Krisay Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Ma 13óra 45-kor Stoke City-Manchester United Premier League meccs. Dec. 29-én este 9-kor pedig Manchester United-Middlesbrough ugyancsak bajnoki. Nem tudom eléggé hangsúlyozni:Ezt nem szabad elszúrni, ha bajnokok akarunk lenni. ui: A Eurosport 2-n mindkettőt leadják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 mind a két meccset meg kell nyerni és nem is lehetetlen. msot nxyertünk klub vb-t de ettől remélem nem szállnak el és komolyan veszik ezt a két meccset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Szerény 1 gólos győzelem de a lényeg az h nyertünk Az eurosport pedig a cselzi meccset adta élőben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Bocs, elnéztem.. Tényleg a Chelsea meccset atták le. De a holnaputáni meccset tényleg leadják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 X Stoke City X Manchester United 0-1 0-1: Tévezhttp://www.indavideo.hu/video/Stoke_City_-_Manchester_United_0-1 Ja és a klubVB linkje újra él,hogyha esetleg valaki megszeretné nézni.. (nem kell letölteni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Nem rád haragszom hanem az eurosportosokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Tevez jobban bizonyít mint Berbatov :S Sajnálom.. Berbának 2 jó meccse volt a BL-ben amugy semmi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 Ez bizony igaz és kiadtunk érte 30 millát ,de hát nem lehet minden átigazolásunk nyereséges... A meccset sajnos nem láttam ,de jó hallani ,hogy nyertünk , a hétfőit nem hagyom ki! GLORY GLORY MANCHESTER UNITED! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 27, 2008 Share Posted December 27, 2008 berba most olyan sevcsenkósan játszik ő is ilyesmi volt a cselziben. nem is nagyon jött be neki. hát remélem azé berba bele fog jönni mert azé nem rossz játékos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 elég sűrű a program:S hétfői meccs után 4.-től kezdve 20-ig, 16 nap alatt 6 meccs, köztük a chelsea ellen otthon, ligakupa elődöntő oda-vissza, és verhető ellenfelek a bajnokságban, asszem derby county ellen elég lesz a B csapat is és tudnak pihenni a sztárok szerintem már most nagyon jó a csapat de igazán februárba fogunk felpörögni úgy az inter meccs környékén addig jó h stoke city szintű csapatokkal játszunk főleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 berba most olyan sevcsenkósan játszik ő is ilyesmi volt a cselziben. nem is nagyon jött be neki. hát remélem azé berba bele fog jönni mert azé nem rossz játékos Teljesen igazad van,de nagyon reménykedek benne hogy a 2. részére bepörög (mint Robbie Keane..) Hétfőn Boro meccset behúzzuk onnantól még 2 elmaradt meccs és akkor 1 pont hátrányunk van a Pool és a Chelsea ellen (persze ha nyerjük azt a 2 meccset,márpedig a Wigant,meg a Fulhamet csak elverjük..) Glory Man United Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Ismét döntetlent játszott a Chelsea, ezúttal a Fulham csapatával. A Liverpool 5-1-re nyert de én szerintem a Pool érdemelte meg jobban a szezon felében az elsőséget, mint a Chelsea. A holnapi meccset is be kéne húzni a Boro nem egy nagy kaliberű csapat,de azért nem szabad őket se lebecsülni A United várható kerete: Van der Sar, Kuszczak, Amos, Neville, Vidic, O’Shea, Evans, Rafael, Ronaldo, Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Gibson, Berbatov, Rooney, Tevez, Welbeck. Evra eltiltását tölti, Rio Ferdinand pedig hátsérülése miatt nem játszhat. Ettől függetlenül remélem nem lesz a dologból pontvesztés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Remélem se ,áhhh de örülök ,hogy x-elt a cselszi mostmár ha behúzzuk az összes meccset akkor 2. vagyunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 lehet hogy idén már nem is kell a döntőkben vernünk a cselzit?:]] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 (edited) a verés erős kifejezés a döntő még messze Manchester Módosította December 29, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Gabi89, remélem itt is moderálsz a "minősíthetetlen stílus" miatt amit az ellenfél szurkolója megenged magának, hogy provokálja a kedvenc csapat szurkolóit a saját topicjukban! azt hiszem azután hogy engem kimoderáltak a madrid fórumáról mikor ott VALÓBAN kritikán aluli stílusban beszéltek a unitedről az itteni törlés egyenesen következne szerk.: baad newzz; senki sem fikázta a cselzit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Gabi89, remélem itt is moderálsz a "minősíthetetlen stílus" miatt amit az ellenfél szurkolója megenged magának, hogy provokálja a kedvenc csapat szurkolóit a saját topicjukban! Igen itt is CHOSEN: Mellesleg ez a provokálásra provokálás dolog marhaság.Tudod ha én beugrok a kútba akkor te is ? Evvel azt bizonyitottad,hogy te sem vagy különb. --------- Holnapi meccsen pedig remélem nyerünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Eurosport 2->21:00 - Manchester United - Middlesbrough - élő GLORY GLORY MANCHESTER UNITED! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Így van lacey, de akinek esetleg nincs Eurosport 2-je , vagy aki csak a géphez fér oda.. ezen a linken a SopCast-tal vagy akár a böngészőn keresztül is megnézheti. http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=27347&part=sports Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Vagy pedig itt: ha valaki a magyar kommentátorra is kiváncsi.Igaz ahogy hallom csúszik a hang picit. http://tv.0n-line.info/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Eddig 0-0 de a mutatott játék alapján simán nyernünk kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Ezaz! Berbatov góljával 1-0 arányban vezetünk! szerk: És a végén szép játékkal de mégis csak ezzel a találattal győztünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 hát megvan de akihagyott helyzetek... amit park kihagyott ordító helyzet volt. én csak az uccsó fél órát láttam, de a játék akkor is meggyőző volt united támadott. az a lényeg h megvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Hát aki a Fulhamet nem tudja elkenni a jó képességű (mer télleg az) Drogbával..hát ÁMEN! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 sdokkal több tiszta gólhelyzetünk volt de az a lényeg h végül nyertünk... szegény szabógábor nagyon hülye mostanában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 leigazoltunk két szerb srácot a Partizan Beograd-ból Zoran Tosic(21) már meg is kapta a 14-es mezt (támadó kp.) Adem Ljajic(17) majd csak az idény végén jön (támadó) összesen 17 milla volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Igen, így van! Én is a minap jutottam fel a klub hivatalos oldalára, aott értesültem a hírről.. Remélem jó üzletet kötöttünk, de szerintem nem kell aggódnunk. Sir Alex nem a NAGY melléfogásokról híres. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 2, 2009 Share Posted Január 2, 2009 Ahogy a Da Silva ikrek is,ők is nagyon jó igazolások szerintem! Sok sikert a Szerbeknek x) Glooooory man united! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Ma du. 5-kor Manchester United-Southampton FA kupa mérkőzés. És ami a legjobb (már akinek), a Sportkub-on leadják élőben. A közvetítés 16:45-kor kezdődik. There's only ONE UNITED!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Biztos nagy tehetség a két ifjú szerb, a mai meccset bekéne húzni és akkor minden trófeában érdekeltek lennénk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts