Juninho Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Most már mind1..vége az átigazolási időszaknak..de nyáron jönni fog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 "50 év Európai kupaporondon" A Tegnapi nap folyamán gálamecset rendeztek az Old Trafford-on. Manchester United-Europa XI 4-3 (4-1) Gólvágók:Rooney (6., 43.), Brown (10.), C. Ronaldo (35.) ill. Malouda (22.), Diouf (52., 88. -11esből) Ennyi,kit kell még megverni?????Miénk lesz a BL serleg,hajrá,hajrá!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 hát ezzel a győzelemmel nem bízakodhat a MU, mivel ők egy összeszokott csapat! így elég könnyű volt , meg amúgy se akart az E-válogatott nyerni!(egyik fél se akart sérülteket, meg azért az elég égő lett volna, ha otthon kikapnak az ördögök! De bizakodni, bizakodhatsz! sztem a valenci fogja megnyerni a bl-t! méghozzá a mu ellen fogja megnyerni! (tipp) Én még abban se vok bizti, h nyeri az angol kupát a MU! 6 pont van köztük, ha nyer ellenük a Chealse, akkor már csak 3, és az semmi! jó szurkolást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Jó meccs volt,és egyetértek nyerjük a bajnokságot,FA kupát,BL-t!Glory MU! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 Hát az érdekes lenne ha a Valencia lenne a BL győztes,mert hány játékost is tiltottak el???? 3-4 embert ha jól tom de nem biztos! Szal lassan kezdhettek imádkozni!!!! Glory MU-------Pride Of The North---------- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 hát ezzel a győzelemmel nem bízakodhat a MU, mivel ők egy összeszokott csapat! így elég könnyű volt , meg amúgy se akart az E-válogatott nyerni!(egyik fél se akart sérülteket, meg azért az elég égő lett volna, ha otthon kikapnak az ördögök! De bizakodni, bizakodhatsz! sztem a valenci fogja megnyerni a bl-t! méghozzá a mu ellen fogja megnyerni! (tipp) Én még abban se vok bizti, h nyeri az angol kupát a MU! 6 pont van köztük, ha nyer ellenük a Chealse, akkor már csak 3, és az semmi! jó szurkolást! Chealse, és 6 pont előny az angol kupában... tájékozott vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Március 14, 2007 Share Posted Március 14, 2007 akkor se lesznek bl győztesek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filkor Ádám Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 A manutd a legjobb csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Én eddig a chelseanak szurkoltam de amióta van digi tv-nk és van sport1,2 őnk azóta a manchasternek szurkolok mert nem olyan unalmasan jáccanak mint a chelsea....egyszóval hajrá mu!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 szasztok!Nekem az első topicom ez.Itt a manchesterről kaptok híreket. Ma manchetser-bolton!!!!!!!!! nyerünk.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Egyesült részt fog venni egy új nemzetközi ifjúságban a verseny ezen a nyáron hívta a Champions Youth Cupot Malajziában, ami összehoz a világ legjobb futballcsapatai közül néhányat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flash Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 de van már egy MU téma! ez minek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Igazad van Flash +ráadásul tök értelmetlenségeket irt!!!!! Legalábbis én nem értem miket irt!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 MANCHASTER UNITED-BOLTON WANDERERS ELŐZETESBEN Legyen kedved egy fogadáshoz a játékon? MUTV Mark Pearsonje meg tud hegyezni téged a helyes irányban... Remélem, hogy még mindig a Cheltenham Festival után bevittél néhány fontot a zsebedbe. Legkisebb Fred Done-nál és a tiéd igazán neked feldöntött néhány nyertest. Most visszajövünk a labdarúgásba és Fred egyetért velem, ez egy fontos hétvége... Ez egy hatalmas három napot melyik mehet egy hosszú út meghatározó hogyan sok térnek szüksége lesz, hogy csináljanak az Old Trafford trófeakabinetben, mondja Fred, a klub hivatalnokának a főnöke, aki partnerekkel fogad Betfredben. United előnyével a tetőnél lent hat pontra nem tudunk megengedni semmilyen bakikat egy Stamford Bridge-be tett kirándulással nyugodtan hogy gyerünk. Nekünk legutóbbi években van egy jó rekordunk Bolton ellen, bár, és hét egyenes hazai győzelemnek a hátán, amit gondolok egy másik Redsnek, a győzelem valószínű 2/7 esélyénél. Remélem, hogy Frednek igaza van de ez szombaton kemény lesz különösen néhány sérüléssel a felfüggesztés Paul Scholesba és a tényre ez az évszak legnagyobb játékai közül az egyik, mivel Bolton. Támogatja a Redset hogy élesítse meg azt, 2-1 7/1 esélyénél. Ami az első gólrúgót illet St Patrick Dayén menni akarhatsz az írek szerencséjéért. A hősünk Anfieldnél, John O'Shea, 16/1-nél tűnik jó fogadásnak a 200. karrierkezdése alkalmán. A kiemelkedő fogadás nekem, bár, van Cristiano Ronaldo bármikor számolni 11/8 esélyénél. A 16 ligacélja ebben az évszakban 11-et szereztek itt Old Traffordnél. Legjobb szerencse a Redsnek, és annak, hogy ti mind online fogadtok manutd.com/bet. írta a manutd.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 flash és memphis!nem csak egy man topic van elhiszitek?!nem kell ide jönii! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 A forumnak vége mert szar!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 guru papa ugyis be fogja zuzni ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 remélem is mer már van MU topic,ebéd után itthon leszel lila?Közvetíthetnénk meccseket mer nem tok menni sehová mer beteg vagyok nagyon!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 mi bajod van pajtikám? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Így mégjobb h egybe rakták a 2-t 13:30kor Sport1 MU - Bolton remélem nyerünk,?sszel 4-0-ra vertük meg a Wandererst Rooney 3,Ronaldo 1et vállalt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 szerintetek ki lenne jó igazolás?Mert ha engem kérdztek a sok kínai közül eggyet eltaláltunk többet nem.... kapusként jöhet szóba:Lehmannn védő:nem tom... kp:Riquelme,Figo cs:Cruz adriano! írjatok pls.kiváncs vok mit gondoltok!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 hát szerintem "idős"játékosra nincs szükségünk!!!! Adrianora meg pláne,az olasz liga után neki túl nagy falat lenne a Premiership!!!! De most komolyan,FIGO??????????? Na nem már,Riquelme még elmegy bár őszintén szólva nem hiszen,hogy vissza fog jönni europába!!!! Csatárra szükség lenne az biztos remélem nyáron sikerül megszerezni Fernando Torrest!!!! És ha minden igaz jön még Haergraves is!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Hát sztem csatár kell!Saha,Rooney,Smith és Solskjaer kevés ha ebből 3-an sérültek!Jó Ronaldo is rúgja a gólokat de akkoris!Sztem Fernando Torres,David Villa vagy pedig Carlos Tevez!Most ment a West Ham United meccs nagyot küzdött és gólt is rúgott!Jól jönne na meg Haergraves! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3D Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Igaz,igaz Tevez mehet a MUba ő a legjobb!Go Tevez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Nyertünk-nyertünk-nyertünk!!!!!!! Rooney végre talán ismét elkezdi ontani a Gólokat!!!! Csak igy tovább skacok!!!!!! A Chelsea felkötheti a gatyáját ha meg akarja nyerni a bajnokságot!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Hát eggyet értek h csatárt kell szerezni mert Saha,Rooney,Smith és Solskjaer kevés..... Szerintem egy jó magas a levegőben is jó és a földön is.... Jan Koller kizárva...... peter Crouch? Lehet h a liverpoolba van de jó játékos.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 na ma lessz:aston v.-Liverpool Meg kell nézni hogy hogy jáccik a rivális. Everton-arsenal nem tudom meg kell e nézni..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Koller nem fog jönni 1 éve van még a Monaconál és utánna visszavonul!Crouch nem fog átjönni az 100%!őszintén nem tom kit kellene megvenni,esetleg Huntelaart! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 télleg nem lehet tudni kit kéne igazolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Ugyan már!!! Annyi jó csatár van a "piacon" szerintem egy gyors,fiatal tehetséget kéne kiszemelni aki könnyen fel tudná venni a Premier league ritmusát!!!! PL:Spanyol\Argentin\Brazil játékost!!!! Bár Fergusson-tól azért ritka látni olyat,hogy valami nagy sztárt igazoljon!!!!! Volt egy,két kivétel!!!! Bár én azért bizakodom,Fernando Torres\Carlos Tevez\Robinho\David Villa közülük jó lenne látni valakit a következő idényben!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts