dani Posted Július 14, 2005 Share Posted Július 14, 2005 Ennél nincs jobb sorozat...még az x-atkákat is lehagyja! CSI 4EVER! Viasat3-on megy általában! Ki ismeri? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rave Posted Július 17, 2005 Share Posted Július 17, 2005 Én is nézem A Helyszínelők -et + a Miami helyszínelők -et is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitya Posted Július 21, 2005 Share Posted Július 21, 2005 Én nézném de este fele már olyan fáradt vagyok , hogy mindíg elalszok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted Július 21, 2005 Author Share Posted Július 21, 2005 Jaja, én is detto így vok! Suli közbe, mostanában nem néztem már régota.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox6 Posted Augusztus 1, 2005 Share Posted Augusztus 1, 2005 szintugy, de nagyon szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShOnGoKu Posted Augusztus 19, 2005 Share Posted Augusztus 19, 2005 Épp azt nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Én is szoktam csak az xar hogy ugyanazokat a részeket ismétlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 sose hagynám ki a 3 sorozatot... nem szoktam tv-t nézni, de a helyszínelőket mindíg megnézem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 3? C.S.I. C.S.I.-Miami és mi a harmadik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 New York!!!! a vox-on már megy!!! egyébként a viasaton is kezdik szeptemberben.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 Jah én azt még nem láttam de kössz a tippet majd megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 igazán nmit!!!! én nagy fan vagyok! bírom az ilyesmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Augusztus 30, 2005 Share Posted Augusztus 30, 2005 én is birom a helyszinelőket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
charna Posted Szeptember 9, 2005 Share Posted Szeptember 9, 2005 én is, sztem nagyon jó. skaz bj hogy erről is már aszem 3 szor iróka bőrt húztk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
notihing Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 Én videora veszem és ez nem jelent gondot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 én a múltkor úgy jártam, hogy ki is akadtam magamon másnap. végignéztem a new yorki helyszínelőket. ok, kibírtam, pedig hulla fáradt voltam., még a reklámon is ébren voltam, emléxem... még a miami főcímére is emléxek... de onnan semmi!!! elaludtam rajta!!! pedig mindíg a reklámon szoktam elaludni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 24, 2005 Share Posted Október 24, 2005 TV2n hétfőként NCSI(Tengerészeti Helyszinelők) megy 20.15től én ajánlom azt is a figyelmetekbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 25, 2005 Share Posted Október 25, 2005 jajjjaaa, láttam is az első részt, egész klafa volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Nekem is nagyon tetszet a CSI és a CSI Miami ! Tényleg jhól megcsinálták minden részben valami új dolgot "tártak" fel ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Imádom ezt a sorozatot! Mindig lehet belőle tanulni valamit. Minden részt megnézek (sajna mostanában nem mert itt logók ) Van az NCIS azt ki ismeri az is csak az már sztem koppintás az előző sikerek alapján... de attól még nagyon jó imádom benne azt kedves laboros rocker csajt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 én is kedvelem ezt a sorozatot de ez az új helyszínelők kiakasztó!nem bírom!olyan béna!szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fzoltee Posted Január 13, 2006 Share Posted Január 13, 2006 ja a sima, a király van már játéka is remélem jó lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charley Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 A sorozat nagyon király! A Miami helyszínelők is jó. A New Yorki sorozatból még nem sokat láttam, de az már nem tetszett annyira. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzsidoboz Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 a miam-i meg a vegas-i helyszínelők azok nagyon sütik, de a new york-i hááát... az nagyon gyenge. de ezek is kedvenceim közé tartoznak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thowra Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Nagyon jó mindegyik:D Ha tehetem megnézem, bár kár h mostanába ismétlik az egészet:( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Imádom! a legkirályabb sorozat!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Nekem a Miami a kedvencem ! A New Yorki sorozat , már eléggé rókabőr szagú szerintem ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraddy Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Szerintem annyira hasonlítják a las vegasi helyszínelőket a miami helyszínelőkhöz, de szerintem mind a 2 más. Én a las vegasi helyszínelőkért bolondulok, de a miamit eggyáltalán nem szeretem. LV CSI 4EVER.!!!... Ja és lesz egy sorozat a tv2-n a neve Heroes tényleg nagyon jó sorozat, ajánlom mindenkinek aki szeretik a CSI-t . Imádom mind a kettőt. Bővebb infót itt a sorozatokban olvashattok a heroes-ról. Higgyetek nekem megéri!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Április 18, 2007 Share Posted Április 18, 2007 jó kis sorozat ez is, csak kár hogy nagyon sokat ismételnek és kevés az új rész egyébként van mikor nem tetszik egy-egy de hát belefér...még jó hogy erre a kaptafára kb 5 hasonló sorozatot hútak rá Tényleg észrevettétek, hogy a karakterek ugyan azok? pl. rengeteg a hasonlóság : NCIS,Miami CSI,NYCSI,Las VegasCSI ??? mindenhol hasonló a főnök karaktere a beosztottak között tuti van egy bomba csajszi, meg egy szépfiú, no meg egy lökött én őket szeretem a legjobban... a story csak viszi a cuccot ... van mikor egymás után megtudnék nézni 2--3részt is... remélem maradnak még egy jó darabig Imádom ezt a sorozatot! Mindig lehet belőle tanulni valamit. Minden részt megnézek (sajna mostanában nem mert itt logók ) Van az NCIS azt ki ismeri az is csak az már sztem koppintás az előző sikerek alapján... de attól még nagyon jó imádom benne azt kedves laboros rocker csajt! apukám ha ebből akarsz tanulni akkor igen csak félreinformált leszel...! ne higgy el mindent amit a tv ben látsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbeatrix Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 miután kifogytam a Dr. House - ból muszály volt valami másra átkapni...nos nagyon jókis sorozat, érdekes, fordulatos, most vadászom a 4. évadot, úgy tudom, hogy 6. évad biztosan készült belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts