lilaboy Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 tényleg velűk mi van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 nem igazán tudom, de jó lenne, ha már játszanának bár még kell majd 1 kis idő, mire 100%-os állapotban lesznek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 cső! helyzet? mé sérűltek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Cicinho térjen vissza az a lényeg!! Spanyol Bajnoki Tabella: http://www.sport-tipp.hu/spanyol/tabella.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 (edited) köszi a linket Juninho, szép látvány ha a végén is a Barca lesz az első, akkor megint jó idény volt Módosította Január 23, 2007 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 örömmel látom, h guru azért ténykedsz.. szerencsére a mu-s topicban is.. spanyol focihoz visszatérve, saviola nyilatkozta, h továbbra is a barcában képzeli el a jövőjét, és nem akar a juvéba menni még szerencse Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Reyes szabadrúgás gólja: http://www.zshare.net/download/reyes-avi-xzt.html Töltsétek egészséggel..igaz nem az én feltöltésem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 örömmel látom, h guru azért ténykedsz.. szerencsére a mu-s topicban is.. spanyol focihoz visszatérve, saviola nyilatkozta, h továbbra is a barcában képzeli el a jövőjét, és nem akar a juvéba menni még szerencse igyekszem, és nem szeretnék ilyen offolós vitákat látni Saviola simán kiszorítjaná tudása alapján Gudjohnsent, de Rijkaard sajnos nem kedveli őt, ezért az izlandi játszik <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 ha már említetted gudjohnsent: Eidur Gudjohnsen, a Barcelona csatára nem érti, hogy miért fütyülték ki a szurkolók, amikor csereként pályára lépett a Gimnastic elleni bajnokin. "A Barcelona taktikája - miszerint egy befejező csatárral játszik - más, mint amit én megszoktam. Nem megy egyik percről a másikra az átállás. - mondta az izlandi támadó a Reuters hírügynökségnek, majd hozzátette: "Úgy tűnik, a szurkolók csak azt tekintik jó támadónak, aki legalább 30 gólt ér el egy szezon alatt." Gudjohnsen elmondta, hogy az ő erőssége inkább az, hogy másoknak megcsinálja a helyzetet, de úgy látja, a drukkereknek ez nem elég. nem igazán értem, ha egyszer ő maga mondja el, h egycsatáros játékban játszik ahol ő az egyszem csatár, akkor ki rugjon gólokat, ha nem ő, illetve kinek akar előkészíteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Gudjohnsen jó csatár..Talán abba igaza van h ki készíti elő mer befejező csatár 1értelműen..és hülyeség h szeret előkészíteni..na mind1 eddig a Nyúl jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Nem értem ezt a Gudjohnsen-t mért kell sztárolni... jo képességű futballista,de ennyi. Saviola jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 valahogy én is azt várnám el egy ilyen csapat csatárjától, h sok gólt rúgjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 ezért várunk eto'o-ra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 addig megteszi Saviola is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 meg a Dinho Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 aztán meg jöhet Messi is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 meg Torghelle is :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 van itt választék kérem szépen, csak Rijkaard is úgy gondolja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 A lényeg az h a Barca és a real közt megint 4 pont van hála az égnek Visca el Barca, Visca Catalonia Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 persze, hát ki más mint saviola megint betalált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 az már természetes, h Saviola gólt szerez lényeg, h megvan a kötelező 3 pont, kár, h a Levante nem tudott kicsikarni legalább egy x-et a Sevilla ellen otthon. Jó kis meccs volt, főleg a végén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Saviola ász..ha eladják vagy nem hosszabítanak vele,akkor hát...no comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Január 30, 2007 Share Posted Január 30, 2007 Nekem mindig is tetszett a Saviola játéka csak a Barca mindig kirakta(eladta,elcserélte stb) szóval remélem most marad,bár ha visszatér Etooo és ugye Rijkaard Eidurt favorizálja akkor szegény Nyúl már megint kispados lesz Eidurt meg küldjék el 1 tanárhoz h ne legyenek mondatszerkesztési gondjai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolly13 Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 ÉN csak ennyit mondok HAJRÁ BARCELONA!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 A jelek szerint Fabio Capello nem elégszik meg azzal, hogy sikerült megszabadulnia Beckhamtől és Ronaldótól, máris újabb "célpontot" keresett magának, nevezetesen Gutit. Az egyik edzésen kisebb sérülést szerzett középpályás az edző engedélye nélkül ment be az öltözőbe, kiváltva ezzel a szakember haragját. - Guti! Figyelmeztetlek, hogy itt én vagyok a főnök, és amíg én nem szólok, addig meg sem moccanhatsz! - hívta fel Guti figyelmét eléggé nyers módon Capello az edzés után, mire a középpályás sem késlekedett a válasszal:- Eszem ágában sincs visszamenni edzeni, sőt: bekaphatod! Capello azonnal "működésbe léptette" mobiltelefonját, és ugyan nem tudni, kit hívott fel, a lényeg, hogy Guti - fancsali képpel - húsz perc múlva már ismét ott volt a többiek között. ááá, ez már nevetséges mi van a madridnál :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Hát gond,de az sok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 hát, megint csak x-re futotta, de pozitívum, h eto'o már játszott egy pár percet a jövő héten meg már játszaht mellette messi és ronaldinho is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 ááá, ez már nevetséges mi van a madridnál :S sztem is elég fura, lehet h Capello szét akarja bomlasztani őket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Real Madrid-Levante 0-1.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
globalsidius Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Erről van szóó!! YEEEEE!!! Nem a Madridot utálom (mondjuk nem nagyon kedvelem amúgy se) de Kapáló hihetetlen béna edzői teljesítményét öröm nézni Remélem elmeszelik mert 1 béna edző , és emberileg is 1 féreg (És ezzel nem a Madridi drukkereket akarom szidni , mindössze utálom azt az embert..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts