Smurf Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Sőt, 7. évadja is van Ez az egyetlen sorozat, amit nézek, de az összes részét láttam már, a Miami és a New York nem jött be, Grissomék az alap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Én a Miami helyszinelöket szeretem nagyon Elsö évad meg is van!De az a dupla rész kéne nagyon amikor a Ney Yorki helyszinelök is segitenek Horatio-nak Kb 2,5 hónapja volt a Viasaton... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackjack Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Én is szoktam nézni mind a 3-at... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Én azt nézem ami a TV-be megy A Miami helyszínelőkböl láttam először, ez a kedvenceem, nameg a sima helyszínelők, a new yorki se rossz, de azé (főleg Den hadnagy miatt ), az NCIS, az meg kicsit light-osabb, de azis nagyon fasza Ha meglesz az új gépem, húzom lefelé az összeset Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu17 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Én a Miami helyszinelöket szeretem nagyon Elsö évad meg is van!De az a dupla rész kéne nagyon amikor a Ney Yorki helyszinelök is segitenek Horatio-nak Kb 2,5 hónapja volt a Viasaton... CSI Miami 4x07 CSI New York 2x07 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Most a CSi Maimi - nál tartok, de a CSI - helyszínelők jobban tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 ha yol tom 25én(pénteken) újra leadják a Tarantino féle epizódot, amikor Nicket koporsóba zárják. Vki nem tudja h ezt a Tarantinos epizódot honnan tudnám leszedni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
k37 Posted Május 11, 2008 Share Posted Május 11, 2008 Kábítószer birtoklásért börtönbe zárták Gary Dourdan-t, a Helyszínelők tévésorozat egyik főszereplőjét. A belőtt színészre a rendőrök találtak rá saját autójában, amellyel tilosban parkolt. A negyvenegy éves sztár éppen a kocsijában aludt, amikor egy rendőrjárőrnek szemet szúrt, hogy az utca rossz oldalán parkol. Igazoltatás közben a zsarunak feltűnt, hogy Gary alkohol vagy valamilyen kábítószer hatása alatt áll. A kocsi átvizsgálása után drogok egész arzenálja került elő: kokain, heroin, extasy valamint többféle vényköteles gyógyszer, ezért Dourdant azonnal őrizetbe vették. A színészt még aznap szabadon engedték ötezer dollár óvadék ellenében. A bírósági tárgyalás időpontját még nem tűzték ki. A phiadelphiai színész Warrick Brown törvényszéki nyomozót alakítja a Helyszínelőkben. A sorozat nemcsak hazánkban, hanem a tengerentúlon is nagyon népszerű, ahol a múlt heti epizód 17 millió embert ültetett le a képernyők elé. Dourdan egyébként a jövő hónapban a botránytól függetlenül távozik a sorozatból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KicsiAnett Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 én is imádom a sorozatot! megvan az eddigi összes rész szinkronosan! 7 évad. kár, hogy a 8. még nincs szinkronosan. elég brutális módon fejezték be a 7. évadot, 2 részes epizód csak a következőben folytatódik... nem lövöm le a poént, nézzétek meg ti is! de a legjobb akkor is az eredeti "nagy" CSI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts