dobi16 Posted Február 23, 2007 Author Share Posted Február 23, 2007 bunfi mien ez a GITS? Mármint úgyértem hogy ilyen spamelo vagy szerelmi történet szóval érted. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 GITS az nem véletlenül a Ghost in the Shell rövidítése? Mert azt láttam de nem tetszett A bleach pedíg a harcok mellett nagyon jó háttértörténettel és humorors elemekkel van ellátva. Amúgy Naruto -> Jetix tv 19:00 ha jól emléxem ( de az eredeti akkor is jobb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cserpak Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Ark és remélem lesz már felirata az animeaddictson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Hm...nálatok nem lett nagyon lassú az USTEAM?! Nálam napközben 30kbit/s el jön a normál 480kbit/s helyett :S még éjjelente is csak max 180kbit/s és ez engem naon zavar mert nemtok annyi anime-t nézni hétvégén amennyit akarok ja és csak az USTEAM csinálja, más animeftp nem szal plz nézzétek meg mert nekem eddíg nem csinálta és szeretném tudni, hogy az én készülékemben van-e a hiba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Február 26, 2007 Author Share Posted Február 26, 2007 Szerintem azért lehet mert sokan töltenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Azt gondoltam én is de eddíg mindíg maxspeedel jött hiába töltöttek sokan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szadi91 Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 D.B. semmi más :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Ez a topic csúnyán behalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 19, 2007 Author Share Posted Március 19, 2007 sztem is bár én sem néztem mostanában új animét. mostanában Simpson családot nézek meg South Parkot. Az SP új része tök kir Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Nekem még mindíg Ateista tengeri vidrák powaaa ( Go God! Go! ) Mostanában én is csak néhanapján nézek anime-t akkor is csak Naruto-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Március 26, 2007 Share Posted Március 26, 2007 Hali. Én is kutatok feliratos animék után, csak épp nem találok vagy ha találok már belefáradok az egészbe és ott hagyom . Nem tudna vki segíteni honna szerezhetek olyat ami lehetőleg már össze van hegesztve az a szöveggel. Jelenleg a Ragnarok és a Hack érdekelne a legjobban (az utóbbinál azt sem tom' honnan kezdjem mert anyi van belőle mint a sár). Egyébként nincs különöseb kedvencem esetleg ami nagyon jó az Elfen lied az AMG meg a Vampirehunter D. Leginkább fantasy meg poénos animékre utazom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 28, 2007 Author Share Posted Március 28, 2007 Olyat nemtok amibe már bele van égetve a felirat de ha visszaolvasol akkor megtudhatod hogy a USTEAM ról tudsz részeket letölteni és az animeadditcs ról meg tudsz hozzá feliratot leszedni. ide katt a leírásért: http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&...st&p=300420 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Na joh. Ezt tudtam eddig is . De azért kösz. Már kaptam 1 leírásthogy hog ykell rátenni a szöveget a filmre de nem akar összejönni. Leírnád részletesebben? Mien progikat használs és hogy? 1000 thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 29, 2007 Author Share Posted Március 29, 2007 Én még sosem tettem feliratot videóra. Én úgy szoktam megnézni hogy a feliratot a videó mellé tettem és elneveztem ugyan arra mint ami a videó neve és így a lejátszó ráttette nekem a feliratot a filmre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 loooool. Nem tom' hogy van ez de bejött ugyhogy boldog vagyok . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Március 29, 2007 Author Share Posted Március 29, 2007 Örülök hogy segíthettem. Jó animézést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Az ilyen "melléteszem és átnevezem" feliratbeillesztéshez ajánloma BS Playert és a Classic Media Player-t, azok az ilyen fajta feliratozást kedvelik Mostmár én is így cisnálom, de beilleszteni sem nehéz. Itt megtalálhatjátok, hogy a felirat nélküli videókból, hogyan csinálhattok feliratost. MKV Videók -> http://animeaddicts.hu/content.php?article.77 OGM Videók -> http://animeaddicts.hu/content.php?article.78 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Van egy death note nevezetű anime amit mindenkinek látni kéne qrva jó nézzétek meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Gondoltam rá, hogy megnézem, de most próbálom túltenni magam a Bleach "filler" epizódjai okozta lelki terroron, és a Narutoba is beletemetkeztem, de felteszem a várólistára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanesz Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 nagy Dragon Ball-os voltam még néha most is rám jön és akkor elkezdem nézni. tetszik még a Hellsing + a Vampire Hunter D + a Ninja Scroll (ezeket kaptam havertól). nem vok nagy anime-fan, de megnézem szívesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Halitok nem tudja valaki megmondan nekem h a narutoba 135- hanyadik részig van filler? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor47 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Az én kedvenceim Dragon Ball,Yu Yu Hakuso,Full Metal Panic,Yugioh Gx. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syan Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Yu Yu Hakuso 4ever XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarah1 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Kedvenc: Ghost in the shell I-II ; + a Stand Alone Complex De nagyon jó a Cowboy Bebop is, nameg a Hellsing is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcnish Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Az Inuyasa-t ne akard nézni! Mert elkezded, az egy dolog, de mivel nincsen befejezve ezért majd verhete a fejed a falba, hogy mért nincs vége!!! Amugy nálam a TOP a DB és abbol is a Z! A DB GT már nem is aredeti szerző tollábol valo, szal az már kaki. De jok aban is fájtok Ezután jön a Naruto: Eldobom az agyam mennyire jol van megcsinálva, csak ne lett volna az a sok filler rész a nem tom hanyadik résztöl, erre meg most is csak huzzák az ember agyát mert hülye ünnep van Japcsiban, azt lusták normális részeket csinálni! Bezzeg a mangája pörög rendesen Bleach, az is nagyon állat, csak abba is a sok filler, meg most is rohadt filler részeket adnak benne, közi nincsen a normális story-hoz! És akkor még van sok jo: Full metal Alchemist, ninja scroll - csak a film a sorozat nem jo! Shura no Toki, verekedős, a srác pusztakezes harcal szedi a fegyvereseket! Yu-Gi-Oh!/Yu-Gi-Oh! GX - még most is járok kártyázni, meg versenyekre, csak rendesen elvernek benne! Shaman king is jó! Hellsing az jó véres, meg az Elfen Lied is véres! YuYu Hakusho, nagyon ttszik, hogy egy uncsi rész sincs benne! Trigun az nagyon jo, vicces, Cowboy Bebop, rohadt jo a hangulata, borongos Jazz-es! Viszont a neon Genesis Evangelion az nem tetszett! Mindenki azt fanolja közbe nem tom mi a jo benne! Össze vissza EMÓ-zik benne a kissrác, meg sír. Közbe néha néha van egy jo kis harc, aztán az uccso 2 rész, tök depis semmi értelme blagyba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Jaja, a Cowboy Bebopban nekem is az a hangulat tetszik... meg persze a történet, a mozifilm is jó. A yuyu hakusho... fúúúú azt vagy 100x végig néztem Jókat lehet röhögni rajta, meg a történet is jó, a harcok izgalmasak. A full metal panicon is szétröhögtem az agyam Az animékben végülis azt szeretem hogy röhögni is lehet rajtuk, akármien a történet, vmilyen poént úgyis belecsempésznek Amúgy nemtudja vki hogy hol találom meg a YuYu Hakusho mozifilmjét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexluthor07 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Anno még a Dragonballt néztem, most inkább a DB játékok érdekelnek. Aztán Inuyasha-t nagyon szeretem, nagyon jó Még sok mást is nézek például az Avatar meg a Hellsing is elég jó. Igaz jobban szeretem az olyan animét amiben vér is folyik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrito Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 InuYasha és Yu Yu Hakusho. Számomra ez a két Anime a legjobb mindenek felett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 mindenképp Death Note 7 Samuraj Elfen Lied bár ez nem annyira és most kezdtem evangeliont, ami nem rossz, néztem én má mindent amiről mondták h huuu de jóó, pl Narutó. Hát nem mondom húzzák mint a rétest, tipikus Dragon Ball szindróma, állunk egymással szemben 2 részen keresztül, de harcolni, ááh eszünk ágában sincs, inkább szidjuk egymást...na ez kikészít...egy igazán elgondolkodtató anime kéne...de olyan nincs annyira sok ja még talán Ergo Proxy, de nehezen érthető, számomra legalábbis, nem tom h belinkelte e már vki, de itt össze van gyűjta egy jóóó adag anime és mindegyikhez itt találtok feliratot is: http://animeaddicts.hu/news.php?news Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock Lee Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Nálam a naruto az igazi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts