dobi16 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Azért nyitottam ezt a topicot hogy mindenki elmondhassa hogy melyik animét szereti a legjobban. Az én kedvencem az Inuyasha, a Kaleido Star, Yu Yu Hakuso és a Cowboy Bebop. Nektek melyik jön be? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Cowboy Bebop, Yu Yu Hakusho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BronzIsten Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Yu Yu Hakusho jó, meg annó még a Dragon Ballt szerettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Nekem csak a dragon ball jött be ,a többi nem is nézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Gundam, Evangelion, Robotech, Ninja Scroll. És még sok aminek most nem jut eszembe a neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 egyértelműen evangelion azon legalább van mit merengeni, nem úgy mint a többin Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Én Bleach,Oh My Goddes, Elfen Lied és Full Metal Panic Fan vagyok (mellesleg az FF : Advent Childrent is naon szeretem és az Girls Bravo-t is nagy örömmel néztem , ) Szóval nagy animefan vagyok és zavar, hogy magyarországon halott az animeforgalmazás.Néhány lightosabbat leadnak, de azt is csak "mese" címén ami engem nagyon zavar. Mikor fogjál már fel végre hogy az anime-ket nem lehet "mesének" hívni. Amúgy naon jó a topic, várom a hozzászólásokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 óóó ez egy fogóós kérdéés. Yuyuhakuso, Dragonball, BibleBlack :-PPPPPPPPP, Fullmetalpanic, Meg talán a Yugioh De mindent megnézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacquestati Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Wolfs's Rain Ghost in the Shell 1-2 Appleseed Final Fantasy - Advent Children Death Note Chihiro Szellemországban Lain Wonderful Days Ja és itt vannak jó anime háttérképek, talán valakit érdekel: http://www.animewallpapers.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbeusz020 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Szeretem az összeset akkár milyen szánalmas egy-kettö ,nem vagyok én semmi jónak az elrontoja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 14, 2007 Author Share Posted Január 14, 2007 Én Bleach,Oh My Goddes, Elfen Lied és Full Metal Panic Fan vagyok (mellesleg az FF : Advent Childrent is naon szeretem és az Girls Bravo-t is nagy örömmel néztem , ) Szóval nagy animefan vagyok és zavar, hogy magyarországon halott az animeforgalmazás.Néhány lightosabbat leadnak, de azt is csak "mese" címén ami engem nagyon zavar. Mikor fogjál már fel végre hogy az anime-ket nem lehet "mesének" hívni. Amúgy naon jó a topic, várom a hozzászólásokat Hát jah sajna nem veszik kpmolyan az anime fogalmát itt Mo. -n. Az anime nem egy rajzfilm azegy külön ágazat és persze művészet ha lehet így mondani. Sajnos csak azokat tom megnézni amik az A+ nevű tévécsatornán mennek pedig biztos van még sok nagyon jó anime. Oldalt pedig nem tok ahol van sok Szinkronos rész több nem annyira ismert animékből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thuglife Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Ezek mind az anime+ on mennek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Hentai, az a jó Amúgy sose néztem ilyeneket, max Pokémont, ha azt vehetjük Animének. Ja meg hát DBZ-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronaldo9 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Én a Dragon Ball, Yu Yu Hakuso, Kaleido Star, Kiddy Grade, Ichigo Pants, Tsubasa kapitány hát kb ennyi, de ezek közül a Dragon Ball viszi a palmát aminek nemsokára meg lesz az összes része Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Az A+ elég gáz, csak néhány jó anime megy rajta (mikor a Parappa the rapper-tmegláttam hanyatvágódtam a székkel olyan ratyi volt) amúgy a jó anime-k nagy része nem szinkronos sajnos, bár én a japán szinkront jobban szeretem magyar felirattal. thuglife aminek én írtam abból max az FMP ment az A+-on a többi máshonnan van. Majd belinkelem ide azokat az infokat amik elvezethetnek az igazi Anime-khez Coming Soon! UI: A kedvenc anime-im közül kihagytam az Ikkitousen-t amit most kezdem de már szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Nos akkor rövid leírás következik: Az első dolog ha animehez akarunk jutni, hogy találunk egy letölő helyet. Én az USTeam ftp serverét ajánlom, de ehez ugye egy ftp böngésző program kell.Akinek az ftp nem sokat mond az se ilyedjen meg nem nagy ördöngősség, csak Total Commander (továbbiakban TC) kell hozzá. Ezen a linken -> http://moha.uw.hu/tcftp/tcftp.htm megtanulhatjátok azt, hogy kapcsolódjatok TC-vel ftp serverekre stb..Itt le tudod tölteni a kiválasztott animet. Miután ezzel megvagy go az -> http://animeaddicts.hu/news.php?news ahol csak beírod a keresőbe mit szeretnél, vagy csak simán böngészel az animek közt, kiválasztassz egyet, és le tudod szedni hozzá a feliratot/szinkront vagy ami éppen van. FIGYELEM! Előfordulhat hogy nincs akiválasztott animehez felirat vagy szinkron, hát ilyenkor bukta De érdemes havonta szemlélődni mert a szorgalmas fansubosok hamar csinálják a feliratokat ám Nos Az Animeaddicts-en minden helpet megtaláltok, felirat beillesztés, video lejátszás stb... témában. Remélem segítettem. Gyarapodjun csak a magyar animenézők egyesülete. Hátha egyszer eljön a mi időnk is :9 UI: Néhány anime beégetett felirattal betalálható a www.animestars.animehq.hu -n is. Bár nemtom lehet-e itt még letölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Hellsing,Soul Taker,Hell Girl,TOKKO,Ghost in the Schell,FF:Advent Children,Hoshi no koe,Dead Leaves,Chrno Crusader...és még vannak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 15, 2007 Author Share Posted Január 15, 2007 Nos akkor rövid leírás következik: Az első dolog ha animehez akarunk jutni, hogy találunk egy letölő helyet. Én az USTeam ftp serverét ajánlom, de ehez ugye egy ftp böngésző program kell.Akinek az ftp nem sokat mond az se ilyedjen meg nem nagy ördöngősség, csak Total Commander (továbbiakban TC) kell hozzá...... Köszi ezt a sok infót. Nem is tudtam hogy pl videókhoz/filmekhez lehet külön szinkront is leszedni. o_O Ezek eredeti szuinkronok szal rendes szinkronstúdióban készülnek színészekkel vagy pedig házi szinkronok? Bocsi ha badarságot kérdeznék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Nos amihez van szinkron azt már valszeg leadták magyarországon, és abból lett kiszedve a szinkron szal színészekkel csinálták.Azonban az ilyen nagyon ritka. A legtöbb anime bizony feliratos. Szal olvasást gyakorolni!! (Amúgy nem kérdezele badarságokat) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 15, 2007 Author Share Posted Január 15, 2007 Tudok ám olvasni. Méghozzá nagyon is jól Csak ugye szinkronnal sokkal kényelmesebb. nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
quonqreet Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Én is ilyen kényelmes gyerek vagyok. Inkább a szinkron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Nemtom én az eredeti japán hangot jobban szeretem na mind1 ez egyéni vélemény,de nincs jobb annál mikor a Final Fantasy Advent Childrenben Tifa monológba kezd japánul.Ez a monológ tartalmazza a sodródás szót ami japánul kiejte valahogy így hangzik: cüru. És iszonyat humorosan hat a tök komoly hangulatban, női hangon a cüru-cüru szófordulat ) bár ezt nem olvasni hanem hallani kell Nah szal FELIRAT POWAA :9 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimusdapro Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 A Dragon ball az nállam is szóba jöhet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 15, 2007 Author Share Posted Január 15, 2007 Hentai, az a jó Amúgy sose néztem ilyeneket, max Pokémont, ha azt vehetjük Animének. Ja meg hát DBZ-t. Ha valakit érdekelne akkor tettem felnektek egy kis hentait. -=xXx=- topic. A neve Sex Friends. Egészségetekre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Yuyuhakuso meg a space cowboy -os Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Ez a topic is hamar meghalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 cowboy bebop (hun) trigun (hun) hellsing hellsing ultimate yuyu hakuso (hun) hunter X blue gender (+warrior) (hun) blood +; the last vampire aszem elsőre enyi jutott eszembe deszétnézk a polcon mik vannak kiírva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Mind kedvenc? Hellsinget én s szeretem de nem fogott meg Most majd aTrigunt fogom sztem elkezdeni, de még semmi nem biztos.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 17, 2007 Author Share Posted Január 17, 2007 Trigun az nagyon jó. Nézd csak meg. Sztem nem fogod megbánni. HÁHÁ. LOL mit találtam. nézzétek meg. képgaléria: http://www.nnanime.com/events/0104fanime-1.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f@jkusz Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Én naon szeretem az animét, majdnem mindennap nézek valamit, és melette olvasok mangát is!!! Kedvenceim: Ghost in the Shell (1, 2, és a sorozatis 3. évad) Samurai Champloo (sztem az eggyik legnagyobb) Ninja scroll (sorozat+film) Golden boy (a leghumorosabb) Viszont az A+ szerintem egy rakás szar, talán a Cowboy B. ami ér valamit amugy nagyon ignytele amit nyomnak. Szinkronos animéket meg nemigazán fogsz találni csak olyat ami valaha ment valameik TV csatornán. De ha feliratosan is megfelel akkor a www.usteam.hu ftp serverén keresgélj, ott rengeteg van és 100% free, csak reggelni kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts