xtro Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 hmm....ne add fel én tudom hogy sikerülni fog:lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Strucc majd kipróbálom, de írd már le mit fog eredményezni, mielőtt megb*szom a gépem vele :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 nekem nem történt semmi:D ennél: @echo off title cmd cls echo WritteN by_strucc :ciklus1 start cmd.exe goto :ciklus2 start http://google.com goto :ciklus1 úgyhogy kipróbálhatod:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Január 22, 2007 Author Share Posted Január 22, 2007 Helo banda! Na szoval::: xtro: vmit elirhattal mer' a tesom gepen bejott, vis ez mukodik Scorpicore: ez egy picit leterheli a geped, mivel a ciklus1 hez hozza van rendelve a cmd.exe, a ciklus2 hoz pedig egy 32bites platformra tervezett cucc(explorer/fierfox). A progi mukodese: a ciklus1 lefut, utana GOTO :CIKLUS2 --->>> ami a google.com... uatan pedig kezdodik ujbol: GOTO :CIKLUS1 Remelem ertheto volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 de azért próbálgassad aztis amit én mondtam plz...de elég ha módositunk hogy amit én irtam be abba beraksz egy olyat hogy 50 s után formázza le a gépet:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Január 23, 2007 Author Share Posted Január 23, 2007 Probalgasd TE! Tisztaban vok vele.... mint ah azzal is h pl. ha ki akarjatok nyirni vki gepet akkor eleg ha olyan parancsot adtok a proginak h irja at az AUTOEXEC.BAT-ot a te kis progidra, remelem erted mire gondolok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 jaj nem artalak itt felhuzni ....de minek csináljam ha te megcsinálod? amúgy thx hogy eddig segitettél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Január 24, 2007 Author Share Posted Január 24, 2007 Nem vok az a hirtelen haragu, csak megemlitettem h te is varialhatsz rajta, na meg ha feljebb nezel egyket sorral akkor ott a megoldas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 jaja csak 39 fokos lázzal éppen nincs kedvem variálni meg nincs sok kreativitásom valahogy:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Január 25, 2007 Author Share Posted Január 25, 2007 Hu haver az gaz... gyogyulj meg! Helo banda! Folytatnám a kis batch fogalomtárunk bővítését: ATTRIB Fájlattribútumok megjelenítése vagy módosítása ATTRIB [+R|-R] [+A|-A] [+S|-S] [+H|-H] [[meghajtó:][útvonal]fájlnév] [/S] + Attribútum beállítása - Attribútum törlése R Írásvédett fájlattribútum A Archivált fájlattribútum S Rendszer fájlattribútum H Rejtett fájlattribútum /S A megadott útvonal minden könyvtárában módosítja a fájlokat. TYPESzövegfájlok tartalmának megjelenítése TYPE [meghajtó:][útvonal]fájlnév DELEgy vagy több fájl törlése DEL [meghajtó:][útvonal]fájlnév [/P] ERASE [meghajtó:][útvonal]fájlnév [/P] [meghajtó:][útvonal]fájlnév A törlendö fájlok megadása. Több fájl is megadható helyettesítö karakterek használatával. /P A fájlok törlése elött megerösítést kér. MOVEFájlok áthelyezése valamint fájlok és könyvtárak átnevezése Egy vagy több fájlt áthelyezéséhez: MOVE [/Y | /-Y] [meghajtó:][útvonal]fájlnév1[,...] cél Könyvtár átnevezéséhez: MOVE [/Y | /-Y] [meghajtó:][útvonal]könyvtárnév1 könyvtárnév2 [meghajtó:][útvonal]fájlnév1 Az áthelyezendö fájl vagy fájlok nevét és helyét adja meg. cél A fájl új helyét adja meg. A cél egy meghajtó betüjelét és kettöspontot, egy könyvtárnevet vagy ezek kombinációját tartalmazhatja. Ha egyetlen fájlt helyez át, akkor egy fájlnevet is belefoglalhat, ha az áthelyezéskor a fájlt át szeretné nevezni. [meghajtó:][útvonal]könyvtárnév1 Az átnevezendö könyvtárat adja meg. könyvtárnév2 A könyvtár új nevét adja meg. /Y Elnyomja a könyvtár létrehozásának vagy a cél felülírásának megerösítését. /-Y Kéri a könyvtár létrehozásának vagy a cél felülírásának megerösítését. A /Y kapcsoló szerepelhet a COPYCMD környezeti változóban. Ezt felül lehet bírálni a parancssorban a /-Y kapcsolóval. RENFájl és könyvtár átnevezése RENAME [meghajtó:][útvonal]fájlnév1 fájlnév2 REN [meghajtó:][útvonal]fájlnév1 fájlnév2 HSZ: célként új meghajtó vagy elérési út nem adható meg. DELTREEKönyvtár és a benne lévö összes alkönyvtár törlése Egy vagy több fájl és könyvtár törléséhez: DELTREE [/Y] [meghajtó:]elérési út [[meghajtó:]elérési út[...]] /Y Elnyomja az alkönyvtár törlésének megerösítését kérö szöveget. [meghajtó:]elérési út a törlendö könyvtár nevét adja meg. Ja és végül, de nem utsó sorban:::: A DELTREE parancsot körültekintöen kell használni. A megadott könyvtárban lévö összes fájl és könyvtár törlödik. Remélem hasznotokra válik Egy Thx is elég :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Wow...kösz ez még egy kis idő míg átnyálazom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 [quote name='struc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Január 26, 2007 Author Share Posted Január 26, 2007 Hat en ezt igy terveztem, vis kell kb. 1 het mig ennyi infot/ujat megemesztetek :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Január 31, 2007 Share Posted Január 31, 2007 Te Strucc, arra gondoltam h, ha csak enyit írok wordpadbe h: ciklus1 start cmd.exe goto ciklus1 Akkor ugyan ugy nyitogatni fogja az ablakokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Február 10, 2007 Author Share Posted Február 10, 2007 jaja scorpicore, de ha mar programot irsz add meg a modjat... ennyi tisztelet megilleti :P pl.: shutdown -s -t 10 es mar ki is fog kapcsolni a geped 10 masodpercen belul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Február 13, 2007 Share Posted Február 13, 2007 a Notepad = WORD PAD? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Február 13, 2007 Author Share Posted Február 13, 2007 Tokmind1 miben irod a lenyeg h mikor elmented a kiterjeszes *.bat legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoshii Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Bocs, hogy beledumálok, de szerintem úgy lehetne automatikus indításúvá tenni, hogy a gép minden indulásakor elinduljon, hogy egy kicsit belepiszkálsz a Registry-be... Azon belül is a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run-ba beteszel egy új karakterláncot... De otthon majd tesztelem és bővebben akkor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
convo Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Nem lehet vmi olyat csinálni hogy amikor beindul a program és már 1-szer használta vki akkor kitörlődik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampard Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 [quote name='struc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 thx skacok...a segitséget azért mert ide jártam +tanultam sokat az egyik gyerek megikart szivatni egy ilyennel én meg nem döltem be mert csak megnyitottam jegyzettömbbel és kész láttam hogy szivatás....szoval van értelme a a témának... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Március 16, 2007 Author Share Posted Március 16, 2007 Na ezt orommel latom h nem volt haszontalan/OFF a topic... de meg koran sincs vege Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 az tuti..csak egy kicsit felkéne húzni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 ezek ugyebár Kötegelt MS-DOS Parancsfájlok, jól tudom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
struc© Posted Április 7, 2007 Author Share Posted Április 7, 2007 Hu bakker ennyire nem tom h mi a pontos megnevezese, ez csak egy file ami egyszeruen executbale... vis se tomorites se kereses h mivel nyisd meg, mert windows bacsi automatikusan a DOS utan nyul a megnyitashoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 helló sokat olvasgattam és szeretném megtudni hogy hogy lehet időzitésattribumokat hozzáadni a parancsokhoz. tehát hogy ez és ez történjen meg 10 mp múlva. olvastam feljebb hoy pls shutdown -s -t 10 az 10 mp múlva kikapcsolja de ettől még nem tanultam meg ezt használni, szal ha valaki írna erről egy kicsit az megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 ezek nem rosszak, jól meglehet szivatni vele másokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Lécci help az előzőkkel kapcsolatban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Murder Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Sziasztok! Mostanában én is szoktam BAT fájlokat létrehozni. Nekem teccik nagyon! Kerenyi-nek 1kis help!: konkrétan a parancsoknak utána tudsz nézni a Parancssorban (Start/futtatás/ beírod, h cmd és enter. a megjelenő kis ablakban beírod, hogy help. ekkor az ÖSSZES parancsot kiadja. ha vmelyik parncsra kiváncsi vagy hogyan kell alkalmazni akkor így teheted meg: parancsneve/? pl: format/? ekkor azt tudod meg, hogy, hogyan tudod leformázni a vinót a parancssor segítségével! ezek után csinálsz 1 új szöveges dokumentumot, beírod a parancsot és nem txt-ként mented el, hanem BAT ként! remélem tudtam segíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerenyi Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Igen, köszönöm. Ami az illeti mégsem, teszemazt a shutdown parancs közel sincs bene a help listában és még nagyon sok más parancs se, időattribumokban se találtam segitrséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts