danielson Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Igazából én izig vérig Barcás vagyok(culé), de ez a sevilla x és a real vereség csak akkor ért volna valamit ha megvertük volna az osasunát, de sajnos a fociban nincs ha meg volna meg ilyenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 sztem meg így is ér vmit, mert nem csökkent az előnyünk ez a lényeg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Én már nem hiszek a Madridba..Barcaba visszajön Eto'o meg Messi azt talán a régi "bl győztes" Barca lesz a pályán..jah és Go Sevilla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 hát igen, a hétvégén már messi, és dinho is visszatér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Eto'o még nem vállalhat full meccseket,de majd ha ő is visszatér..na mind1 majd meglátjuk,csak mer a spanyol bajnokik szinvonala csökkent.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Szerintem Eto'o pihizzen még a Liverpool meccsig, és csak fél órákat vállaljon, hehogy valamelyik falábú megint felrúgja, de Messit már szivesen látnám a pályán, a hétvégéket lehozzuk Eto"o nélkül is de a bl-t azt nehéz lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Eto'o még nem vállalhat full meccseket,de majd ha ő is visszatér.. jah, kb 1 év... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Mien 1év?Már játszott 7végén is és mire lesz a Pool elleni BL meccs rendbe jön!(Legalábbis remélem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 eto'o nyilatkozta, h szerinte akár kb. 1 év is kellhet neki, h újra 100%-osan a régi formájába lehessen.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Eto'o akkor is veszélyes ha nem 100%-os, úgyhogy mindenképpen szükség lessz a játékára ezen az "állítólagos" éven belül is, szetm ígyis tudna produkálni olyan 20 gólt ebben a félévben, bl-el najnokséggal kupával együtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 hát, egy két éve, még úgy tudtam, h a 21. század legjobb góllövője, azóta nem tudom megváltozott-e már ez.. mindenesetre szükség van rá, ehhez nem férhet kétség.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Eto'o még így is veszélyesebb mint a Jani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 milyen jani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guru Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Gudjohnsen-ről van szó (Jó János) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 pfff sejtettem, h róla van szó, csak nem ebben a formában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 LA LIGA. A 26 éves támadó elsősorban mostani klubjára vár, de nem tartja kizártnak az országváltást. Lapértesülések szerint a Juventus a legesélyesebb a külföldi kérők közül Saviola: Barcelona vagy Olaszország A.B. - 2007-02-10 13:52 Utolsó módosítás: 2007-02-10 14:14 Javier Saviola ismét kijelentette: szeretne maradni az FC Barcelonánál, de ha távoznia kell, akkor elsősorban Olaszország jöhet szóba. Az argentin csatár szerződése a nyáron jár le a katalán együttesnél, s egyelőre még nem kapott ajánlatot a hosszabbításra. remélem megtartják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akft Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!! Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!! Hajrá Atletico Madrid és persze Fernando Torres!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Jó a Sociedad - madrid meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Mér mennyi az állás?és ki rúgta a gólokat?Amugy Hajrá Sevilla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 1:2 a második madridi gólt Nisteelroy fejelte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 És az elsőt ki lőtte? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 azt már nem tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Mind1..majd megtudom,amugy remélem jó kis meccs lesz a Sevilla-Betis Go Sevilla! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 simán lezuzzák a Betist helguierra kapott egy sárgát,kakaskodásért Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Robinhoval és Gagoval mivan?Amugy közvetítsél mindent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 sajnos nem tudtam folyamatosan nézni. 1 perc van még hátra a rendes játékidöből +3' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 nyert a madrid. Beckham jol nyomta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Kár..akkor go Sevilla!Kezdődik a meccs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 Beckham lötte az elsőt hogy áll a meccs Ju? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Február 10, 2007 Share Posted Február 10, 2007 0-0,eddig egész jó,amugy a Betis kapott egy jogtalan 11-est de Robert az égbe küldte Oks,meglesz remélem jön Chevanton meg Alfaro..és Renato vagy ha vmeik nincs a padon akkor Kerzsakov Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts