merchanies Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Tevez elfog igazolni me h 1 ilyen meccs után nem ő kezdett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 először le kellene igazolni az alényeg, hogy nyert a United és Keane ezt már nem élhette át a kispadon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rick89 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 nem volt 1 sima meccs, de megvan Tevez meg nem megy sehova! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 huhh... meleg volt:D szerintem lényegtelen, az a fontos, hogy egy BL-elődöntő visszavágón kikezd, nem az hogy egy Sunderland ellen:) egyrészt jó hogy nyertünk és h megvan a három pont nem maradtunk le stb, másrészt viszont annak is örültem, h egy olyna meccsen ahol a labdabirtoklás kb 85-15% a kapuralövés 20-1 és a szögletek aránya 15-0 kikapott az a csapat amelyik gyakorlatilag azért lépte át a felezővonalat a meccsen, hogy mégiscsak... lássa a többi kis/középcsapat, hogy a United (vagy bármelyik nagycsapat) ellen nem megoldás az hogyha 11 emberrel megpróbálják kivédekezni a 90 percet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 X Man UTD x Sunderland 1-0 1-0: Vidichttp://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Sunderland_1-0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 71.9% Possession 28.1% 31 Shots 3 8 Shots on target 0 0 Saves 4 10 Corners 1 592 Accurate passes 159 ... amelyik csapat ilyen statisztikákat produkál azt nem sajnálni kell, amúgy igazad, van, egy 4-5 gólos vereséget érdemeltek volna, de sajnos ez nem jött össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Manchester United - Aalborg: 2-2 Hát ez nem bajnokhoz és BL győzteshez méltó szereplés volt. Az elején azt hittem, hogy lövünk nekik vagy hatot, Tévez korai gólja miatt.De az első félidőben kaptunk eleve kettőt. Kuszcsak szerintem meg nem ér semmit, főként őrá vagyok mérges. Mind a 2 gólnál benézte a lövést.Epekedve várom hogy leigazoljunk egy kapust, ráfér a csapatra. Kevesebb helyzetből is megszórtak minket. Rooney legalább megmentette a becsületünket a végén és elsőként jutunk tovább.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Továbbjutottunk, ez a lényeg. A Manchester maradt az egyetlen veretlen csapat, ráadásul ezzel a 2-2-vel beállította az Ajax és a Bayer rekordját. A Manchester lehetséges ellenfelei a nyolcaddöntőben: Atlético Madrid, Inter, Lyon, Real Madrid, Sporting, Villareal. (A csapat csak csoportmásodikok közül kaphat ellenfelet, azonos nemzetiségű csapatokkal (ezesetben Chelsea és Arsenal) nem játszhat.) A nyolcaddöntők párosításainak sorsolása: December 19. (Élő közvetítés: Eurosport) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Nyolcaddöntőben egyik csapattól sem kell félni A Real pocsék formában, Lyonnak nem megy idén az Internek pocsékul megy a BL Sportinggal nincs 1 szinten Az Atlético lehet sötét ló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 megint elmehetünk a döntőig csak az kell h jó ágra sorsoljanak minket mert mondjuk egy barcát a negyed/elődöntőben nem lenne egyszerű dolog megverni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 a Real is mumus, ha felszívják magukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Én egyáltalán nem tartok a Real-tól, sőt, nagyon remélem, hogy őt kapja a Manchester a nyolcaddöntőben, már csak C. Ronaldo és az ő nyári ügye miatt is. Csak meg kell nézni például azt, hogy hova jutott a Real az előző három idényben: a nyolcaddöntőben mindig otthagyta a fogát. Nekem az Inter se lenen rossz, mivel a Manchester mellett a másik kedvencem a Milan, szóval számomra nem kis meccs lenne (igaz amúgy sem az ): az egyik kedvencem a másik kedvencem nagy riválisa ellen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 2003 - BL negyeddöntő Rémlik? Azért a Real - MU meccsek mindig rangadók, nem sokat számít a forma. Idén szerintem megkapja az MU az Intert. Szerintem lesz egy olyan nagyobb csata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 mi az inter ellen nagy csata? ne viccelj már.... a döntő legyen már MU-Real mert sz tényleg nagy csata lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 A Manchester am beállította az Ajax és a Bayer München rekordját: 19 meccs óta veretlenek vagyunk a Bajnokok Ligájában jövőhét péntek (dec19) 12:00 BL sorsolás! bármennyire nem megy az Internek a BLben és a madridnak úgy összeségében azért így is nagyon veszélyes ellenfelek, bár szerintem jelenleg teljes kerettel mi vagyunk a legerősebbek holnapután Eurosport2 fél hét Tottenham ellen idegenben, nehéz meccs lesz! Evra, és Rooney is el van tiltva van der Sar aláírta a szerződéshosszabítást, szóval következő szezon végéig nálunk marad, a nagyonhülyeésnagyonköcsög UEFA meg vizsgálja Rooney szabálytalanságait az Aalborg ellen, és lehet, hogy az egyeneskiesési szakasz első két meccséről el is tiltják! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Ha jól tudom C. Ronaldo a Tottenham elleni meccsen tölti le az egymeccses eltiltását (amiért a Manchester City ellen kiállították), szóval ha ez igaz, akkor elég szép kis gondban vagyunk: a két legjobb formában lévő játékosunk nélkül kell kiállnunk az ellen a Tottenham ellen, amelyik -legalábbis szerintem- már kezd nagyon úgy játszani, ahogy ilyen kerettel illik = pl. győzelmi eséllyel lép pályára a négy nagy ellen (ebben a szezonban meg egyébként is jól megy nekik ellenük, a Chelsea-vel és az Arsenal-lal döntetlen a bajnokságban, a Liverpool-t a bajnokságban és a Ligakupában is megverték). Azért a Middlesbrough-nak van esélye megverni az Arsenalt, és a Liverpool is ledöntetlenezhet a Hull-al még akkor is, ha az Anfield Road-on lesz a meccs (a Chelsea-nek valószínűleg nem fog túl sok gondot okozni a West Ham) Mindenesetre továbbra is nagy szükség van a három pontra. Tottenham Hotspur - Manchester United - December 13., 18:30 (Élő közvetítés: Eurosport2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 X 2-2 1-0: Tévezhttp://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Aalborg_1-0 1-1: Jakobsen http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Aalborg_1-1 1-2: Cruth http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Aalborg_1-2 2-2: Rooney http://www.indavideo.hu/video/Manchester_United_-_Aalborg_2-2 Jó tipp: Szerintem vedd halkabbra a hangfaladat, mert kicsit elmebeteg a kommentátor, ráadásul valami iszlám vagy arab.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 A Spurs ellen Berbatov-Tevez-Rooney-Ronaldo 4-est játszatnám, kicsit kockázatos,de hát ennyi remek játékosból vajon kit lehetne kihagyni? hát most Tevez szenvedi ezt... Az a lényeg nyerjünk a kemény Spurs meccsen és tapadjunk a többiekre! Glory Man United!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 az Arsenal és a 'Pool is döntetlenezett, eddig jól alakul ez a forduló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 az Arsenal és a 'Pool is döntetlenezett, eddig jól alakul ez a forduló Rooneyt és Evrat eltiltották erről a meccsről, az Eurosport szerint ez lesz a kezdő van der Sar Rafael - Ferdinand - Vidic - O'Shea Ronaldo - Fletcher - Giggs - Anderson - Park Tevez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Akinek nincsen EuroSport2-je azt itt: http://tv.0n-line.info/ tudja nézni a meccset.Magyar Eu2 megy 1mb-os a stream. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Hát eddig a meccs embere Van Der Sar Bár a 2. félidőben egy cseppet jobban támadunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 0-0... ez a United nem teccik nekem eddig... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 itt látszódik Rooney mennyit ér:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Kár érte, főleg most, hogy az Arsenal és a Liverpool is csak döntetlent játszott, de azért a Tottenham ellen idegenben csak-csak belefér. Rooney és Evra tényleg hiányzott ebből a csapatból (főleg előbbi), velük szerintem megnyertük volna a meccset. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Hát kár érte az biztos Habár ha megnézzük h Van Der Sar mekkorákat védett még rosszabb is lehetett volna.. Messze van még a szezon vége.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Abban az esetben nézem el a bajnoki botlásokat ha megnyerjük a Klub VB-t Glory United! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 szerda Gamba-Manchester United (angol), Jokohama 11:30 elődöntő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Abban az esetben nézem el a bajnoki botlásokat ha megnyerjük a Klub VB-t Glory United! klub vb-vel sokat érnek .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 úgy néz ki a Cheslea is döntetlenezik, szóval mind a négy nagy csapat döntetlent játszott, úgy hogy senki sem játszott a másikkal, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára... am sokat érünk, mert klub vb, ligakupa, és akkor vagy FAkupa/bajnokság/BL még mellé, és akkor "megint triplázik a ManUnited" am azonkívűl h kifárasszuk a játékosainkat tényleg semmire sem jó közbe lefújták a Chelsea meccset, nem történt semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts