Juninho Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 klub vb-vel sokat érnek .... + 1 trófea Fergie mester és a MU gyüjteményébe! az irigység ne beszéljen belőled Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 pedig jó lenne ha ott lenne a vitrinembe közbe lefújták a Chelsea meccset, nem történt semmi dehogynem történt semmi, döntetlen lett a vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Unalmas meccs volt, pedig most kellett volna közelíteni a Chelsea- Liverpool pároshoz Mindig ilyenkor szúrjuk el, példa erre az Aston Villa elleni meccs is. Akkor is ilyenek voltak az eredmények.. Ha mind a kettőt megnyertük volna, + 6 pont. Annyit mondok, jól jönne.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Pontosan ahogy mondod Kris és ezeket kikéne használni mert ki tudja mennyi fog még adódni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 hát olyan úgy sem lesz h pl. a chelsea megnyeri az összes meccsét de az ilyeneket tényleg be kéne húzni. ja meg a rangadókat megnyerni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 más meccset nem is játszunk:D fellebbezett nagyon helyesen a ManU igazgatósága Evra eltiltásával kapcsolatban (O'Shea játékát látva nem is csodálom h foggal-körömmel védik) ééés a The Sun fotósainak és riportereinek hála megtudhattuk hogy a komplett csapat full részeg volt mikor Japánba utaztak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 5-3ra nyertünk és a döntőben vagyunk Rooney 2,Ronaldi, Vidic, Fletcher, 4 perc alatt 3 gólt is rúgtunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 megint 5-3a-t játszottunk jó kis gólzáporos meccs lehetett. megvolt a bl sorsolás és az intert kaptuk. sztem verhető ellenfél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Érdekes párharc lesz Murinho gondolom nagyon feni a fogát a MU-ra,de kétségtelenül nem lesz könnyű meccs! Hát O'Shea nem egy MU kezdőbe való még a cserepadot is megkockáztatom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 szerintem jogosan... Chelsea FC (ENG) v Juventus (ITA) Villarreal CF (ESP) v Panathinaikos FC (GRE) Sporting Clube de Portugal (POR) v FC Bayern München (GER) Club Atlético de Madrid (ESP) v FC Porto (POR) Olympique Lyonnais (FRA) v FC Barcelona (ESP) Real Madrid CF (ESP) v Liverpool FC (ENG) Arsenal FC (ENG) v AS Roma (ITA) FC Internazionale Milano (ITA) v Manchester United FC (ENG) itt a te3ljes lista, szerintem is verhető az inter, és a madrid mellett az egyik legnehezebb ellenfél volt, de én örülök neki h ilyen nehezet kaptunk egy címvédőnek minidg nagyon nehéz a következő szezonban a sorsolása, nekünk is ilyen, de szerintem elég hosszú a pad ahhoz, hogy ne legyen olyan nagy baj ebből azért mondjuk rohadt dühös vagyok, hogyha megnézitek minden angol csapat a legnehezebbet kapta, ez egy olyan rohadt nagy bunda ahogy van, nem szeretem a riválisokat, de most nekik fogok szurkolni mert elegem van a korrupt szemét maffiozó Blatter bandájából>( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Mire gondolsz? Kis gömbökből kell válogatni ezt h bundázzák meg? Nem igazán tudom elképzelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 az olasz bundabotránynál ugyanez volt tavalyelőtt ott pl úgy csinálták, h az összesorsolandó gömbök fel voltak melegítve nézd meg az utóbbi két évben hány angol csapat volt a legjobb nég yközött: mindkétszer 3 túl erős az angol labdarúgás, és természetes hogy Blatterék nem akarják, hogy harmadszorra is legyen sorozatba egy Chelsea-Liverpool elődöntő nem lepődnék meg ha a legjobb nyolc között ha továbbjut mondjuk három angol csapat, akkor kettő egymást kapja persze ez csak egy magánvélemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Én nagyon örülök, hogy a Manchester az Intert kapta. Előzetesen abban reménykedtem, hogy a Real lesz majd az ellenfél, de az Internek is örülök. Ismét Ferguson vs. Mourinho... A többi párosítás is nagyon ott van, most nem kerülték el egymást annyira a legjobbak, mint tavaly. Liverpool - Real Madrid, Chelsea - Juventus, Arsenal - AS Roma, ... Mind nagy meccsek lesznek. Még a KlubVB-ről: az 5-3 szép volt, a döntőt már kötelező megnyerni, egy ilyen csapat nem okozhat gondot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Hát igen az angol bajnokság... Teljesen mindegy hisz 1 angol csapat úgy is lesz a döntőben Az pedig sejtitek h ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 A Klub VB vasárnapi programja: 3. helyért: CF Pachuca (mexikói)–Gamba Oszaka (japán) – 9.30-tól. A döntő: LDU Quito–Manchester United (Jokohama) – 12.30-tól Nem tudom hogy közvetítik-e a TV-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 A KlubVB döntőjét egyik magyar érdekeltségű sportcsatorna (Sport 1 és 2, Sportklub, Eurosport és Eurosport 2) sem közvetíti, de online szerintem meg tudjuk nézni. Ha valaki tud olyan helyet, ahol meg lehet nézni a döntőt, az mindenképpen ossza meg velünk az oldal linkjét!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Asszem megvan a 2. trófea is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Én azt is tudom, hogy mi lesz a harmadik: a Ligakupa. Ilyen ellenfelekkel szemben (Tottenham, Burnley, Derby County) mondhatni kötelező megnyerni a sorozatot. Aztán még ugye esélyesek vagyunk a bajnokságban, a BL-ben, és ott lesz majd még az FA Kupa is. Elég sok sorozatban szerezhetjük meg az elsőséget idén... (Kár azért az Európai Szuperkupáért) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Link: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=27206&part=sports A link akkor lesz igazán aktív amikor már közel van a meccs kezdete.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Kösz a linket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Igazán nincs mit, de úgy tudom emiatt nem játszunk most bajnokit ezáltal kétszeres meccshátrányban leszünk a többi PL csapathoz képest ( kivéve a Fulham és a Stoke) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Szerintem egyáltalán nem gond, én már megszoktam, hogy folyamatosan számolom, hogy mennyire leszünk majd a Chelsea-től és a Liverpool-tól azután hogy lejátszottuk az elmaradt meccseket Fulham elleni még a bajnokság elején volt, azóta kell számolgatni Szegény mi, szegény Manchesteresek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Hát ez nagy.. jelenleg az Aston Villa is megelőz minket. Igaz ők 18 meccset játszottak, mi meg 16-ot, de akkor is. Ma Arsenal - Liverpool: a legjobb az lenne, ha döntetlennel zárulna a meccs, mert akkor a 'Pool nem húzna el annyira és az Arenal se előzne meg semmilyen módón.. A Klub VB-ről még annyit, elsöprő győzelmet várok, persze az se lenne baj ha csak pár gól lenne a különbség.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Kérem szépen,a Manchester United a 2008-as KLUBVILÁGBAJNOKSÁG GYŐZTESE!!!!!!! 3 trófeából már 2 megvan (Még 4-et szerezhetünk ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 1-0-ra nyertünk Rooney góljával!!! Megvan a Klub VB is.. X Manchester United X LDU Quito 1-0 1-0: Rooney http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_LDU_Quito_1-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Elég fos meccs volt a bírók sztem semmirevalók voltak...Vidic pirosa jogos volt,a gól is szép volt ,de ennek a csapatnak sokkal többet kellett volna lőni ,a lényeg ,hogy megvan a trófea! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Igeeen! Megvan! Szép kis karácsonyi ajándék így előzetesen Szerintem egyébként simán belefért, hogy a döntőt csak egy góllal nyertük meg (na és megint ki rúgta a gólt?...), hiszen a Libertadores-kupa győztesével játszottunk, még akkor is, ha csak valami ismeretlen ecuadori senkik. Engem most inkább az aggaszt, hogy mivel Vidicset kiállították, lehet, hogy nem szerepelhet majd az Inter elleni BL-meccseken, egyiken se. Egyébként nem tudom hogy jön az, hogy egy Fifa által rendezett tornán való kiállítást követően egy UEFA által rendezett kupasorozatban kell eltiltást letölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 X-elt a Cselszi már csak 1 ponttal vagyunk lemaradva a Liv'pool mögött(2-vel kevesebb játszott meccs)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 meg kell nyerni mind a két meccset és akkor egész jól fogunk állni. remélem behúzzák majd a meccseket a fiúk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Ezeket a meccseket viszont be kéne húzni.. Nem szabadna ezt is elkótya-vetyélni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts