Marcus Bent Posted Március 27, 2007 Author Share Posted Március 27, 2007 Ha 20-asával löné a gólokat a MUnál akkor jöjjön!Amugy sztem mást kellene leigazolni,de h kit azt még én sem tudom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Keződik a Manchester United - Blackburn Rovers meccs!Gyertek kommentáljuk együtt és hajrá MU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Hát én nem tom,hogy mi van most de teljesen szar a SopCast!!!! Nem tudom nézni a mecset!!!!! Hajrá MU!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Mesélj Juninho!!!! Mi az állás???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 1-1 a 67.percben,Scholes egyenlített!Nagy MU nyomás jó meccs..Ennyi eddig! Szerk 1.: 83.perc MU-Blackburn 3-1 Carrick és Park Ji Sung!Meglesz a 3pont!! Szerk 2.: 90.perc Solskjaer 4-1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 31, 2007 Share Posted Március 31, 2007 Yes-Yes-Yes!!!!! Glory MU!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Újabb védővel nőtt az MU sérültlistája Nemanja Vidic rosszul esett a Blackburn elleni bajnokin, legalább egy hónapig nem állhat csapata rendelkezésére. A Manchester United újabb védőjét veszítette el a Roma elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt, ezúttal Nemanja Vidic dőlt ki a sorból. A szerb játékos a szombati, Blackburn elleni mérkőzésen fogott rosszul talajt egy esésnél, vállát a helyére kellett tenni a 4-1-es sikerrel zárult összecsapás után. - Úgy tűnik, hogy legalább négy hétig nem állhat a rendelkezésemre ? mondta Sir Alex Ferguson, aki az elmúlt időben elvesztette Gary Neville-t és Mikael Silvestrét is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Ezt nem hiszem el!!!! De jó!!!Nincs elég sérültünk,ugye???? Most má jó lenne ha nem rugnának szét senki mást!!! A sok favágó!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 nem lehetett rossz meccs DE EZT FIGYELJÉTEK!!!!!!!!!!!! A portugál középpályás a ma reggeli sajtótájékoztatón bejelentette távozását. E hír hallatán Európa szerte mindenki felkapta a fejét és azt várták volna, hogy a két nagy óriáshoz kerül majd vagy a Barca-hoz vagy a Real-hoz. Ronaldo a várakozások ellenére a Magyar bajnokságot választotta. "Kiskorom óta szeretnék Magyarországon játszani, hisz emlékszem még Puskás Ferenc-re akire én felnézek." Sir Alex Ferguson ismervén a magyar bajnoki viszonyokat nem kér pénzt. "A transzfert már hónapokal ezelött letisztáztuk, mikor is Budapesten jártam, hisz Cristiano megkereset és megkért, hogy hagy szerződjön Magyarországra és én megbeszéltem a Magyar edzőkkel, igy nyártól Ronaldo az MTK Hungária labdarugója lesz". Rondaldo elmondása szerint igen nagy kérdés volt, hogy hova is szerződjön, de végül a hihetetlen jól müködő utánpótlás neveléséről híres MTK-hoz szerződött. "Még sohasem jártam Magyaroszágon, de anyukám, már volt és elmondta, hogy szép ország és az én példaképen Öcsi bácsi is innen való, igaz a United-et fájó szivvel hagyom ott, de ezt a lépést úgy érzem megkell tennem" nyilatkozta Ronaldo. Forrás: ManUtd.com FORRÁS:http://gportal.hu/gindex.php?pg=18000705&nid=3186450 Könyörgök nyugtassatok meg hogy csak KAMU Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 én szétnéztam a manutd.com-on de hála Istennek nem találtam ilyet. Remélem ti se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Most esett le hogy április elseje van :D bocs nekem is csak most tűnt fel sry all Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Vazze Sportfan Az első két mondat után leesett már,hogy csak kamu!!! De egy pillanatra megrettentem!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Ma Este!!!!! AS.Roma-Manchester United BL-Negyed Döntő Szétgyalázzuk az olaszokat!!!!!! -GLORY MU- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 35'perc 0-0 Scholes-t kiállították!!!!FAXA!!!Köszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Scholes ámokfutásba kezdett de ez nem fog minket összetörni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 1-0 Köszi Scholes\spori!!!!örök hála!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Na hát igen,ezt kicsit bebuktuk de sebaj majd az Old Traffordon revansot veszünk!!! Fergusson csinál egy agymosást,azt lesöpörjük a Romát!!!! Bajnokok Ligája Negyed döntő Első Mérkőzés: AS.Roma-Manchester United 2-1(1-0) Gólvágók:Taddei(44'),Vucinic(66') ,Ronney(60') Scholes kiállítva a 34-gik percben!!!! Szerintem mindent összevetve nagyon jó mecs volt,függetlenül az eredménytől!!! És némi hivatalos info a mérközést követően:: Szinte nem is volt olyan döntés, amely bennünket segített volna. Pedig a játékvezető a találkozó előtt felhívta a figyelmet arra, hogy azonnal lapot oszt, ha valamelyik játékos az ellenfél megbüntetéséért reklamál. Mégsem tette ezt, akkor sem, amikor a hazaiak megtapsolták Scholes kiállítását és még megjegyzéseket is tettek. Ez elfogadhatatlan” – mondta Ferguson. Fandel a 34. percben küldte le a pályáról Paul Scholest, a döntést azonban még az angolok sem kifogásolják. „Nem tiltakozok, hiszen mindkét szabálytalanság sárga lapot ért. Paul szereti az ilyen kemény belépőket, de Európában sajnos ez megengedhetetlen” – tette hozzá a skót tréner. A kiváló középpályás eltiltása miatt kihagyja a keddi visszavágót, de az MU szakmai főnöke nem esett kétségbe. „Nélküle is továbbjuthatunk, persze ehhez teljes csapatra lesz szükségünk. Már a mérkőzés előtt azt mondtam, ha gólt szerzünk, akkor remek esélyünk lesz. Az Old Traffordon fantasztikus lehetőség előtt állunk, nem kell aggódnunk” – zárta mondandóját Sir Alex Ferguson. Kollégája, Luciano Spalletti szerint az AS Roma nagyobb előnyt is szerezhetett volna. „Több szerencsére lett volna szükségünk. Végképp eldönthettük volna a találkozót, amikor még képtelenek voltak a gólszerzésre, akár 2-0—lal is zárulhatott volna a mérkőzés” – mondta az AS Roma trénere. A manchesteriek egyenlítő találata előtt Cristiano Ronaldo beindulása jelentette a kulcsmomentumot, ezt a hazaiak védője, Christian Panucci is elismerte. „Ha teret kap a labdával, akkor már esélyed sincs arra, hogy utolérd. Akár a motoros világbajnok Valentino Rossihoz is hasonlíthatnám a gyorsaságát. Csak akkor tarthatnám vele a lépést, ha ugyanolyan motort kapnék” – mondta a kiváló futballista. Várjuk a visszavágót!!!!! GLORY MU!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 PS megérdemelte a 2 sárgalapot sajna ,de a reklamálásért a Romaiaknak is kellett volna kapni ! Na nem baj szerintem is man utd. továbbjutás lessz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Kedves Barátaim vészesen közeledik a szezon vége, észre se vettük és elszalad ez az idény is!!!! Már csak hét mecs választ el minket a bajnokság megnyerésétől!!!! Ami szám szerint a 16-odik bajnoki serleg lenne a klub történetében!!! A következő fordulóban(32)Április 7:Portsmouth-Manchester United Glory MU-Nyerjük meg a Bajnokságot!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Bent Posted Április 7, 2007 Author Share Posted Április 7, 2007 Pompey-Man United!Hajrá Manchester! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Kezdődik Glory MU! Itt egy érdekesség: Legutóbbi meccse a két csaptnak a P’mouth pályaválasztásával: Portsmouth 1-3 Manchester United 2006 február 11. Játékvezető: Uriah Rennie Gólok: van Nistelrooy 18’, Ronaldo 38’, 45’ ill.Taylor 87’. Legutóbbi meccs a ’06/’07-es bajnokságban: Manchester United 3-0 Portsmouth 2006 november 4. Játékvezető: Mike Dean Gólok: Saha 3’ (11-es), Ronaldo 10’, Vidic 66’. Szombati meccs előtt a csapatok: Portsmouth: James, Lauren, Primus, Campbell, Stefanovic, O'Neil, Davis, Hughes, Kranjcar, Taylor, Kanu, Traore, LuaLua, Benjani, Pamarot, Todorov, Mvuemba, O'Brien, Ashdown. Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, O'Shea, Ferdinand, Brown, Heinze, Evra, Ronaldo, Fletcher, Scholes, Carrick, Giggs, Richardson, Eagles, Rooney, Smith, Solskjaer, Saha, Dong. A meccset a Sport2 élőben adja 18:15-től Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 na mar varom murinnyo undorito, nagyképü nyilatkozatat a MU veresgrol... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Öregem ezt nem hiszem el saját magunkat verjük meg!!!! Nem tom,hogy mivan Van der Saar-ral,mert már két mecsen abból kaptunk gólt hogy rossz helyre ütötte ki a labdát!!! Most meg ferdinad-al közösen hoztak össze egy öngólt!!!! Há mi van ezekkel????? Most lett vége:Portsmouth-Man United 2-1 (1-0) Hihetetlen!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 na mar varom murinnyo undorito, nagyképü nyilatkozatat a MU veresgrol... Én is,amugy semmi probléma Hétfőn visszahozzuk ezt a -3 pontot!Aztán majd jön a Cselszki-Man United ott remélem nyerünk de az X is jó utánna hozzuk a meccseket és bajnokok leszünk! Memphis nem Van der Saral van a baj hanem a csonka védelemmel!De nem kell izgulni nem lesznek bajnokok a Cselszkisek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 ezaaaz már csak 3pont a különbség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Tipikus Cselszkis beszólás! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Nagyon remélem Juninho,mert kár lenne a végén elszarni mindent!!! De azért Der Saar is benne volt a gólokba(sajnos)!!!!! Igen csonka a védelem,Heinze-vel nagyon nem vagyok megelégedve a roma ellen is a támadások 75%-a az ő oldalán futott,és hát nem igazán állt helyt!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Inkább Ferdinand a bűnbak ma! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Tipikus Cselszkis beszólás! hú de sokan vannak itt diszleksziások! nah, de mind1! Annak örülök, h izgibb lesz a vége! amúgy C.Ronaldo a kedvenc játékosom, bár azis igaz, h a manchesterből a többi játékost nem csípem! amúgy meg Barca drukker vagyok, még ha most bénák is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Látod Juninho Flash megaszondta a frankót!!!! Amugy a Cselszki+mourinho is tehet egy szivességet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts