Juninho Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Roni is rúgja a gólokat de nem állandó támadó könyörgöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 sevcsenko? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Vissza Milanóba,nem megy neki az angol futball Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Sevcsenko eggyetlen nagy gólja most a sheffield ellen volt! Amúgy szar az angol focihoz!!!!!!!!!!! Tevez jó,Forlán-t elengedtük,de nem is illik naon ide. Eto'o?Szerintem jó az elvárásainknak! Van Persie,Robbie Fowler(öreg),Kanu,Kalou????? Ők szerepelnének szerintem a listán... Smith meg mannyen Amerikába.......Nem illik ide és csak a kispadot koptatja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patron Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 csúnya volt amit Smithről írtál... nagyon is ide illik... mellesleg Torres nevét skandálták.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Ugyan már,hiszen tényleg ideje nagy részét a kispadon tölti!!!! Ha olyan nagy játékos lenne akkor a kezdőben lenne a helye!!!! Amúgy nincs vele bajom,de azt azért te is belátod,hogy alapozni nem lehet rá!!! TORRES-TORRES-TORRES-TORRES-TORRES!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Ezt most találtam:Elég Érdekes cikk,jöhetnek a vélemények... Sir Alex szerint a Barca és a Real felhasználná Cristiano Ronaldót A Manchester United vezetőedzője, Sir Alex Ferguson úgy gondolja, hogy a Real Madrid és az FC Barcelona nem csak azért kerülgeti Cristiano Ronaldót, az angol listavezető együttes jelenlegi legkeresettebb játékosát, mert a csapatnak van szüksége rá, hanem a két nagy klub más célokra is fel akarja használni a portugál tehetséget. Mégpedig politikai célokra. A szakember szerint arról van szó, hogy a két spanyolországi óriásnál az elnökök és az elnökjelöltek mindig sztárjátékosok nevét tűzték a zászlójukra, amikor kampányoltak, azt ígérve, hogy ha ők vezetik a klubot, akkor szerződtetik a nevezett világklaszist. „Legyen egészen világos mindenki előtt: a Barcelona és a Real Madrid mindig ezt csinálta, amióta én a Manchester Unitednél vagyok” – jelentette ki a skót szakember. „Ha közeleg az elnökválasztás, a világ legjobb játékosait mindig felhasználják (a kampányban) – ez nem kétséges” – folytatta a lovagi rangú menedzser. „Cristiano elég okos ahhoz, hogy észrevegye, ő csak egy gyalog lenne a sakkjátszmában. Persze, nyilván kell nekik, de az teljesen egyértelmű, hogy a szándékaik mögött van egy másik motívum is, ez pedig a választás.” Cristiano Ronaldo igazán ebben a szezonban érett be a Manchester Unitedben, és ma már a Premier League statisztikáit vezető cég, az Actim abszolút értékelési rangsorában Didier Drogba mögött a második helyen áll, a középpályások között pedig ő az első. Kétségtelen, hogy jelenleg a világ legjobbjai közé sorolják, nem véletlen, ha a Manchester United minél hamarabb szeretné 2012-ig meghosszabbítani a jelenlegi szerződését. Ezeknél a tárgyalásoknál a játékosokat képviselő ügynökök szándékai nagyon sokat nyomnak a latban, és bár Sir Alex Ferguson szeretne mihamarabb megállapodni Ronaldo menedzserével, leszögezte: nem megy bele egy olyan játékba, ahol az ügynök szabja meg kénye-kedve szerint a „váltságdíjat”. „Van egy határ – hangsúlyozta. – Lehet, hogy ők X összeget kérnek, mi viszont Y-t akarunk fizetni. Ez normális, ezt nevezik tárgyalásnak. Ha mindkét fél akarja az üzletet, akkor létrejön az egyezség.” Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Van benne vmi!Amugy Smith jó csatár de még belekell jönnie ugyanis nem kis sérülése volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazzo83 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 amennyiben idén a MU megnyeri vagy a bajnokságot, esetleg a Bajnokok Ligáját, (vagy mindkettőt) akkor tuti h C. Ronaldo kapja az aranylabdát. nem vitás. én szinte miatta kezdtem újra nézni a MU meccseit. korszakos zseni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Ma este 21:00 tól Manchester United-Middlesbrough FA.Kupa mérkőzés! Kemény mecs lesz de Továbbjutunk!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Persze h továbbjutunk de sztem az Old Traffordon nem lesz annyira nehéz dolgunk!Így is húzós lesz de meglesz!És a Watfordot kapjuk..a Chelsea ha nyer (remélem nem) akkor a Blackburnt kell kiverni h bejussanak a dönt?be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Hát,bizony úgy ahogy mondod!!!!! A Chelsea-nak nehezebb dolga lesz az tuti,de ez legyen az ő bajuk A Tippverseny-re való tekintettel nem közvetítem a mecset!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Dede,közvetítünk ezerrel!Lilaboyal állandóan közvetítünk a topicokba Gyere csak meccs kezdés előtt!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Allright!!!!!!! He-He-He!!!!! Adunk az érzésnek????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Persze!Larsson kár h elment sztem mer már első meccsén gólt rúgott az ő tapasztalata jól jött volna még a bajnokság további részében h megverjük a Chelseat (így is de mind1 ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Hol nézed a mecset juninho???? Nekem most szarakodik a netes cucc!!!! De már dolgozok rajta!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Sport1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 na faxa azom pont nincs!!!! Magcsin ezt a sz*rt!!! Most müxik!!!! A HARC ELKEZDŐDÖTT!!!!!! Go MU!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Rooney,Smith Yakubu és Viduka ellen!Láttad a padot?2 ifi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 igen láttam!!! Hát nem ez a legerősebb felállásunk!!! DE gondolom ez nem véletlen!!! Fergusson tudja mit csinál!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Hát nem véletlen ien jó tréner!Hát izé tartélkos..na jó fogjuk rá Nem látxik Apró esélylatolgatás: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Az igen(esély...) igen nekem is ez volt az első gondolatom(tart) Bár igen annyira nem feltünő!!!!! Hát eddig semmi különös,15-ik perc!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Rooney Kihagyott egy 100% ziccert!!!! Azért ezt be lehetett volna verni!!!!42-ik perc!!!! Nem rossz mecs!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 na itt vagyok!! pont a félid?re értem ide,na mi a helyzet? hogy áll a meccs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Na Hát,szerintem nem volt valami nagy mecs de a lényeg,hogy továnnjutottunk!!!! Man UTD-Boro 1-0 C.Ronaldo(11-Ből) Na Megyek készülődni,mert meló!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 Na úgy néz ki a tegnap esti FA Kupa mecs még mindíg tart!!!!! Úgy tűnik, még napokig témát szolgáltat a labdarúgó FA-Kupa manchesteri negyeddöntője: Gareth Southgate, a Middlesbrough vezetőedzője és néhány játékosa is azt állítja, Cristiano Ronaldo színészi teljesítményének köszönheti a 77. percben megítélt sorsdöntő tizenegyest. Sir Alex Ferguson, a győztes hazaiak szakmai főnöke azonban nem érti, miért csalóznak a vendégek, lévén Jonathan Woodgate szabálytalanul akadályozta a a portugál klasszist a 16-oson belül. Cristiano Ronaldo 18. gólját ünnepelte a mostani szezonbanfotó: Reuters „Nagyon bosszant, hogy ebben a szezonban háromszor játszottunk ellenük, s mindháromszor vitatható büntetőt ítéltek ellenünk. Teljesen jogos volt a tiltakozásunk, a pillanat hevében előfordulnak ilyen reakciók” – kezdte nyilatkozatát Southgate. A korábbi válogatott védő azzal folytatta, hogy a játékvezető döntően „belenyúlt” a mérkőzésbe, így nem csoda, hogy játékosai idegesen reagáltak. „Ez az FA-kupa negyeddöntőjének 75. perce volt, így az emberek az átlagostól eltérően reagáltak” – jegyezte meg a tréner. A lefújás előtt James Morrison egy csúnya szabálytalanság miatt piros lapot kapott, de edzője felmentette a Cristiano Ronaldo kárára elkövetett durvaság miatt. „Ilyen helyzetben bárki ezt tette volna” – mondta Southgate. Kolégája, Sir Alex Ferguson természetesen egészen másképp látta a kritikus szituációkat, főként a büntető körüli vitát. „Fogalmam sincs, hogy miért háborognak. Büntető volt, ez nem is kérdés. Úgy tűnik, hogy komplexusaik vannak Cristiano Ronaldóval szemben, bűnösnek kiáltották ki. Ez szégyen! – jelentette ki a Manchester United legendás vezetőedzője. Az újságírók a lefújás után Cristiano Ronaldót is faggatták, s a portugál szélső nem is titkolta véleményét. „Lehet, hogy néhány ember nem kedvel. Lehet, hogy túl jó vagyok hozzájuk képest – mondta a csillag, majd hozzátette: - Szerintem, tizenegyest kellett ítélni. Éreztem, hogy hozzámért a védő. Ezért estem el. Azt persze már nem értem, miért vitatják állandóan az ellenem elkövetett szabálytalanságokat – mondta a vörös ördögök kulcsember. Az MU április közepén Priskin Tamás csapatával, a Watforddal csatázik a fináléba kerülését. A másik ágon a Chelsea ellenfele a Blackburn Rovers lesz.. A döntőnek az új Wembley Stadion ad otthont május 19-én. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 20, 2007 Share Posted Március 20, 2007 100%-os 11-es volt nem vitás,Glory MU!Watford meglesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 De most Miééééééért?????Pont őt?????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! Sir Alex Ferguson 12 millió eurót adna Eidur Gudjohnsenért A Barcelona izlandi légiósa, Eidur Gudjohnsen a nyáron visszatérhet Premier League-be, hiszen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a bajnoki cím elsőszámú várományosának tekinthető Manchester United kívánságlistájának legelőkelőbb helyén áll. Legalábbis a The Sun információi szerint. Eidur Gudjohnsen hat évet húzott le a Chelsea-ben, majd egy éves spanyolországi kitérő után ismét a Premier League-ben találhatja magátSir Alex Ferguson az angol lap értesülései szerint 12 millió eurós ajánlatot készül tenni a 28 éves izlandiért, aki tavaly nyáron négy évre írt alá az érte nyolcmillió eurót kifizető Barcelonához. A kiváló fizikumú, megalkuvást nem tűrő támadó korábban hat éven keresztül a Chelsea alkalmazásában állt, mígnem 2006 nyarán el nem fogadta a katalánok invitálását. A Barcelonába a Svédországba igazoló Henrik Larson helyére érkezett, aki jobbára a kameruni Samuel Eto’o “dublőreként” futballozta végig a rendelkezésére álló két idényt, amelynek nagyobb részében sérült volt. A mostani bajnokságban viszont Eto’o esett ki hosszabb időre sérülés miatt, de Frank Rijkaard hiába szavazott bizalmat az izlandinak, a támadó nem tudott élni a lehetőséggel és nem eresztett gyökeret a kezdőben. De még annak környékén sem nagyon, ellentétben a svéddel. Sőt, Gudjohnsen azóta már többször arról nyilatkozott, hogy nem érzi jól magát a csapatban, amelynek játékosai meglátása szerint elég kényelmesre veszik a játékot és nem teszik ki szívüket-lelküket a pályán. Természetesen ez a véleménye az öltözőben sem maradt visszhang nélkül, megkockáztatjuk, nem ez mélyítette el a barátságot közte és csapattársai között. Gudjohnsen viszont annyit mindenképpen profitált a Bartcelonában eltöltött egy évből, hogy az eddigieknél is jobban be tud kapcsolódni a rövidpasszos támadójátékba, amely a katalánokra oly’ jellemző. Illetve olyan egyéni technikai megoldásokat villantott fel az izlandi, amelyek eddig egyáltalán nem voltak jellemzők rá, lévén angol évei alatt jobbára erőből oldotta meg azokat. Érdekesség, hogy Gudjohnsen a Manchester Unitedben is éppen Henrik Larssont válthatja, legalábbis némi csúsztatással. A svéd, bár 2006 nyarán már csak levezetni igazolt hazájába, a téli átigazolási időszakban előzetes terveivel ellentétben mégis elfogadta a sérülések miatt megtizedelt Ferguson-csapat ajánlatát és tíz hétig ismét európai TOP bajnokságban szerepelt. Nekünk legyen mondva, nem is rosszul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Hajrá MU ők a legjobbak szerintem meg benne a fiatalok(Rooney,Ronaldo)!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 27, 2007 Share Posted Március 27, 2007 Gudjohnsen jó játékos,de nem több..Most öszintén nem tudom h kellene-e nekünk!Talán majd később adok választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts