Tanker Thom Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Sziasztok! Most egy olyan FTPvel ajándékozlak meg benneteket, ami engem is meglepett! Több száz GB Anime & Hentai van rajta. Filmek minősége : DvD rip vagy jobb Fájlformátum : Avi, OGM, MKV (Változó) Audio : Dual (English, Japanese) Subtitle : Dual (English, Japanese) Szóval a dolog úgy működik hogy regisztálsz egy oldalon, ami a következő : http://www.usteam.hu Aztán lépj be vele, változtasd meg a jelszavad. Nyiss egy FTP kliens-t (Total Commander, SmartFTP vagy mittomén ) FTP címe: usteam.hu: 31337 És ha Total Commandert használtok, akkor pipájátok be a passzív átviteli mód gombot. Remélem értettetek... Aztán lehet köszöngetni Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi16 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Köszi az ftp-t. Csak az a baj hogy itt csak angol vagy japán szinkronú részek vannak. Nem tudsz esetleg egy olyat ahol vannak magyar szinkronnal is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonic79 Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Köszi! Biztos lehet feliratot is szerezni hozzá, manapság semmi sem lehetetlen:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 Ez a stuff már fennt van a Piareton 4 hónapja! Előbb nézz körül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozbord Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 nem baj én örülök hogy fetete mert igy legalább látom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 Sziasztok! Huh, sry kerestem de nem vettem észre hogy van ilyen. De sebaj, itt egy oldal ahol van felirat, magyar szinkron (ha hozzá tudjátok valami progival füzni anno nekem sikerült), dvd boritó stb. Az oldal címe: http://animeaddicts.hu/news.php?news Itt keresgéljetek kedvetekre, én már szedtem jópár feliratot, de csak a barátom kedvéért (Japán Hang, Angol Felirat rlz ) Remélem segítettem! Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 az hogyvan h több mint 1 napja regeltem és még nem küldték meg a kódot??? commanderben a portot hogyan lehet beállítani?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 16, 2007 Author Share Posted Január 16, 2007 Sziasztok! Reggelésnél enged reggelni, de nem szereti a felh. nevekben a nagybetűt, és az ékezetes betűt sem. Nekem is ez volt a baj anno. Mást nem kell állitgatni, csak azt amit odairtam. (Vagy csak nemtom' mire gondolsz ) Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 ez nekem is hiba volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 19, 2007 Author Share Posted Január 19, 2007 Sziasztok! Többen jelezték, hogy nem tudják kezelni a Total Commander FTP klienst, hát leírom nekik pontról pontra! Hát itt van 20 pontba foglalva 01.Regisztráljunk itt: http://www.usteam.hu 02. NE HASZNÁLJ nagy betűt, ékezetes betűt, spacet a neved kreálásánál. 03. A reg után elküldték az ideiglenes jelszavad e-mailben 04. Jelentkezz be a neveddel 05. Változtasd meg a passwordot egy sajátra 06. Kellene a TC (Lehetőleg angol) 07. Telepítsük a TC-t 08. Inditsuk el a TC-t (Dupla katt) 09. Nyomjuk meg azt a számot, amit mutat (Ha nem regisztrált) 10. Nyomjunk egy CTRL+F betüt! (Ekkor nyilik meg a Connect To Ftp ablak) 11. Katt a New Connectionra! 12 Session: Usteam 13. Host Name: usteam.hu: 31137 (Ahogy itt leirtam pont ugy!) 14. User Name: Amivel reggeltél a www.usteam.hu-n 15. Password: Amit első bejelentkezésedkor megváltoztattál 16. Pipáljuk ki az Use Passive Mode ... -ot! 17. Katt az OK-ra 18. Jelöljük ki a az Usteamot! 19. És végül Connect! 20. Az oldal egyik felében lessz az FTP a másikban a géped. Egyszerűen csak "húzd át" egyik oldalról a másikra. Remélem eléggé érthető voltam.... Akinek vmi még nem világos, küldjön PM-et. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozbord Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 köszi szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Január 19, 2007 Share Posted Január 19, 2007 Reggelésnél enged reggelni, de nem szereti a felh. nevekben a nagybetűt, és az ékezetes betűt sem. Nekem is ez volt a baj anno. hát már késő, a használhat emil cimemmel már regeltem és nem enged újabb reget erre a címre és a kódot se küldi el, most mit tudok csinálni ha mégis azt a nicket és emil címet akarom használni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 20, 2007 Author Share Posted Január 20, 2007 Sziasztok! Hát, először én is nagybetűvel reggeltem, és utána kisbetűvel mégsem lett jó. Valószínűleg beméri az IPdet. Utána megkértem a barátomat, reggeljen nekem, és csodák csodájára ment. Nemtudom mi lehet a baj. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kijukoro Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 köszönöm szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
animami Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Nekem minden simán ment a regelésnél, be is tudok lépni az oldalra. De az FTP cstlakozás nem megy, se TC-vel, se más FTP klienssel. Mi lehet a baj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 27, 2007 Author Share Posted Január 27, 2007 Sziasztok! Valószinüleg routerrel van a gubanc ha van, ha nem akkor mondd a tűzfaladnak, hogy engedje meg teljes körü kapcsolódást TC-re. Olvastad amit feljebb irtam? 20 pontban a cucc. Ha ugyse ment nem tom mi van. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
animami Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hello! A tűzfalnál minden engedélyezve van, a fenti 20 pontot lépésről lépésre követtem. De tényleg router mögött vagyok. Ilyenkor mit kell állítani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Január 27, 2007 Author Share Posted Január 27, 2007 Sziasztok! Szerintem tedd fel a Segítség fórumban a kérdésed, sry de nem tudok segíteni Nálam meg az összes ismimnél mükszik. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNJPikkolo Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 ez egy nagyon király oldal és ftp egyben. az egyetlen baja hogy nonprofit és alig támogatják, igy kérdéses hogy meddig marad fenn. pedig sztem kiváló kezdeményezés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slipknot(GameR) Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 hogy tudom megváltoztatni a jelszót lehet hogy én vok hülye de nincs sehol egy kurva link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slipknot(GameR) Posted Március 28, 2007 Share Posted Március 28, 2007 nekem nem tud kapcsolódni a FTP-hez, mindent megycsináltam amit leírtál, csak a jelszót nem tudtam megváltoztatni ez lehet a baj? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanker Thom Posted Március 28, 2007 Author Share Posted Március 28, 2007 Sziasztok! Igen, nagy mértékben ez a baj. A jelszót ott kell megváltoztatni ahol bejelentkezel az oldalra. Üdv: TankeR Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slipknot(GameR) Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 elég noob vagyok a gépekhez ilyen szinten, de az USTEAM azt kéri, hogy fogadjam el a Coocie-kat azt hogy csináljam? lehet fárasztó vok... sorry semmmi... most beenged de nem csináltam semmit lol na alényeg hogy én nem találok semmit, hogy jelszó megváltoztatás ... Ahol bejelentkezek, az jobb oldalon van. Ott 3 lehetőség: Belépés Regi Elfelejtett jelszó ha bejelentkeztem, akkor meg "My Account" és ot csak szem. adatok meg ilyen noobságok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 Fent keresd meg: Settings,ott a személyes beaállítások és alul a jelszó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slipknot(GameR) Posted Március 29, 2007 Share Posted Március 29, 2007 ok megcsináltam... most sem kapcsolódik az FTP-hez :S mi az a router? lehet nekem is ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tabula Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiskala Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 kössz az ftp-ét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stifler91_11 Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 Köszi nagyon király THX!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 kössz szépen már nyomatom is a regelést! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts