critical_source Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 ok, majd mások véleményét is kérném, mert sokat tennék rájuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 Üdv Ha pénzt akarsz rá tenni akkor azt magad döntsd el A másik meg az h ebben a topikban mást nem fogsz hallani mint h győzni fogunk, de ezt gondolhatnád h 1 szurkoló nem fog a kedvenc csapata ellen fogadni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 17, 2009 Share Posted Március 17, 2009 merchanies, részben igazad van abban, amit mondasz, de szerintem nem csak a Manchester-szurkolók vannak úgy, hogy nem fogadnának a csapat ellen. A bajnokságban és az FA-kupában legalábbis biztosan nem (esetleg az Arsenal elleni rangadón vagy az FA-kupa döntőjében), aztán a BL-ben még összekerülhetünk valami keményebb ellenféllel. Lényeg a lényeg, nem csak mi, Manchester-fanok vagyunk azok, akik minden meccsen a kedvenceinket tartjuk az esélyesnek; más csapatok szurkolói és a semlegesek is tudják, hogy szinte nincs olyan csapat, amelyik a United-et meg tudná állítani. És ezért pl. critical_source kérdezhet bárkit, elenyészően kevesen lesznek azok, akik valamely meccsen a Manchester ellen tippelnének. Tehát végülis teljesen mindegy, hogy United-szurkolókat vagy más csapatok szurkolóit kérdezi arról, hogy milyen eredményt vár a csapat egy adott meccsén. (Mellesleg nem csupán annyit kérdezett, hogy a Fulham vagy a Manchester fog-e nyerni, hanem azt, hogy mennyire biztos a United győzelme) Ui.: Barátlistára felvettelek, igazolj vissza (vagy hogy mondják ezt itt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 szerintem is tuti W a fulham ellen fabio hármat rugott az előző meccsen a tartalékoknál (és kihagyott egy tizenegyest) elvileg gyógyulgatnak fel az emberek szóval szerintem a villa meccs után ha minden jól megy, mindenki bevethető lesz fergie szerint nem nyerjük meg a maradék három kupát, ronaldo szerint igen kb ennyi történt a 'holthétben' holnap BL sorsolás délbe ne felejtsétek, meg holnapután ugye a fulham meccs, go united Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Fulham - Manchester United (Angol bajnokság, 30. forduló) - 2009. március 21., szombat, 16:00 (Élő közvetítés: Eurosport2) A meccsel kapcsolatban szerintem az elmúlt három-négy napban már minden lényegeset leírtunk; nem kérdés, hogy nekünk kell nyernünk. Remélem (bár ha jobban belegondolok, biztos is vagyok benne), hogy Ferguson-nak sikerült a Liverpool elleni csúfos vereség után felrázni a fiúkat, és a papírformának megfelelően sima (akár kiütéses) győzelmet fognak aratni. Go MU! A BL-sorsolást én sajnos nem tudom élőben nyomon követni a suli miatt (gondolom sokan így vannak ezzel), de 2-kor már otthon leszek, és első dolgom az lesz, hogy írom a hsz.-t ide, ebbe a topikba és a BL-es témába a sorsolással kapcsolatban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Üdv Nekem holnap elvileg csak 4 órám lesz így megtudnám nézni csak hát lehet h más dolgom lesz ami ennél is fontosabb de majd még meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Szerintem egy BL-sorsolás nem olyan fontos, mint egy bajnoki (szóval nem akkora bűn kihagyni ), úgyis értesülsz a sorsolás végkifejletéről (a negyeddöntőkig még amúgy is van bőven időd). Itt biztosan meg fogod találni a párosításokat, ezt megígérem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 am kizárt dolognak tartom, hogy egy Portoval sorsoljanak minket össze, kisszemét blatter utálja hogy az angolok dominálnak, szóval sztem egy bayern, barcelona, 'pool trióból jön ki vki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 Azt én se hiszem, hogy pont kifogjuk a "gyengébbek" valamelyikét, de örülök, ha nagy ellenfelet kapunk. Bár ahogy már korábban is írtam, jó lenne, ha elkerülnénk a másik három nagy esélyest. A Bayern mondjuk szerintem ideális ellenfél lenne. Mellesleg a sorsolás végkimenetelében semmiféle befolyása nincs Sepp Blatter-nek, kiváltképp azért nem, mert ő a FIFA elnöke. Az UEFA elnöke Michel Platini. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 19, 2009 Share Posted Március 19, 2009 persze, a Milannak meg a Juventusnak meg az Internek sem volt semmi befolyása, és csak Phelps doppingol, Cseh Laci nem Blatter állandóan szopatja az angolokat, mert gyűlöli h annyira jól megy nekik, Ferdinand 9 hónapja is nagyban neki köszönhető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Üdv Sajnos mégis csak úgy alakult h megtudtam nézni a sorsolást... De legalább itt örömömet leltem hiszen a Porto lesz az ellenfelünk Elődöntőben is a Villareal-Arsenal meccs győztesével játszunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Nem szabad elkiabálni, de szerencsére a könnyebb ágat kaptuk, ahonnan akár egyenes út vezethet a döntőbe! Igy igazságos, tavaly a nehezebb ágba voltunk, most a könyebbe. Hajrá MU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 A Porto-val játszunk a negyeddöntőben! Korábban határozottan az volt a véleményem, hogy úgysem lesz akkora szerencsénk, hogy a leggyengébb csapatot fogjuk ki (igazából nem is nagyon szerettem volna ezt, az Arsenal-Bayern-Villareal trió valamelyikének örültem volna a legjobban), de ezen a sorsoláson Fortuna nagyon a Manchester mellett volt, az előbbiek mellett azért is, mert az elődöntőben az Arsenal - Villareal párharc győztesével fogunk játszani. Azt szokták mondani jó csapatnak szerencse is kell, de szerintem ez a Porto semmivel sem gyengébb mondjuk a tavalyi Lyon-nál, amellyel a nyolcaddöntőben találkoztunk anno. De az tény, hogy a párosítás nagyon kedvező, innen egyenes út vezet a BL döntőjébe. Go MU! A negyeddöntő további párosításai (bővebben a 'Bajnokok Ligája' topikban): Villareal - Arsenal Liverpool - Chelsea Barcelona - Bayern München Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 a Pool-nak legalább lesz mire fognia belenyúltak a jóba nagyon hihi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 áhhh ,micsoda szerencse ,nagyon örülök neki ,elég könnyű lenne eljutni a döntőig ,bár sztem a Arsenal-Villareal párosból az Arsenal jut tovább ,de azért az Arsenal sincs vmi jó formában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 milyen magabiztosan lehúztam mindnekit hogy aztán a legkönnyebb csaptokat kapjuk juhú innentől már télleg tuti róma, nem tudja vki mikor lesz a meccs? elvileg mennék ki ha nem érettségizem... mindnejót, és go mu!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 20, 2009 Share Posted Március 20, 2009 Ha jól értem a BL-döntőre gondolsz, abel13, az pedig május 27-én lesz (pont a születésnapomon ) Itt egy rövid cikk, amolyan helyzetjelentés-féleség, igaz jobbára Ferguson sorsolás utáni nyilatkozatának részleteit tartalmazza: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/sir-alex-ferguson-elegedett-vagyok-hiszen-ismerjuk-a-portugal-futballt-227209.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Na ez jó hír rem láthatunk meginnt olyan tömést mint anno a Roma ellen Go MU!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Én a jó sorsolás és a fentebb elmondottak mellett még annak örülök, hogy hazai pályán kezdünk majd a Porto ellen a negyeddöntőben; végre -elméletileg- már az első meccsen az igazi Manchester-t láthatjuk majd, amelyik folyamatosan támad és gólokat is; nagy rá az esély, hogy a visszavágón már nem lesz kérdéses, hogy melyik csapat jut tovább. ZsOoLtEe, én nem egészen értem, hogy mire gondolsz ezzel a kijelentéseddel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Manchester United-AS Roma 7-1 Szerintem erre gondolt:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Pff... Sejtettem, hogy erre a meccsre gondol, csak amilyen figyelmetlen voltam, a 'rem'-et elolvastam 'nem'-nek, és így nem sok értelme volt De így már értem, mire célzol, ZsOoLtEe. Olyan meccs az életben csak egyszer van, de reméljük, hogy a Porto-t is megterheljük jónéhány góllal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Paul Scholes ezek után behívót kaphat a brit röplabda válogatottba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 ez a kommentátor mennyire egy buta faszkalap, szörnyű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 jéééézusom mi vaaaaaan? nem hiszem el -.- mintha másod vagy harmadosztályba játszanánk. a fulham azt csinál velünk amit akar, remélem Sir Alex felrázza a srácokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 ilyen játékkal nem érdemeljük meg a bajnoki címet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 tejóég, rágta volna az apja el a gumiját mikor megfogant ez a rpiorter szégyen egész évben de azt hiszem most a csúcsra ért a meccsről nem lehet nagyon mit mondani, még így sem nagyon hinném hogy gödörben vagyunk, van egy hetünk, rohadt válogatott meccs idevagyoda, még mindig mi vagyunk a toppon, mellesleg 60. percben chelsea is ég... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Nem vagyok Manchester drukker,nem is basztatni jövök,de Gera gólja szenzációs volt ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 persze Ronaldonak most is vérzett a lába, dehát inkább a rinyáért osszon a bíró lapot mint ezért, attól is fogják tisztelni, gratulálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Gera nagyon szép gólt akasztott! Cselszkij meg most bukja be a meccset, mikor közelebb férhetne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Folytatjuk a szégyensorozatot.. 2-0 az már oltári baklövés! Az elkövetkezendő meccseken nem kéne így félrelépni, mert a bajnoki cím múlhat rajta!!! Gerának meg gratulálok! Nagy gólt vert! Ahhoz képest hogy sz*r formában volt, és már mindenki leírta.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts