycikk lenne az biztos de ha alapból nem lenne, nem éreznénk a hiányát. ha meg most egyszerűen elvennék, elérnénk hogy visszaadják. szóval nem igazán tartom valószínűnek azt hogy ne legyen hosszú ideig zenénk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 neteznék tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 végem lenne.de talán vki feltalálná az olyan hangoskönyvet amiben metál stílusban beszélnek.az milyen lehet?üvöltve meg hörögve mondanák el az adott témát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Mi lenne a nem lenne zene? Én újra "feltalálnám"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 he he én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atskyfall Posted Július 21, 2013 Share Posted Július 21, 2013 Akkor nem tennéd fel ezt a kérdést Különben szörnyű lenne :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babucsinta Posted Szeptember 30, 2013 Share Posted Szeptember 30, 2013 csinálnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Október 1, 2013 Share Posted Október 1, 2013 Zenét komponálni szoktak nem csinálni. Mellesleg, ha nem lenne zene, nyilván több feszült ember járkálná a város utcáit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iChad Posted Október 17, 2013 Share Posted Október 17, 2013 Zene nélkül mit érek én... végem volna Lételemem a zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herakleia Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Borzalmas lenne. Nem lenne musical Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts