kicsigufy Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Hát ja a végén maradnia kell a Romában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Hát ja a végén maradnia kell a Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Az Interbe akarja folytatni Chivu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 A Roma presszionálja Chivut, ugyanis nagyon kéne nekik az a 18 milla amit a Madrid megad. Szerintem kifog ő kötni a Realban, csak több pénzt akar kicsikarni... Milito meg kb. fele annyira jó játékos, mint Chivu. (Ha csak azt nézzük, hogy balszélen nem tud játszani, szabadokat meg nem lő... és akkor még a középhátvédi tevékenységéről nem ejtettem szót...) De még ő sem a Barcáé, sőt. Úgy tudom még az érdeklődésről sem tud, sem ő, sem az ügynöke, sem a Zaragoza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Ja hát én sem értem hogy a Reál mennyit megad néhány játékosért erre itt van a Chivu aki nagyon jó őtőle meg sajnálja a pénzt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Kaká-val akkor mi lesz ? Lemondottak róla ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Nem. Róla soha nem fog lemondani a Madrid ez tuti Most a legújabb fejlemények, az AS szerint, hogy Kaká kérte szerződése felbontását a Milantól... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 Már nem lehet tudni mik történnek itt napról napra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Ezt honnan veszed hogy Milito fele olyan jó mint Chivu? Mert szerintem eddig nem egy bajnokságban, sőtt a válogatottban sem egy kontinensen rúgták a a bőrt. Nincs összehasonlítási alapod. Ha olyan rossz lenne Milito amilyennek leírod akkor a Spanyol 8-ad osztályban focizna... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Ezt honnan veszed hogy Milito fele olyan jó mint Chivu? Mert szerintem eddig nem egy bajnokságban, sőtt a válogatottban sem egy kontinensen rúgták a a bőrt. Nincs összehasonlítási alapod. Ha olyan rossz lenne Milito amilyennek leírod akkor a Spanyol 8-ad osztályban focizna... Nem azt mondtam, hogy rossz, hanem hogy fele olyan jó És leírtam hogy miért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Az a legszörnyűbb ebbe, hogy nem tudjuk megtartani a bajnoki címet jövőre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Fő az optimizmus nem? Engem nem is a bajnoki cím érdekelne jövőre, annál inkább a BL. Abból is kerekítsünk és elégedett leszek. Ha egy stabil csapatot sikerül építeni Schusternek akkor már csak szerencse kell és meg lehet. Ahol a Madrid elindul ott mindig esélyes. Ez a legínségesebb időkben is így volt, most is így van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark0730 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Én egyik haveromtól azt hallottam, hogy Lampard megy a Barca-ba, már csak a papírokat kell aláírni Mourinho már meg is egyezett a Barcával. Az árat nem tom. Meg még azt se, hogy igaz-e? Kinek mi a véleménye erről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Örülnék neki, mert ha az 5 támadó felfogású emberből ha csak egyet kihagy Rijkaard akkor kitör a palotaforradalom, ebben teljesen biztos vagyok. Így meg nem lesz védekezésük a középpályán és még a mallorca is átmegy rajtuk fennakadás nélkül. Ennyi. De szerintem nem fog elmenni Lampard. Főleg nem a Barcába. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsigufy Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Szerintemse nagyon jó neki a Chelseaben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Örülnék neki, mert ha az 5 támadó felfogású emberből ha csak egyet kihagy Rijkaard akkor kitör a palotaforradalom Ezt már rengetegszer tapasztalhattátok saját bőrötökön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Ti is megfogjátok Fetócskával az élen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Ki az a Fetócska?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Gondolom FRANK Rijkaard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 És miért Feto'o-cska ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Öszintén?Passz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ronaldinho-ért 125 millió eurót adna az AC Milan. Mi a véleményetek menni fog? Énszerintem nem fog elmenni a Barca-tól vagyis remélem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 én sem tartom valoszinünek hogy letiplizne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Jobban álna neki a Milan mez^^ ennyi pénzért?Huhh Go Milano Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 A Barca elnöke szerint a Real visszataszítóan viselkedett Joan Laporta mérges Ramón Calderónra. A Barcelona elnöke szerint a Real Madrid döbbenetesen nagy összeget fizetett a Portónak Pepéért, és ez az egész futballpiacra kártékony hatással lehet, túlságosan felverve az árakat. Azt eddig is tudtuk, hogy a Barcelona és a Real Madrid ősi ellenségnek számít, így nem meglepetés, hogy időnként oda-odacsípnek egymásnak a felek, persze csak verbálisan. Ezúttal Joan Laporta, a katalánok elnöke orrolt meg kollégájára, Ramón Calderónra, mert szerinte a királyi gárda visszataszító módon viselkedett az átigazolási piacon. Laporta szemét az csípi, hogy a Real első hallásra valóban döbbenetesen nagy összeget, 30 millió eurót fizetett egy védőért, Pepéért a Portónak. „Elvileg minden klub belügye, mennyit áldoz erősítésekre, de ebben az esetben fel kell emelnünk a szavunkat, a Real ugyanis túlment egy határon. Nyilvánvaló, hogy a madridiak jóval a piaci ár fölött szerezték meg Pepét, és ez irreálisan felverheti az árakat, ami senkinek sem jó” – dühöngött a presidente. Laporta szerint az ő igazolásaik nem is hasonlíthatóak össze a Real vásárlásaival. Thierry Henryért, Éric Abidalért, Yaya Touréért és Gabriel Militoért ugyanis reális összeget fizettek. Az elnök egyébként köszönetet mondott Bernd Schusternek, az ősi rivális újdonsült vezetőedzőjének, egyben a Barca korábbi játékosának, akiről kiderült, hogy még mindig őrzi tagságát a gránátvörös-kékeknél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Szerintem is rengeteg pénz az a 30 millió... legalábbis egy ilyen játékosért. Bár nem nagyon láttam még játszani, de ez a pénz szerintem sok érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Annyira nem sok lóvé, mongyuk Pepe az nem annyira jó, ez kb olyan mint Ronaldinhoért a 132345332 millió a Milantól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 A Milan max akkor tehetné ezt meg szerintem, ha elengednék Kakát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Szerintem azért lenne rá pénzük Tavaly Seva elég sok pénzt hozott és nem nagyon költötték el... idén meg gyakorlatilag még senkit nem igazoltak... ettől függetlenül azért 120 milliót senki nem ér szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 A Milannak nem volt tavaly pénzbüntetése amikor levontak tőlük pontot?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts