DreaM14 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Hát a kérdés adott, nem mertem csevegőbe írni wárom az 5leteket, vagy van konkrét hozzászolás, akkor azt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Hát mer mér ne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 ha kicsit meghízol tudjál vele jeget vágni a -10 fokban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 tudjunk hova pirceinget (ha jól írtam egyáltalán) rakni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 háááát....fogós kérdés...hogy ne legyen olyan üres.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 nem raziel, nem jól írtad én piercing-nek ismerem ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dufpeti Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Azért van mellbimbójuk a férfiaknak, hogy nekeljen rajzolni rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 ez jó indok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netocsi Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Talán a születés előtt az anya hasában itt jött be néhány más cucc Nem tom De lehet az is, mint a mátrixban, rákötnek valami gépre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Háááát... ezen már én is elgondolkoztam, és mikor megkérdeztem a biosztanárunkat, döbbenten nézett rám, aztán gyorsan eleterlte a szót másfelé... Volt pár ötletem, de mindet elvetettem, mert voltak benn logikai hibák... Ami most jutott eszembe, hogy ugye nem csak az embereknél igaz ez, hanem minden emlősnél, és az emlősök is valami olyan fajból fejlődtek ki, amik úgy szaporodtak, mint most a csigák - tehát hogy nem voltak hímek meg nőstények, csak egyneműek voltak... és ahogy ez a törzs átállta a kétneműségre... hát... ő... na már ehhez nekem későn van, mert korán is keltem, de valaki ha gondolja továbbviheti ezt a gondolatmenetet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Január 15, 2007 Author Share Posted Január 15, 2007 Uhh mitsoda 5letek :D én meg nem akarom megkérdezni sehol se ..olyan ciki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
luzer2 Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 Azért van, mert a méhben minden magzat nő neműként kezd el fejlődni, csak később dől el, hogy hím lesz. A mellekből így ennyi marad. (ez tényleg így van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koboldmaki Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 ha nincsen nő a háznál akkor a cél szentesíti az eszközt! De ha van benned kellő tartás akkor felfujathatod akkorára, mint egy léggömb, és p"+! varratsz a pöcsöd helyére, akkor már nő se kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Azért van, mert a méhben minden magzat nő neműként kezd el fejlődni, csak később dől el, hogy hím lesz. A mellekből így ennyi marad. (ez tényleg így van) ez télleg így van... csak később nem tom hanyadik hónapban dőlik el a baba neme... igene vagy neme :\ jahh am meg axe-hatás... hogy legyen honnan indulni a csajnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
u_robee Posted Január 16, 2007 Share Posted Január 16, 2007 Egyik osztálytársamnak 3 is van! ez komoly! Nem kell valakinek akinek csak 1 van? Jó áron eladó vagy elcserélendő egy 3. fülre ! Jelige:cicifix Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Sztem azért a lányok is szeretik b*szogatni a mellbimbókat, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Én régen 2-3 éves koromba azt hittem, hogy a bárányhimlő miatt maradt ott, mellesleg, mikor a hugom született bíztam benne hogy kinő a f*sza, de még 3 éves voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 AZért hogy legyen mit kérdezned a www.pirateclub.hu című helyen a gumiszobába... csakis ezért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Azért van, hogy az olyanoknak mint Terry Black, legyen miért panaszkodnia, ha lejjebb csúszik ^^ Amúgy meg azért, mert "isten" elk*rta... nem kicsit... nagyon "Meg hogy a transzfiknak ne kerüljön annyiba a plasztikai műtét" XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dacka Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 a Diskoverin volt hogy a férfiaknAK A melbimbójuk genetikai hiba Megoldottam a rejhtélyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 ha ez genetikai hiba, akkor mit mondhatnak egyes nők göndörödő bajuszkájára? amúgy szerintem biztos nem hiba. szerintem ez egy olyan cumó, amit ha lecsavarsz, megnyomod a gombot, és a gondolatoddal tudod irányítni a nőket, illetve bármi mást. csak sajnos ezt a képességet sosem szerezhetjük meg, mert rosszul programozták , és 12 éves korunk helyett 120 évesen kapnánk meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 sztem a férfiak mellbimbója azér maratt meg hogy lehessen cscsv-t adni egymás nak. CSCSV- Mert jobb adni, mint kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Az nem a HeadShot? ( mert jobb adni mint kapni ) de tényleg...ezértvan mellbimbónk. ott az ész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Azért van, mert a méhben minden magzat nő neműként kezd el fejlődni, csak később dől el, hogy hím lesz. A mellekből így ennyi marad. (ez tényleg így van) Ez tényleg így van !!!!!! Discovery-n néztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kádávid Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Én régen 2-3 éves koromba azt hittem, hogy a bárányhimlő miatt maradt ott, mellesleg, mikor a hugom született bíztam benne hogy kinő a f*sza, de még 3 éves voltam Hát ezen fetrengtem Ez qRw@jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virtuoz Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 tán azér mer először a fiuk + a lányok is ugyanúgy néznek ki a pociban, aztán kiderül hogy fütyije, vagy melle nő + a kölöknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 ha nincsen nő a háznál akkor a cél szentesíti az eszközt! De ha van benned kellő tartás akkor felfujathatod akkorára, mint egy léggömb, és p"+! varratsz a pöcsöd helyére, akkor már nő se kell A koma jól írja! 2-3 hónapban (asszem) kapja meg a hormont hogy fiú legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts