Markeee Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Végre kiegyenlítettek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Csak a jó csapatoknak vannak mázliai ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 azért inkább a szerencsének mint a bravúros focinak volt köszönhető.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 5 méterről is ki lehet hagyni ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Most kivételesen a Chelseanak drukkolok, megutáltam a nagyképű Ronaldot. Attól, hogy a fél világot szivatja, még nem kellene ennyire elszállnia magától... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 hát.. 20 évet öregedtem a meccs alatt kb. nincsenek rá szavak mennyire boldog vagyok! oda került a trófea ahova való! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 21, 2008 Share Posted Május 21, 2008 Nem, sajnos oda 6 éve nem került :( De grat a Manchesternek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Gratula a reddevilsnek! oda került a trófea ahova való!Utoljára 96-ban volt a megfelelő helyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 abban igazad van hogy mindik szivatna valakit,néha jobb lenne ha paszolna cselek helyet ha ezen változtatna akkor igazi klaszis lenne de most a döntöben hála istenek igy volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 viszon ha megfigyeltétek csak akkor szórakozik mikor már vezet a csapat,és ha vezet akkor mértne szolgálja ki a közönséget? amúgymeg a 11-ekhez. én nem értem azokat akik egy lépésből rúgják,az szinte biztos hogy nem megy be mert nem elég erős. és azt sem értettem hogy ronaldo minek próbált cselezni a 11-esnél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Mert látta Donit a Copa America elődöntőjében 96-ban ki is nyert? Nem csak akkor cselezget, amikor vezet a csapat. Direkt fel akarja idegesíteni a védőket... ha kicsit jobb védők lennének akkor ez nem menne neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 jah hát Essient oda-vissza szopatta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabesz91 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Jövök gratulálok a ManUtd-nek! Nagyon örülök, hogy ők nyertek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 FÚÚÚ vazze ez a mecs nagyon beszaratott amikor RONALDO kihagyta nem is birtam tovább nézni el is kapcsoltam csak 10 percel utána kapcsoltam vissza amikor a M.U. lett a B.L. győztes és ennek már nagyon örülök :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Nagyon jó meccs volt és a trófea télleg jó helyre került! Nagyon tetszett amikor a meccs végén mikor megnyerték elkezdett táncolni Nani és Anderson. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 A Chelsea csapatkapitánya, John Terry tagadja azokat az állításokat, miszerint leköpte volt a Bajnokok Ligája döntőjének hosszabításában Carlitos Tévezt. A finálé hosszabításában az indulatok tetőfokára hágtak a két csapatnál, miután egy ápolást követően a Chelsea játékosai sérelmezték, hogy Carlos Tévez nem Petr Cechnek adta vissza a londoniak által kirúgott labdát. Annak ellenére, hogy a Chelsea a mérkőzés folyamán kétszer is ugyanezt eljátszotta, néhány játékos - köztük John Terry is - az argentin csatárnak támadt. Az ügyből jókora csetepaté alakult ki, amely nyomán az idegileg megroskadt Didier Drogba arcon vágta Nemanja Vidicet, amely okán az elefántcsontparti támadót piros lappal az öltőzbe küldte Lubos Michel játékvezető. Terry úgy gondolta, neki mint csapatkapitánynak kell megtorolnia játékostársa kiesését, és sokak szerint az ?apacs? becenévre hallgató Tévez lökdösésén, és verbális szidásán kívül le is köpte azt, azonban az angol válogatott bekk mindezt tagadja. ?Volt egy kis lökdösődés, meg mutogatás, de semmi több, ezt elmondhatom? mondta Terry a The Sun című napilapnak. ?De köpködés nem volt, ez nem az én stílusom. Egyáltalán nem köptem le semmilyen játékost, így Tévezt sem.? http://www.youtube.com/watch?v=B5uGA9Ef55I azért a 12. másodperc elég érdekes.. biztos Drogbától tanulta.. pont Terry-ről nem gondoltam volna :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 nemtudom...érdekes de a kamera nem Terryt követte , legalábbis én nem úgy vettem észre , szóval biztosat nem merek mondani... nekem amúgy nem szimpatikus valamiért olyan nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rick89 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Hát kérlek, az ott egy szép köpés. Eddig nem volt bajom Terry-vel, de már a múltkor is mondta, hogy majd a Wigan igazságot tesz a bajnokságban (nem tudom miféle igazságról beszélt), mostmeg köpköd. Áhh. Ez gáz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestro Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34670 Mennyire igaza van Ferguson-nak! Teljesen egyet értek, néha már gusztustalan hogy milyen ezközökhöz folyamodik a Madrid! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 én is igazat adok neki. "a portugál úgyis a realban fog kikötni" ... hát azért ez már nagyképűség a köbön mindenáron FC Hollywoodot akarnak csinállni ? mondjuk , ha jól tudom ez a cím most a Bayerné Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 Hát végülis ha Ronaldo netán valamilyen csoda folyamán átigazolni akkor sztem a karrier-je végét jelente majd melegítheti a kispadot ,mint Beckham! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 http://kepfeltoltes.hu/view/080523/20080523terry_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nagyon poénos kép "John Terry-ről"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Május 24, 2008 Share Posted Május 24, 2008 lacey amit képet beraktál tényleg hunoros :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Daniel Alves Manchesterben folytatja! Szinte egészen biztos, hogy a spanyol Sevilla brazil játékosa, Daniel Alves a következő idényben az angol Manchester United együttesében folytatja a pályafutásást. Erről Sir Alex Ferguson, a BL-győztes klub menedzsere nyilatkozott a Manchester Newsnak. - A Sevilla számára megfelelő ajánlatot adtunk a 25 éves brazil védőért, Daniel Alvesért! - mondta Ferguson. Így most már csak formai okai vannak, hogy a játékos valóban manchesteri labdarúgónak mondhassa magát. Korábban már a Chelsea és a Barcelona is meg akarta szeretni őt, azonban mi gyorsabbak voltunk! Örülök neki, hogy a tárgyalások finisébe értünk, de még boldogabb akkor leszek, ha a játékos alá fogja írni a szerződését hozzánk! Ha Louis Sahát el tudjuk adni a West Hamnak, akkor Alves csapattársát, Luis Fabianot is leigazoljuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 nem is tudom... Ferguson nem olyan aki ilyeneket nyilatkozna :S majd meglátjuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Sahat el akarják adni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesell Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 El bizony. És szerintem össze is fog jönni a transzfer, ami azt jelentené, hogy érkezhetne Luis Fabiano. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 “A Real Madrid játékosa akarok lenni, de csak ha igazak a híresztelések, és kifizetik az ígért összeget nekem és a Manchester Unitednek is,” -idézte a luzitán szélső szavait a Guardian. “A tanszer viszont nem tőlem függ. Még az európabajnokság előtt fontos volt, hogy mindenkivel közöljem az álláspontom. Mostantól viszont a torna végéig nem szeretnék erről beszélni, tehát hiába kérdezősködnek majd, nem fogok válaszolni.” A spanyol média szerint a Királyi Gárda 100 millió eurót fizetne Ronaldoért a Unitednek, és a 23 éves játékos évi fizetése 15 millió font lenne. Az AS forrásai szerint egyébként a MU nem szeretné bevonni Robinhót egy esetleges cserébe. menjen csak.. ennyi pénzért simán! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 Egyetértek asbi lehet ,hogy már kijátszotta magából amit tud(na jó azért ez nem így van ,de szerintem a United learatta vele a babérokat ) És aztán majd sírhat a szája mint Backhemnek ,hogy elvitte a Madrid aztán már semmit se tudott aztán meg elmehetett egy amerikai klubhoz ahol jól kitömték a zsebét és "mindenki" csalódott benne hát Ronaldonak is szerintem vmi ilyensmi jövője lesz ,de végülis a Manchesterel ha jól tudom semmit se tudott volna már megnyerni! Az AS forrásai szerint egyébként a MU nem szeretné bevonni Robinhót egy esetleges cserébe. Nagyon örülnék ha jönne Robinho mivel ő is nagyon tehetséges és fiatal játékos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooney11 Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 mindenki tudja hogy maradni fog, ezzel a félrevezetgetéssel csak nagy pénzeket szakítanak az újságírók, amugy tiszta röhej az egész, mert az MU ugysem engedi, saját döntése alapján pedig nem mehet a szerződése miatt, ENNNYYIII !!! fogja már fel mindenki hogy kamu-kamu hátán minden olyan írás hogy már aláirt a Realhoz !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts