Krisay Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 3-0!!!!!! Barbatov pörkölte ki a pókokat Chech kapujából Ronaldo szabadrúgását követően! Azt hiszem mióta én Manchester drukker vagyok, ez a legjobb meccsük amit látok. Felszabadultan játszunk, uraljuk a pályát, elégedett vagyok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 3:0.lehetett volna több is de szép győzelem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 na erről van szó! így kell játszani végre! beniteznek meg üzenném, hogy igen, láthatóan megijedtünk és rettegve lépett ki mindenki a pályára! Park és Evans zseniális volt egész végig! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Hát szép volt ,de ennek nagyon csúnya vége lehetett volna! Úgy vettem észre ,hogy Ronaldo megint formába lendült és megállíthatatlan! Remélem Evra-nak semmi baja sem lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 de szép volt:)) Evra megbosszulta az eltiltását! nagyszerűen játszott az egész csapat, Berbatov gólja meg nagyon szép volt ahogy Rooney reakciója is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Üdv Ennyi így kell csinálni sima 3-0 1 ilyen kaliberű csapat ellen hmm Gyönyörű győzelem és tényleg nem csak 1 2 emberen múlt hanem az egész csapat gyönyörűen játszott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Ez az ! Megvan a meccs simán uraltuk az egészet, nagyon szépen játszottak a fiúk. A 2. gól előtt is... Gyönyörű volt. Már csak egy pont a hátrányunk a cselzivel szemben úgy, hogy két meccsel kevesebbet játszottunk. Így tovább fiúk !!! Glory Man. United !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 ez a gyözelem borzasztó jól jött. és nem is akárhogy nyertünk, hihetlenül lefociztuk a chelseat. fél időbe én azt mondtam, hogyha marad ezaz 1-0 én kieggyezek vele. nem maradt, de nem is bántam meg:) borzasztó jó meccs volt! szép volt mu! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Ilyen meccset öcsém...én a szezon eleji rossz kezdés után már montam...idén semmi nem lesz ebből...lám a cselszit ilyen simán bedaráltuk...gyááá ha az arsenal meg liverpool ellen is hasonló játékot mutatunk fel...dejómeccsvolt ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hát ez K.O volt! Így kiütni a Chelsea csapatát, ráadásul nem láttam semmit a nagy Anelka-Drogba párosból.. Délután majd felrakom a gólokat is. Ui: Szerdán Manchester-Wigan! KlubVB miatt elmaradt mérkőzés! Ha megnyerjük mindkét elmaradt meccsünket vezetjük a tabellát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Üdv Remélem a srácok átmentik a formájukat a wigan elleni meccsre is és akkor 1 sima meccset láthatunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Jól elverték a vörös ördögök a Chelsea-t. Úgy kell nekik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Elmúlt egy év itt az új, MU-Chelsea 3:0 bíró meg elvett egy gólt úgyhogy örülhetnek hogy csak ennyit lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 láttátok mit nyilatkozott már megint a majom Benitez? ahelyett, hogy a börtöntöltelék fiait szedné össze, hogy ne kapjanak ki huszadrangú csapatok ellen, most egyenesen azzal vádolta meg a MU-t, hogy David Gill befolyással van az FA-re. remélem jól megbüntetik az ilyen kijelentései miatt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hát Benitez meg mennyen már ,biztos megilyedt hogyha hozza a MU a meccseket akkor már nem elsők ,bár megértem a félelmét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 21.forduló Manchester United VS Chelsea 3-0 Vidic: 1-0http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Chelsea_1-0 Rooney: 2-0 http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Chelsea_2-0 Berbatov: 3-0 http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Chelsea_3-0 A kommentátor lengyel, de akit zavar,tekerje le a hangerőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 a mecs legszebb jelenete, azért szépen eljácották és a kivitelezés is zseniális http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=216434 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Tegnap a meccs közben és után sajnos már nem tudtam feljönni, de azt hiszem, most már nem is tombolom ki magam itt ... Még mindig elég nehezen fogom fel, hogy így, ilyen játékkal vertük meg a Chelsea-t, 3-0-ra... Fantasztikus! Mourinho -aki a helyszínen nézte végig a meccset- láthatta, hogy mi vár februárban az Interkéjére a BL-nyolcaddöntőben... Ami azonban a legfontosabb, hogy ha a két elmaradt meccsünket is megnyerjük, listavezetők vagyunk! A következő ellenfeleink a bajnokságban aránylag könnyűnek mondhatók: először a Bolton, majd a West Brom idegenben, majd utána az Everton, ami egy kicsit keményebb dió lesz, ősszel döntetlent játszottunk velük, bár most az Old Traffordon lesz a meccs. Glory, Glory Manchester United! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 előbb Wigan szerdán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Kösz asbi, valóban először a Wigan-nel játszunk. Nemzeti Sporton néztem a meccsnaptárat, ott nem írták külön ezt a meccset, mert ez az egyik elmaradt bajnoki, amit most fogunk bepótolni. 2009. január 14., szerda: Manchester United - Wigan Athletic (Élő közvetítés: Eurosport2, 21:00) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Nagyon várom már a szerdai meccset ,remélem megtartjuk a formánkat! Ronaldo is nagyon szép gólt "lőtt" ,de szegény túl gyors és a partjelző rosszul látta mert az nem volt les! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 láttátok mit nyilatkozott már megint a majom Benitez? ahelyett, hogy a börtöntöltelék fiait szedné össze, hogy ne kapjanak ki huszadrangú csapatok ellen, most egyenesen azzal vádolta meg a MU-t, hogy David Gill befolyással van az FA-re. remélem jól megbüntetik az ilyen kijelentései miatt.. Üdv A Liverpoolon ment el a totó és vele 350ezer forint úgy h ennyit erről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 merchanies hsz.-ében olvastam az idézetet, ami asbi-tól származik, és azt kell mondjam, ha az FA a múltkori ügy miatt "elővette" Fergusont, akkor Benítez ilyesfajta kijelentései (David Gill befolyással van az FA-re, stb.) után is eljárást kellene indítaniuk. Evra, aki a Chelsea elleni bajnokin sérült meg, kb. 3-4 hétig nem játszhat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Sajnálatos Evra sérülése. Pedig oltári jól játszott a Chelsea ellen, technikás és dinamikus focit játszott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Ohhhh pedig nagyon szükség lenne rá mert mostanában éli fénykorát ,remélem ez a sérülés nem fogja kizökkenteni a jelenlegi formájából! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Üdv Kár érte mivel jelenleg nagyon kéne a támadásokhoz szélre főleg amit Ronaldoval csináltak áhh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 na a real meginnt bejelentkezett ronnie-ért-.- haverom azt mondta 105 millió FONT-ot ajánlottak...durván 32 milliárd forint. Most pedig ő is nagyon top-on van. evrát meg nagyon sajnálom mert bámulatosat nyújtott a cselszi ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Üdv! én is hallottam, de ha jóltudom "csak" 85 milliót adnának, plusz 20 milliót összeszednének bónusznak ha nem lenne elég...de akkoris... minek kell egyfolytában telebeszélni a fejét? hogy az legyen vele mint Van der Vaartal? ns mindegy, egyébként Mourinho megint elkezdte a psychológiai hadviselést Jose Mourinhót nem hozta lázba a vasárnapi, 3-0-s Manchester United-győzelemmel végződött Chelsea elleni szuperrangadó a Premier League-ben. Az Internazionale portugál vezetőedzője a helyszínen nézte végig a találkozót, majd lekicsinylően nyilatkozott róla. Mourinho csapata a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a manchesteriekkel csap össze, ezért látogatott el a portugál a rangadóra. – Megérdemelten nyertek a manchesteriek, ez nem kérdéses, de nem volt egy kimagaslóan jó mérkőzés – értékelt a szakember. – Az eredmény figyelemreméltó, de nem állítanám, hogy nagy hatással lett volna rám a meccs. Arra a kérdésre, hogy találkozott-e Sir Alex Fergusonnal, a manchesteriek szakvezetőjével, Mourinho tréfásan válaszolt. – Fél óráig beszélgettünk, én elmondtam neki a taktikánkat, amellyel a BL-ben pályára lépünk ellenük, ő pedig elárulta nekem, milyen felfogásban játszik majd a csapata, ha velünk találkozik. ... én is végiguntam pár inter mérkőzést ennyi erővel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Már bocsánat, de Jose Mourinhó az én szememben semmit nem ér. Bunkó alak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 van egy stílusa az biztos, de emellett rendkívül intelligens ember és jó menedzser.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts