dezsoke3 Posted Március 21, 2007 Share Posted Március 21, 2007 Még belegondolni is szörnyű! Nagy gáz lenne ha nem hallgathatnék zenét, és nem zenélhetnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Akkor valószínűleg nem játszanék egy hangszeren sem, és nem a dobot ütném most, hanem leragadtam volna ott, ahol általánosban még anno: egy kólásüveggel ütnék még ma is ritmusokat a padra, mások nagy örömére, vagy kitalálnék egy hangszert.. :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 jáááá mi lenne !!! (bele se gondolok ) NEM LENNE RAP áááá Mit csinálnák otthon ?? Verném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 A zenét úgysem lehet helyettesíteni semmivel,úgyhogy olyan lenne zene nélkül élni,mintha kiszakítanának egy darabot belőlem Bele is döglenék,az életem minden másodpercében zenét hallgatok,napközben főleg csak onlány -rádiót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Zene csak úgy nem létezne, ha nem léteznének hangok sem. Szerintem kb. úgy éreznénk magunkat mint a halak. Mindenki teljesen néma, és nem is hall semmit... Kellemetlen lenne az biztos. :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Hát én fognám a gitárom ésa húrjaival kötném fel magam ha nem lenne zene(akkor minek van gitár ? ) A jó és igényes zene nevel minket így elsem tudom képzelni mi lenne nélküle.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 bocsi az offért, de ez a topic a gumiszobába való, mert hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Akkor haverral nem tudnék freestyleozni esténként 1-2 üveg bor társaságában. Ha holnaptól nem lenne akkor én is megőrülnék, de ha úgy születnénk hogy nincsen alapból akkor sztem nem lenne semmi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Nem lenne zene??? ...hú ... hát az egész világ sivár és unalmas lenne... mintha zombi lenne mindenki... csak a buszok és autók hangját hallgatod egész nap Sok ember van aki zene mellett melózik, mert úgy gyorsabban telik a nap... de így... mindenki komor, kiégett tekintettel csinálná a dolgát... fú, szörnyű lenne. Olyan meg nincs hogy vki nem szereti a zenét.Esetleg olyan hogy még nem találta meg a számára igazán tetsző műfajt.Vagy nem merült még bele annyira, hogy megértse mi a jó benne.A zene a lételemem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxika Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Én meghalnék a zene nélkül:DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Hát bele nem halnék... de igazi rock nélkül nem világ a világ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montana69 Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Zene nélkül... Már semminek sem lenne érteme. A filmek zenék nélkül... Sétálnánk az utcán, és valami szomorú zenére gondolnánk de óóóó, nincs zene Xar lenne...NAGYON!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Zene nélkül meghallnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsengi Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 A szüleimnek nem lenne munkája lol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 áhhh belese merek gondolni.... zene nélkül lehet élni, csak az a kérdés érdemes-e amúgy imádok zenét hallgatni (gondolom sokan vannak így ezzel) hangfalakat be és indulhat a zenehallgatás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 nagyon uncsi lenne a világ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykice Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 ha nem lenne zene akor magamba dalolnék egy kis hip hop ot !!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 szerintem olyan nicndsen hogy nicsn zene ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychio Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Akkor mindenki kockafejű lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrnagy Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Számításaim szerint 2 héten belül az emberek 40%-a megőrülne, az azt követő 2 hétben mindenki. Úgy kb 1-1,5 hónap után mindenki fegyvert ragadna és elkezdődne az esztelen öldöklés. Még 2,5-3 hónap és valaki bevet egy bombát amitől az emberek 45-50%-a kihal. Még 1 év és kihal a bolygó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocsok91 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Szerintem EMOs lennék és megölném magam bocs :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bransi Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 Ha nem lenne zene akkor sztem valami mással foglalkoznék de öngyilkos tuti nem lennék azé'. nem múlik el egy nap hogy nem hallgatnék 2pac-et Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Bizony rossz is lenne egy kis tüc-tüc nélkül a világ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 ha nem tudnánk róla nem lenne vészes. de tudjuk,hogy van, ezért elképzelhetetlen nélküle az élet. No music, No life! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
--==Tryallevi==-- Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 hát igen teljesen igaza van Mr. Murdernek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RR4614 Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Akkor hangok se lennének -->ergo nyista beszéd szal 50eémutogatná a candy shopot.... ja és higgyétek el lenn helyette más amivel elfoglalnánk magunkat ("nem hiányzik ami nincs") lehet h egy másik univerzumban arról beszélnek egy topicban h mien lenne?.....fejenkénti 20nő nélkül???.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RR4614 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 -Jópár embernek nem az lenne az avatara ami.... -több lenne a drogos me uncsázna a fiatalság -az etiópok világhatalomra tőrnének -én meg gyorsan feltalálnám a zenét mert köztudott h én vagyok a legokosabb ember szal én vagyok a legrátermetteb.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Szerintem akkor élveznénk a csendet! Enjoy The Silence...ja ez is zene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vizitraktor Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 gondoljatok bele milyen 1hangú lenne... nm lenne zene ÁÁÁ akko nm lenne fesztivál filmek játékok napok vagy bármi... egyhangú lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmaster Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 Őseinknek hála, van zene, de ha nem lenne, hááát..... Jó kérdés de így hirtelen nem tudok rá mit válaszolni! De lényeg hogy van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts