baad_newzz Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 mondjuk szerintem a "világválogatott" 1 poén cicafiú kapja meg az aranylasztit, ne má' valami spanyol... a döntetlen meg szerintem jó eredmény a Toffes ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Ezen a héten kettő bajnoki meccs is vár a Manchester United-re: - Ma 9-kor a West Ham United ellen - Szombaton (nov.1) a Hull ellen A "Hull meccsen" többre lesz szükség mint az Everton elleni játék. A mai meccset nem adják le a TV-ben, de a neten meg lehet nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Manchester United 2 - 0 West Ham 14? [1 - 0] C. Ronaldo 30? [2 - 0] C. Ronaldo cicafiú kezd belejönni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 na ronaldo megint beindul úgy látszik és hozza a tavalyi formáját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 A Hull elleni bajnokin félidőben 3-1 ide. Az Arsenal pedig Stoke ellen 1-0 vereségre áll-->ha minden így marad a harmadik helyre felszökünk a tabellán. Így tovább fiúk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Már 4-2 ! szerk.: 4-3 3? [1 - 0] C. Ronaldo 23? [1 - 1] D. Cousin 29? [2 - 1] M. Carrick 44? [3 - 1] C. Ronaldo 57? [4 - 1] N. Vidic 69? [4 - 2] P. McShane 82? [4 - 3] A. Gardner (pen.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Megvan a 3 pont, de a vége elég nyögve nyelősen sikerült:4-3. A tabellán végre felcsatlakoztunk "a nagy négyeshez" harmadikként, Ronaldo pedig már 6 gólnál jár!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Gyűlnek a pontok gyűlnek de a Hull ellen nagyon kiengedett a csapat, viszont Ronaldo formájának örülök ( meg a 3 pontnak is ) meccset sajnos nem láttam mert nincs euro2-m Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Hétvégén Arsenal - Manchester United. Jó meccs lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 országos 2-es! más nem is lehet a végeredmény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Celtic vs Manchester United 1 - 1 13′ [1 - 0] S. McDonald 84′ [1 - 1] R. Giggs többet vártam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valeyrac Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 nyugi srácok, bőven jó azaz 1 pont, fölösleges kifárasztani a fiúkat azzal ami már megvan(a tovább jutás), emlékezzetek vissza a tavalyi évre, Fergi ott is végig pihentetett mindenkit és mi lett belölle? egy friss és nagyon jó játékosokbol álló keret a Chelsea ellen és egy megérdemelt Bajnoki győzelem. és aki esetleg attol tart, hogy mennyire levagyunk maradva a 'poolhoz és a chealseahez képpest akkor annak mondom, hogy 2(kettő) pont a hátrányunk, egy fulhamet táncsak elbirunk verni, nem beszélve a csodálatos formába lévő Arsenálrol(nemsértés ként mondom, félre ne értsétek, egyszerüen nem ugy jön össze nekik ahogy ők akarják) nem is beszélve akit a hétvégén megkéne verni Kéne újra egy triplázás... régen volt '99 és meg kéne mutatni, hogy ki uralkodik europába foci terén! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 A Celtic után ismét idegenben játszik a Man. Utd. az Arsenal otthonában. Kell a pont fiúk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Arsenal vs Manchester United 2:1 22′ [1 - 0] S. Nasri 48′ [2 - 0] S. Nasri 90′ [2 - 1] R.d. Silva Rafael gólja legalább szép volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 és ezzel sajnos meg is pecsételődött Gary Neville karrierje a Unitednél bár azt meg kell hagyni, hogy Rafael személyében a világ legtehetségesebhb jobbvédőjét kaptuk! (3 éve..) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Manchester United vs Queens Park Rangers 1 - 0 76′ [1 - 0] C.A. Tevez (pen.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Amire a legbüszkébb vagyok,életem legfontosabb pillanata,mikor találkoztam Sir Bobby Charlton-al Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ezt az Arsenal-t illett volna megverni de sajnos egy Nasri-val többen voltak. Sebaj! A Stoke-nak egy 3-ast azért jó lenne vágni a hétvégén. Amúgy én is életem egyik legjobb pillanatának vélhetném ha találkoznék Chartlton-nal, szerencsés vagy Memphis! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisay Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Manchester United-Stoke City:5-0 2.p (1-0) C. Ronaldo 45.p (2-0) M. Carrick 48.p (3-0) D. Berbatov 83.p (4-0) D. Wellbeck 88.p (5-0) C. Ronaldo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hát ez jó meccs volt ,de sokkal csúnyább vége is lehetett volna ,de sebaj azért nagy gólok voltak! Hát ez jó meccs volt ,de sokkal csúnyább vége is lehetett volna ,de sebaj azért nagy gólok voltak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 az a lényeg h nyertünk és nem is kevéssel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 és ügetünk felfelé 3 adik helyen vagyunk ha jól tudom, és remélhetőleg nemsokára azon a helyen leszünk amit megérdemlünk az 1.-n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 sokan elfelejtika szakértők közül, hogy a MU úgy van 'lemaradva', hogy már játszott a másik három naggyal, és habár csak eg ypontot szereztünk ellenük, mindegyik meccset idegenben játszottuk, vagyis gyakorlatilag a sorsdöntő meccsek az Old Traffordon lesznek kupába Blackburnt kaptuk:/, egalább ő ellenük is otthon játszunk, Manuchonak több lehetőséget kellene adni mert szerintem rohadt jó játékos, és hogy a 17 éves Welbeck milyen gól rúgott...wow:] memphis1985 hol készült ez a kép? am grat hozzá, egyszer én is találkoztam vele (Manchester-Lyon BL meccs) télleg igaz amit mondanak róla nagyon életteli, kedves ember mindenjuót, one united:] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 ááá csodálatos győzelem volt jövünk fel gazdagon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Dublinban egy könyvesboltban,megvettem a könyvét és dedikálta,így esett a nagy találkozás. Szép volt a tegnapi győzelem,végre kezdünk igazán gólerősek lenni. Glory MU!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
valeyrac Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Wellbeck gólja az valami eszméletlen volt sok "sztár" játékos megirigyelhetné, hogy milyen helyzetbe és milyen távolságbol rugta el azt a labdát(milyen távolságbol MERTE) és úgy, hogy még gól is lett. Reméllem Ferguson sokkal több lehetöséget fog adni a fiataloknak(pl Rafael da Silva tökéletes lenne Gary Neville helyére, ezt be is bizonyitotta) mert Evansröl, akkor most Wellbeckröl, Rafael da Silvaról ugyanazt mondhatjuk el: borzasztó fiatalok és borzasztó jó focisták! A Tevez-Berbatov csatársornak különösen örültem. Rooneynak le kell nyugodnia, ez a játékán is meglátszik, mással van elfoglalva, nem a játékkal. És végül még valami, ami nem a meccsel kapcsolatos: Szivesen látnék egy ilyen felállást valamelyik meccsen: Van der Saar Rafael da Silva/Evans/Vidic/Evra Ronaldo/Wellbeck/Anderson(kicsit visszahuzodva)/Nani Berbatov/Tevez (úgy kell nézni, hogy Rafael, Ronaldo és Berbatov a jobb oldalon vannak) Csak egyszer szeretném őket látni focizni igy együtt, de, hogy nem lenne ellenfelük az biztos:) Valami ilyenre gondoltam: http://kepfeltoltes.hu/081116/felallas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 én Rooneyt nem hagynám ki, sajnos a Berbatov-Tevez páros kicsit kevés... szerintem nem érdemes kezdő csapatokat összeállítgatni, mert jelenleg az a legnagyobb erősségünk, hogy iszonyú hosszú a padunk, és ez a rotáció egyenlőre jól működik, persze más egy BL-döntő kezdő csapat, de még nem tartunk ott:) Welbeck meg télleg nagyon jó, nemhiába nem engedtük el, ésnem hiába volt az év ifijátékosa, de attól még 17 éves... Campbellel kiegészülve tényleg nagyon erős fiatal csapatunk lesz jövőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Campbellben,Welbeckben,Possebonban,da Silvaék-ban megvan az a valami, ami majd pár év múlva MU klasszissá teszi őket! szoktatni kell őket a PL-hez,BL-hez és meg van oldva jó pár évre a kezdőtizenegy. már csak 1 kapus kell majd... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 ben foster Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 tényleg^^ róla meg is feledkeztem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts