Marky18 Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 A szinkronja eléggé el lett találva. Sokkal hangulatosabb, mint a japán. Megéri magyarul nézni ezt szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donsandros Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Nem sok tapasztalatom van, de nekem ami tetszett: Ninja Scroll Naruto Full Metal Alchemist Resident Evil Degeneration és annó Dragon Ball Tényleg a Final Fantasy-nak van film adaptációja a Harc szellemén kívül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 5, 2010 Share Posted Április 5, 2010 Elkezdtem nézni a Fairy Tailt és kellemeset csalódtam benne. Ez a középkori fantasy világ nagyon bejön. Humor is van, akció is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrong7 Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 Kedvenc animéim: Death Note Bleach Elfen Lied Clannad és talán a Yu Yu Hakuso én is elkezdtem nézni a Fairy Tailt, egy véleményen vagyok veled Robinho. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 Én most (kb. egy órája) fejeztem be a Soul Eater-t és a véleményem így végigérve rajta, hogy nem véletlen kapott 2008-ban több díjat is, mint az év anime-je. Ráadásul a magyar szinkron is tökéletes lett benne, egyszerűen zseniális. Egyetlen problémám van a sorozattal, az pedig a befejezés, ugyanis az nincsen, de ettől eltekintve minden anime rajongónak kötelező darab! Én magyarul néztem és felejthetetlen! A közeljövőben tervezem megnézni az Oh My Goddess, és a Love Hina című animeket is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 Én nem rég óta kezdtem el nézni, de eddig nem nagyon vannak akciók... Én abszolút Bleach Fan vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Most néztem végig 2 nap alatt a Fullmetal Alchemist Brotherhoodot. Elképesztő, hogy egy ilyen megrázó és szomorú kezdetből hogy lehet ilyen happy end. Nagyon bejött. Talán a legjobb anime, amit valaha láttam. A régi sorozatot is végig fogom nézni. Emellett kellene nézni a Fairy Tailt is, de nem lesz olyan sok időm szeptembertől, szóval most bele kell húzni. Mikor jelenik meg a következő Hellsing OVA? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 A mai napon fejeztem be a Clannad első évadját. Eleinte úgy éreztem, hogy nem lesz valami nagy durranás, de néhány rész után (kb. a 7-8. epizódtól) megváltozott ez a véleményem. Egy rendkívül aranyos és nagyon szép anime, egyedül az ending-je nem tetszett, egyszer sem tudtam végigszenvedni azt. Az első Special még szebb lett, de sajnos csak rövid 20 perc, azonban amilyen rövid olyan szépen csinálták meg. Még vissza van az After Story, de mivel nincs még kész a magyar felirat, ezért nem merem még elkezdeni, de már nagyon szeretném! Szóval szerintem egy abszolút kiemelkedő anime a Clannad, a kedvenceim közé bekerült! Kíváncsian várom más véleményét is! Először is, meg kell jegyeznem, hogy nekem most esett le, hogy a fórumon 2 db animés téma van, és egészen idáig össze voltam zavarodva, "mintha ide mást is írtam volna" stb. de most leesett mi a helyzet Na amúgy csak a Clannad miatt idéztem a hsz-edet.Azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem a Clannad volt az az anime, amin a legnagyobbakat röhögtem Kegyetlen humor van benne, legalábbis engem megfogott.Sunohara olyanokat kap, hogy nem lehet kibírni nevetés nélkül, arról nem is beszélve, hogy milyen spamelo szituációk vannak benne 3-szor néztem meg mindkét évadot, és harmadjára is ugyanúgy nevettem Nem fogja meg az embert hamar, de adni kell esélyt, mert utána szabályosan magával ragad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anian0 Posted Szeptember 10, 2010 Share Posted Szeptember 10, 2010 Kedvenceim az Death note, Elfen Lied, Hayao Miyazaki összes alkotása - Ghibli stúdiósok -, különösen a Vándorló Palota. Az ecchi sem rossz, de legyen már benne - könyörgöm - egy kis történet is. Úgy tudom, idén ecchiket dobtak ki jobbára - sajnos. A Bokusatsu tenshi dokuro chan nagyon vicces, függetlenül attól, hogy agyatlan. Nos igen... Tényleg eléggé csökevényes még itthon ez a manga-anime szubkultúra. Azért az emberek is elfogultak ezzel szemben, sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Enyhén megkésve, de megnéztem a Beck-et. Most is a hatása alatt állok. Elképesztő. Lehet bennem van a hiba, de nagyon megérintett az egész. Kicsit talán magamra is ismertem Koyuki-ban. Sajnos 26 rész rohadt kevés. Kár, hogy nincs több rész. Lehetett volna az amerikai turné utáni eseményeket továbbvinni, mint elismert banda eljutnának Európába stb. Az egész nagyon realisztikus. A visszahúzódó srác belekerül egy olyan világba, ahol csak a legjobbak a híresek, ünnepeltek és ő nem adja fel még akkor sem, amikor tudja maga is, hogy béna. Maho-val a kapcsolata kicsit érdekesen alakult. Azt a szálat is lehetett volna továbbvinni. Nekem úgy tűnt, hogy Maho-nak lövése se volt időnként arról, hogy mit is érez Koyuki iránt, míg Koyuki szegény egyszer a mennyben volt aztán a föld alatt érezhette magát. Az erdőben történt eset volt az első, hogy Koyuki kimutatta az érzéseit, amire én már régóta vártam. Remélem az élőszereplős film valami normális lesz. A zenék, a gitárok, minden nagyon jó és lehengerlő. Aki kicsit is szereti a rockot, szereti a sikertörténeteket, az nézze végig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 InuYasha az örök kedvenc számomra! Egyszerűen nem tudom megunni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Én most komoly anime hiányban vagyok mert vefejeztem a meglévőket de nincs ötletem hogy mit nézzek. Így a téli szünetre lenne sok időm. FŐleg akciós és drámai animéket szeretem, tud valaki ajánlani valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Egyértelmű hogy Bleach hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Bleachet már néztem anno. Egy ideig jó volt de a sok filler meg a borzasztó idegesítő időhúzások miatt meguntam az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Én most komoly anime hiányban vagyok mert vefejeztem a meglévőket de nincs ötletem hogy mit nézzek. Így a téli szünetre lenne sok időm. FŐleg akciós és drámai animéket szeretem, tud valaki ajánlani valamit? Akció: nekem a Naruto és a One Piece a kedvenceim! Drámánál a szerelmi drámára gondolsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Én most komoly anime hiányban vagyok mert vefejeztem a meglévőket de nincs ötletem hogy mit nézzek. Így a téli szünetre lenne sok időm. FŐleg akciós és drámai animéket szeretem, tud valaki ajánlani valamit? Hát mivel nem tudni miket láttál egy kis lista: -Elfen Lied -Code Geass -Death Note -Soul Eater -Afro Samurai (de csak eredeti hanggal) -Chaos;Head -Hellsing Ha szerelmi drámára gondoltál akkor Nana. Egyébként én jelenleg az uraharashop.hu-n választom ki mit fogok nézni, és azokhoz már felirat is van Egész jó sorozatokat fordítanak le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NFSCARBON123 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Kedvenceim: Death Note Dragon Ball Z Spirál Trigun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Január 8, 2011 Share Posted Január 8, 2011 Kedvencek amiket állandóan néz(t)em: Bleach ( de engem is idegesít már az időhúzás) Soul Eater(jelenleg is ezt nézem) Bragon Ball anno Death Note (a filmet is láttam) High School of the Dead (ha valaki kicsit véresebben szereti ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Január 8, 2011 Share Posted Január 8, 2011 Fullmetal Alchemist, Fairy Tail, Hellsing. Ezeket külön érdemes nézni. A Fairy Tail még futó sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Január 15, 2011 Share Posted Január 15, 2011 szerintem a Full Metal Panic sem rossz, ugyanakkor ott a Naruto Shippuuden, Peace Maker Kurogane, Ga Rei-Zero, Black Lion, Togainu No Chi, Fullmetal Alchemist:Brotherhood.. egyenlőre ennyi, több nem jut az eszembe.. ki melyiket ismeri?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 15, 2011 Share Posted Január 15, 2011 Én az FMP, Naruto Shippuuden meg az FMA: Bhood-ot ismerem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Január 15, 2011 Share Posted Január 15, 2011 a többi is jó, szerintem tégy velük 1 próbát.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dataim Posted Február 2, 2011 Share Posted Február 2, 2011 Sziasztok, nekem is van pár kedvencem Callanad+ After Story HOTD Zero No Tsukaima S1+S2+S3 Green Green (1st anime) FMP+FMP F Death Note Chaos;HEad Afro Samurai Code Geass + R2 Elfen Lied Claymore Darker Than Black + Gemini S2 Beck Nana Rosario+Vampire S1+S2 Ookami Kakushi School Days Umineko no naku koro ni Higurashi no naku koro ni + Kai + Rei Shuffle Vampire Knight + S2 DearS EF - A tale of memories + melodies Kanokon Chobits Girls Bravo + S2 Eureka7 Great Teacher Onizuka Gunslinger Girl Ichigo 100% Ichiban Ushiro no Daimao Katekyou Hitman Reborn! Kiss x Sis MM! Myself;Yourself Na ezeket imádom a többit le se írom ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 4, 2011 Share Posted Február 4, 2011 az Afro Samurai valahogy nekem nem jött át.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 4, 2011 Share Posted Február 4, 2011 Nekem nem tudom miért nem jönnek be az animék :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 5, 2011 Share Posted Február 5, 2011 hidd el, ezt mi sem tudjuk.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 5, 2011 Share Posted Február 5, 2011 Van akinek bejön, és van akinek nincs fantáziája . Kiváncsi leszek Ichigo Fullbringjére Bleach forever Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 5, 2011 Share Posted Február 5, 2011 igazad van Zs0lt.. hát nem tudom, nekem jobban bejön jelenleg a Naruto Shippuuden, mint a Bleach.. meg untam a sok hülye filler részeket.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Február 8, 2011 Share Posted Február 8, 2011 Én ezért hagytam ki két hónapot, így a filler részeket kihagyva folyamatosan tudom nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 9, 2011 Share Posted Február 9, 2011 jah, azokat a részeket én is kihagyom, amik fillerek.. mondjuk filler nélküli animet nem nagyon láttam még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts