calippo Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Csak a Naruto! Amúgy Naruto-ban 135.-219. filler. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnyek Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 imádom az animéket Kedvencek: Naruto & Naruto Shippuuden (ma jön az uj rész) Elfen Lied Yu Yu Hakusho Shaman King Slayers meg még van sok amit néztem de ezek nálam jelenleg a best 5 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levelup Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Régen Dragon Ball, mostanában átugrottam Bleach-re, és aki teheti nézze meg Bleachet, naonn fassza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLCS Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Nekem a Yu-Yu-Hakusaho megvan az összes része a Yu-Gi-Oh abból is megvan mind,Yu-Gi-Oh GX,Dragon Ball,Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,Tsubasa Kapitány kb. ennyi!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss61 Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Naruto a favorit De szeretem még: -Slayers -Trigun -Elfen Lied És még biztos sok mást is csak nem volt türelmem többet letölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuugure Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 jelenleg szintén Naruto, de van még. pl.: Fullmetal Alchemist (japánul!!!) Bleach Chrno Crusade Death Note Kaleido Star Elfen Lied Yu Yu Hakusho ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 17, 2008 Share Posted Január 17, 2008 Én most nem irom le mindtet mert általában minden igényes animében megfog valami. De egyet meg emlitek:The Melancholy of Haruhi Suzumiya's, eretetilek vigjáték de komoly története van. Ez a legujabb áldozatt és nem igen ismert. yuugure, szeritem jó az F.M.A Magyar szikronya söt néhol jobb pl.: All hangja nekem jobban teszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Suzumiya Haruhi no Yuuutsu nagyon jó anime ) Ami küönösen tetszett benne, hogy 2féle sorrendben lehet megnézni a részeket, na meg persze Kyon kommentárjai azon az unalmas, "beletörődöm" hangján (mondjuk én japán szinkronal és magyar felirattal néztem de szerintem ezt mással nem is lehetne rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Na ezt is megértük, szinkronos Bleach az Animaxon, szánalmas, de tényleg, miért nem lehetett a szuper japán szinkronnal és felirattal nyomatni, miért kell ezt is elcseszni ( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadarka Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Ichigo hangja valami szörnyű lett a többi még oké bár nem a legjobbak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Na ezt is megértük, szinkronos Bleach az Animaxon, szánalmas, de tényleg, miért nem lehetett a szuper japán szinkronnal és felirattal nyomatni, miért kell ezt is elcseszni ( Mondjuk azért mert Magyar kereskedelmi TV, egyébként az Animax-nak jók a szingronjaik. Más felöl még nem láttam magyar szikronal de kiváncsi vagyok rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 Orihime hangja még egész jól el lett találva. Rukiáé először furcsa volt nekem, de aztán megszoktam. Ichigo hangja pedig... szánalmas. A szinkronrendező legalább EGY részt megnézett volna a japán verzióból. Ennél még az angol szinkron is jobb... Hát még Hollow Ichigo meg Kenpachi hangja milyen lesz... Bár nekem teljesen mindegy, maradok az eredetinél^^ Amúgy a Death Note-ot is szinkronizálják... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 hát megáll az eszem, mindenki csak sír a szinkronok miatt Nekem az FMA szinkronja is tetszik, meg a Bleach-é is.Örülök hogy nem kell olvasgatni, hanem végig figyelhetem a képeket, ugyanis ennek az animének is bejön a rajzolása.Bár a visszaemlékezéseknél van vmi fura effekt, de megszokható Amúgymeg nem törvény szerű hogy mindig az első szinkron a jó.Sztem a magyar YuYu Hakusho, és a Full Metal Panic alázza a japán szinkront.Pl. a japán FMP-ben hallottátok már Tessa hangját?Marhára idegesítő, és magas Nem mintha a magyar nem lenne idegesítő, de az már a szerep miatt van, mivel amúgyis idegesítő karakter, számomra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Január 22, 2008 Share Posted Január 22, 2008 A Berserk-ről mi a vélemény? Érdemes elkezdenem, vagy bele se pillantsak? b4m: YuYu Hakusho magyar szinkronja tényleg jó lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Hát a Berserk, az egy igen komoly Anime szeritem nem csak arról szól hogy egy fiu hogy lesz hős nem ez annál több. Értemes meg nézni. b4m: egyetértek velet én is örölök a Magyar szink. égeg a vágytól hogy meg nézem, bár Ichigo hangja az eredetiben tényleg fasz a "Baka" mindig benne van a fejemben és kezdtem használni is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péterúr Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Nekem a full metal panic, full metal alchemist,inuyasha,bleach,yu yu hakuso,yugioh-gx,cowboy bebop,tri-gun,slayers,shaman king,naruto,power reangers mystic fours!!!!! igen ez tényleg olyan mint a drog élek halok ezekért a sorozatokért!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Hát a Berserk, az egy igen komoly Anime szeritem nem csak arról szól hogy egy fiu hogy lesz hős nem ez annál több. Értemes meg nézni. Kösz, már töltöm is le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Megnéztem Magyar szink. a Bleach-t. Nem volt rossz csak szogatlan, ugyan olyan szogatlan mint a Japán FMA szikron, mert Magyarúl kezdtem nézni. Hát igen Ichigo hangja furcs, mondjuk én jobban eltudom képzelni egy 15 évesnek egy ilyen hangot. Már az eredetiben is furcsának találtam hogy csak elsö gimiseg és máris ilyen jól fejletek gondolok Inoe belsö értékeire. Na meg Chado-ra. Úgy mindenestúl a szingron hangokal nincs nagy bajom. DE valami szogal nagyobb hibát követek el, szeritem. Ez nem más mint ez:(ellnézést a Japán elnevezéseket lehet nem jól iromle) -Sihigami=Halál Isten -Hollow=lidérc -Plus=teljes -SoulCity=lélek világ -Zampagto=lélek pusztito kard Ez arra utal hogy az amerikai szinkrot vették meg szeitem, és ez azt jelenti hogy 50-60 résziik fog meni, remélem nem. Nekem inkább ez volt a bajom, mint régen a DBZ-nél Magyar nevet akartak adni mindenek és a végen anyira bele bonyolotak hogy szánalom(gondolk itt Sayin szintekre). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benedikt Posted Január 26, 2008 Share Posted Január 26, 2008 Naruto csak is!XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Január 27, 2008 Share Posted Január 27, 2008 -Hollow=lidérc Inkább lidérc legyen, mint hollow, mert úgy mindenki hollónak értené Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 Csatlakozom a sok Naruto + Naruto Shippuuden fanhoz. ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Február 4, 2008 Share Posted Február 4, 2008 -NARUTO(Favorit) -Death note -Yu Yu Hakusho -Devil may Cry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Február 11, 2008 Share Posted Február 11, 2008 Naruto+Death note<-----nagyon érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Február 15, 2008 Share Posted Február 15, 2008 Láttom Berserk nem nagyon néznek a piratesek pedig nálam be elöz mindent még a Death Note is. A másik ami lázban tert a Shippuuden MANGA, direkt irtam nagy betüvel fordulatosab mint a Death Note. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szőke12 Posted Február 22, 2008 Share Posted Február 22, 2008 van néhány: Fullmetal alchemist Devil May Cry blood++ Cladmore Berserk Ergo proxy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Death note, Elfen lied, Ezüstnyíl ^^ Meg a nemrég indult Rosario+Vampire is laza ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinnyeske Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Elsősorban InuYasha fan vagyok már több mint 4 éve! De az újabb örületem (szerintem nem csak nekem ) az a Fullmetal Alchemist című animeeee Ezen kívűl nagy Kaleido Star és Wolf's Rain fan vagyok ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Wolf's Rain az jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 Sztem a halálisten állatul hangzik sőt egyetlen szóval nem volt még bajom ami a szinkront illeti. Az meg tényleg gagyi lenne ha hollow -zgatnának minden részben.Bár egy másik fórumon néhány tag szerint sokkal jobb lenne mint a lidérc... no comment. Ami a DBZ-t illeti, télleg elég nevetséges eza szupercsillagharcos dolog Jobb nevet is kitalálhattak volna A Death Note eleje véletlenül kimaradt, a közepébe meg már inkább nem kezdek bele, úgyhogy én akkor fogom nézni amikor az animax megint leadja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Március 1, 2008 Share Posted Március 1, 2008 oké aza Hollow dolog igy átgodolva tényleg lehetnek belöle próplémák. De lélekölö kard meg lélek város. Megnekem ebben a Halálisten dologban az nem tetszik hogy az Európai embernek az Isten szóról nem az juttaz eszébe mint amit a Japánoknál jelent. Inkább lehete volna Angyal tálán az hasolitana rá a legjobban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts